Лидл ::38::

• 74 143
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Минах тази сутрин на бързо през магазина и купих магически гъби и препарат за съдомиална за профилактика. Та мисля да направя профилактика на пералнята с него. Едно или две пакетчета да сложа? На опаковката пишеше нещо от сорта на 60', че в момента не е пред мен да погледна. Ако пусна пералнята на 90' и сложа две пакетчета проблем ли е?

# 616
  • на последния етаж
Купували ли сте от пастата в Лидл? Доволни?

# 617
Здравейте, аз днес пък купих детски спален комплект -много ми харесаха,но като ги изпера ще дам оценката си. Laughing

# 618
Купували ли сте от пастата в Лидл? Доволни?
Паста за зъби - да, от този модел, дето е малко по-скъп, нещо сребристо има като цвят. Не мога да кажа точно как се казваше понеже не е пред мен

# 619
  • на последния етаж
 Embarassed Имах предвид макаронените изделия (талиатели, тортелини, равиоли).

# 620
Joy Ама уточнявай се, дан съ излагам  Mr. Green
Ами някои съм ползвала и не са лоши - тортелини с месце вътре

# 621
Оф, голяма галимация с този Лидл днес. Оставих бебето на баща му и се измъкнах, обаче къде ми беше главата...  Crazy
Една девойка пред мен взе последните бухали и аз толкова се вкиснах, че напълно забравих, че мога да поръчам да ми доставят. Купих розовия комплект с птички и сърца, но всъщност не го харесвам толкова. Има и долни чаршафи памук като за единични легла в разцветките на комплектите. Сега пратих майка ми до другия близък Лидл и ако там има бухали или може да поръча, ще мисля тези дали да ги връщам...  newsm78
Взех подочистачката с резервни кърпи за ламинат, но не видях никъде чистачката за прозорци, и нея не се сетих да поръчам.
Панталонките и бодитата са готини, ама човек трябва да има спирачки  Joy, особено ако няма належащи нужди.
Китайското зеле е 77 ст.

П.П. Айде, сдобихме се с бухалите, върнах другите  Mr. Green

# 622
Ей, голям бой за тия бухали  hahaha И аз пратих татко тази сутрин, докопал ги е  Mr. Green А чаршафи не бях виждала - какви са - тези с ластика ли? И на каква цена са, ако знаеш   bouquet

# 623
Ей, голям бой за тия бухали  hahaha И аз пратих татко тази сутрин, докопал ги е  Mr. Green А чаршафи не бях виждала - какви са - тези с ластика ли? И на каква цена са, ако знаеш   bouquet

С ластик са, 10 лв. Майка ми е взела лилав, в тон с бухалите.

# 624
  • Варна
лелеее колко съм проста  ooooh! къде съм гледала, че чаршафите са от четвъртък тц тц следобед ще отида, ама като ви чета, бухали едва ли ще има  Rolling Eyes
като материя ок ли са?

# 625
Гледах брошурата им и се чудя дали правилно съм разбрала,че дънките за бременни са до 09.03 ?  newsm78

# 626
В Лидъла до мола на Стамболийски било доста заредено ме информира мъжа ми и нямало много народ

# 627
Ок са и като материя, според мен. Ще изпера и ще видим, не ми се струват прекално твърди, че мен това ми проблемът с повечето чаршафи.

# 628
Хм, аз няма да ги получа днес, каквито и да са, ако са 100 % памук, ще са ми ОК, но да си кажа честно - предпочитам по-твърди, те си омекват  Wink А от въпросните чаршафи се сетих, че съм си купила за спалнята, но много рехав ми стои, така,. че май ще се въздържа от още един  Thinking

# 629
  • София

Вземала съм от тези с яйца, които са,но те май ги пускат само тематично, иначе са много хубави. Вземал асъм и талиатели в зеления плик, също са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт