Лидл ::38::

• 74 112
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • софия
Къде виждате, че ще има американска седмица от 27ми?

# 16
  • Щастлива мама на 3 слънца
доста понаопазарихме днес мн ме изнерви касиерката сметката е 42лв .аз давам 52 лв съвсем съзнателно взе парите видя ,че съм с ревящо бебе недоспала.....пожела ми приятен ден разбира се казах и къде е рестото най любезно ми се извини...и това не е за 1 път.....

# 17
Не видях пресата в коя брошура е Rolling Eyes

# 18
  • София
Няма я в брошура. Имаше я в магазина и я загледах.

# 19
  • Пловдив
Бързо и аз да се разпиша,че след малко тръгвам към Лидъл  Mr. Green
Исках долнище мъжко и аз,ама като ви слушам,май за ММ няма да станат,че той ми е слаботелесен  Crazy
Ще чакам и детските дрешки,долнищата и блузките  Peace
Инъче в събота бях и малкия намаза 3 потничета ( съвсем случайно ги погледнах,понеже в брошурата пишеше,че започват от 122,а имаше и малки като отидох на място)  Rolling Eyes Гащичките също бяха много хубави,ама си имаме в изобилие и се спрях. Мъжо също намаза от потниците,много го хареса - мекички,еластични... Peace
Звънче   bouquet

# 20
И за по-евтино, не е по-евтино от другите вериги. Някои неща са и по-скъпи.

Пазарувам си предимно от Фантастико. И от Лидл понякога, но така и не можах да им свикна. Прекалено са ми странни.
Няма как  да е по-евтино. Все пак  веригите  работят за печалба.
Просто Лидл ни е удобен.  Връщат стоки без проблеми.
Във Фантастико също има  хубави неща. И тема си имат тук.

# 21
  • Pb
От цяла вечност не съм навестявала темата, та да споделя разни скорошни впечатления:

Преди няколко дена взехме амбарица на Baroni - отвратителна. Преди това подмятахме няколко седмици едно чуризо - дори и на мъжа ми му беше лютиво. Бабека и стареца бяха добри.

Сравнително често вземам охладени пилешки дробчета и до сега винаги са били ОК, но последния път имаха странен вкус и 2 тарелки отидоха в коша.

Бозата със захар мн. я харесваме, но последния път нещо не бяха си спазили рецептата - много гъста, почти невъзможно да я пиеш и не беше вкусна.

Гледам на 1-ва стр. като нехаресван продукт е рециклиранан тоалетна хартия - забелязала съм, че също се различават партидите. Понякога вземам от нея от еко съобръжения - попадала съм и на хубава, но понякога е рехава и пълен боклук.

Иначе стандартно доволна съм от немското масло, кремовете за мазане (пилос и другите), зелените маслини без костилка, маслени бисквити и едни правоъгълни с шоколад, мокрите кърпи от 2,19, таблетки за съдомиялна (40 бр., другите не съм ги ползвала), макаронените изделия, рибните консерви.

Вчера ми се мернаха сладоледени бонбони - някой пробвал ли ги е?

# 22
Hug
Купих си варено пушени свински гърди с кожичка. Много вкусни. Доста мазнички, но много вкусни  Mr. Green

А кожичката може ли да се хапва, т.е. крехка ли е? Уф, колкото и да ми повтарят, че не била полезна, много ми е вкусна. Embarassed  Ще погледна довечера, пропуснала съм го тоз артикул. Grinning  bouquet

# 23
  • Русе
Вместо "запис" - днес си купих грах, извара Пилос, намалена на 30%, хляб със семена на 50% и пълнозърнестия хляб "Симид". Откак го похвалихте предната седмица, купих и домочадието го хареса. Имам заръка само такъв да купувам Laughing
От толкова говорене за бозата със захар взех и аз- О-Т-В-Р-А-Т ( става въпрос за Ловеч ) ! На желе е вътре, безвкусна....

Засякохме се със съфорумка в магазина даже  Flutter
Изглеждаше на външен вид рядка newsm78 Честно казано днес като те видях с бозата бях решила утре да купя и аз  Laughing Отказвам се. Naughty

# 24
Тази шунка на барони специално гледах съдъжанието- има монатриев глутамат.Някой беше казал било гадна съставка и не взех.

Да питам за зехтинa- мирише ли ви на маслини- аз все такива уцелвам- не миришат. То другият беше намален в Пени, де- не е Минерва например или друг марков..  
От друга тема:'Зехтинът трябва да е гъст и да има наситено зелен цвят, това е важно, за да е качествен. И не трябва да съдържа повече от 1% киселини.'

# 25
Тази подробност за разликата в крачолите на мъжките долнища съвсем съм я пропуснала ooooh! Добре, че съм уцелила с ластик отдолу!

# 26
Hug
Купих си варено пушени свински гърди с кожичка. Много вкусни. Доста мазнички, но много вкусни  Mr. Green

А кожичката може ли да се хапва, т.е. крехка ли е? Уф, колкото и да ми повтарят, че не била полезна, много ми е вкусна. Embarassed  Ще погледна довечера, пропуснала съм го тоз артикул. Grinning  bouquet

И на нас ни са много вкусни тези свински гърди. За пица са екстра Simple Smile

# 27
  • Варна
Няма я в брошура. Имаше я в магазина и я загледах.

Прати я към Варна, искам да сменя моята. Каква й беше цената?

# 28
Да благодаря на отговорилите   bouquetза праха Омо,ще търся друг явно,повечето не сте доволни,така че го пропускам.

# 29
Hug

За пица както каза Карола не съм ги пробвала, но за сандвич или като мезе е супер. Кожичката е много крехка, както аз я обичам. Вчера загледах и парче с хрущял, но беше по мазничко, та взех по месесто.

Общи условия

Активация на акаунт