Лидл ::38::

• 74 344
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Звънче, благодаря за новата тема.
kikitooo, млечния продукт може да се използва  вместо извара.
На мене ми харесва, ям си го без нищо.
Но - вкусове различни.

# 61
Млечният продукт на Pilos,мога ли да използвам вместо извара?В същата кръгла опаковка е.Веднъж взех една опаковка,с намаление и го прибрах във фризера,да ли ще е годен за употреба,имам в предвид след като е замразяван?

Пилешко месо взимам само от ЛИДЛ,не ми е най-удобният магазин,но дори и за едно бутче,пак бих отишла до там.Определено месото е в пъти по-добро от другите магазини.

Абсолютно съгласна, винаги е добро!   bouquet

# 62
Да съм в час!

# 63
  • Русе
Да попитам този ориз дали е хубав, някой пробвал ли го е? Остава ли цял или се слепва?
Ползвам вече втора кутия. Вкъщи се хареса. Откак готвя от него, мъжа ми прояде ориз като гарнитура Mr. Green
Става много хубав ориз пилаф с него. Варя го точно 12 мин. в съотношение 1:2, както е указано на опаковката.
Скрит текст:
Ориз със зеленчуци

# 64
# 65
  • Пловдив
Купих утразвуковия далекомер ама дава грешка. Някой друг взе ли го?

# 66
Мнение за кренвиршите в буркан /8 бр./?

# 67
  • София
бозата вярно на нищо не прилича, някакво желе точещо се на парцаливи сополи, ужас....

кремвиршите в буркан мъжът ми ги харесва, аз кремвирши принципно не ям, но той ги уважава...

# 68
Да попитам този ориз дали е хубав, някой пробвал ли го е? Остава ли цял или се слепва?
Ползвам вече втора кутия. Вкъщи се хареса. Откак готвя от него, мъжа ми прояде ориз като гарнитура Mr. Green
Става много хубав ориз пилаф с него. Варя го точно 12 мин. в съотношение 1:2, както е указано на опаковката.
Скрит текст:
Ориз със зеленчуци
Ориза е перфектен  newsm10

# 69
  • 1st floor
Не видях пресата в коя брошура е Rolling Eyes
Няма я в брошура. Имаше я в магазина и я загледах.

Прати я към Варна, искам да сменя моята. Каква й беше цената?
Миналата седмица я имаше тук, аз също я загледах, но понеже моята си работи  и не ми трябва сега. Беше на цена 20 и нещо лв., по спомен я карам newsm78
Аз миналата година я взех на половин цена - беше на следновогодишната разпродажба, малко над десет лева.  bowuu

# 70
Ние имаме боите в куфарче, никак не са лоши  Peace В малки тубички са, да

# 71
А сешоара с отчаяните съпруги мяркали ли сте го някъде?

# 72
Споделете какво приготвяте с пушената извара Praynig

# 73
  • Pb
Вземала съм акрилни бои от Лидл, но бяха в по-различна опаковка (в малки тубички) - нямам база за сравнение с други, но за мен са ОК.
Също много съм доволна и от водните боички и цветните моливи, които пускат периодично - ползвам ги наравно със сина  Laughing

За кренвиршите - принципно никак не съм им фен, но мъжете много обичат и ако реша да купувам, вземам именно от тези в буркана. По-различни са от традиционните български, мъжът ми не ги одобрява особено, но детето ги омахва за норматив.

# 74
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте, сори за тъпия въпрос, но каква е разликата между "пъзел за под" и обикновенния пъзел newsm78
Ще ходя в четвъртък за дет.долнички и блузки, дано паснат ще са идеални за детската градина  Mr. Green Бозата и аз я пробвах и  Sick сега като ми се пие си купувам на "хармоника".

Общи условия

Активация на акаунт