Лидл ::38::

• 74 173
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мерси за отговорите момичета   bouquet
Утре ще взема пяната за фурни и ако не стане......ще му мисля

# 601
Джаро /"Под прикритие"/ направи добра реклама на млякото "Пилос".

# 602
  • София
Въпросът е ,че го предлагат като охладено . Например охладената риба е
точно такава,без да е била размразявана.Във всички вериги месото е от замразеното,
с тази разлика,че не обявяват /напр."Фантастико"/,дали е охладено,размразено и пр.

Е, рибата като се замрази и размрази става на каша  Sick Иначе, разбира се, че не се замразява отново. Просто като го разфасоват полуразмрзено човек може да попадне на такова дето още да има лед, ама то не значи, че е замразявано повторно  Peace

Добре де, къде го пише това? Щом сте толкова категорични би трябвало да имате неопровержими доказателства. Бихте ли ги споделили с нас?

Е, къде да го пише  newsm78 То се вижда с просто око. Много често съм купувала от ХИТ например полузамръзнало "прясно" месо. Не вярвам в другите големи вериги да е по-различно. И честно казано аз не виждам как ще се транспортират, съхранят и продадат тонове месо за 2-3 дни. Дори и да идва пакетирано в Лилд, там където се разфасова идва замразено.

Аз не разбрах за какво е спорът  Rolling Eyes Едва ли някой ще заяви в прав текст, че се замразяват. Просто е логично и честно казано ако някой се опитва да ме убеди в обратното няма да хвана вяра. Говорим единствено за големите вериги, не за малките квартални месарници, където е доста по-скъпо месото и в повечето случаи доста по-хубаво.

Чопърчето и аз го имам, по-заобленото. Много го ползвам  Wink

# 603
да, точно продуктово позициониране си беше това с млякото във филма
Аз гледам мопа от 11.99 и се чудя дали може да се ползва и с влажните кърпи за почистване на под? На предната промоция нарочно му извадих кърпата, но не ставаше за другите.  newsm78
Дано утре да не е същия

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 23:11 от Слънчогледите

# 604
да, точно продуктово позициониране си беше това с млякото във филма
Аз гледам мопа от 11.99 и се чудя дали може да се ползва и с влажните кърпи за почистване на под? На предната промоция нарочно му извадих кърпата, но не ставаше за другите.  newsm78
Дано утре да не е същия
Аз имам същия моп от есенната промоция. Ползвам го с мокри кърпи за почистване направо както е с поставката-бърсалката, иначе я махнах първия път но много стърже някак си и ме достраша да не надраскам паркета. Иначе с тези кърпи си е истинско предизвикателство да се чисти  Mr. Green залепят се за паркета и аз в някой момент се оказвам, че чистя само с мопа  Laughing . Жалко, че няма от мокрите кърпи за почистване- много удобна работа, не с кофата и парцала. Сега купувам от dm подобни кърпи за почистване-доволна съм.

# 605
да, точно за мокрите кърпи от ДМ си търся моп. Ползвала съм с едни отвори, в които влажните кърпи се закрепват стабилно, но без микрофибърната кърпа отдолу и няма кофи, няма препарати, много е удобно.

# 606
  • София
Съвсем съм ви изпуснала.
За поредна седмица не получих брошурата и вече се чудя дали да не се оплача някъде (на арменския поп, разбира се). Тази седмица пропуснах пазара в Лидл, но сега за почистващата седмица ще ида обезателно. Толкова съм се наточила на спрея за фурни...
Имам въпросче, ако не съм доволна от препарата, мога ли да го върна?

# 607
Добро утро, минавам само да кажа, че айсберга тази седмица беше страхотен - свеж и хрупкав.

# 608
Добро утро, минавам само да кажа, че айсберга тази седмица беше страхотен - свеж и хрупкав.
Да, имам още 2. Тази седмица в друга верига, недолюбвана от мен, ще е на промоция.

# 609
А как закрепвате кърпите от дм за моп-а? Понеже и аз затова го искам.

# 610
Забравих и плешката - също беше ок, крехка и без тлъстини. Направих кавърма Simple Smile

# 611
Мъжът ми вчера прави свински пържоли на фурна, месото стана супер крехко, направо се разпадаше при вадене от тавата.

# 612
Някой има ли отзив за бодитата? По-плътни тип зимни ли са?

# 613
Някой има ли отзив за бодитата? По-плътни тип зимни ли са?
Ако имаш предвид детските бодита, аз взех от миналата промоция и са много хубави- плътни и стегнати, дори след пране нямаше промяна във формата или размера им.

# 614
Детските да, благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт