Лидл ::38::

• 74 410
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Ей, това е идея, не бях се сетила, че може догодина да ги носи като 7/8, не, че не съм го правила с друго клинче Laughing

# 241
Току що се върнах от пазар. Взех ябълки на 0.95 ст.
Имаше останала една опаковка препарат Цилинг  тези които са по 2-промоционална на редовна цена от 7.77, но тази беше с червен етикет намаление 30%. След касата веднага си проверих касовата-ябълките си бяха на промоционалната обаче препарата-не. Върнах се, момчето се извини и ми върна разликата в паричките който бяха 2 лева и някакви стотинки който не са малко.
Та искам да ви благодаря   bouquet , че ме "светнахте" в поглеждането на касова след каса, кой знае колко пъти са ме минавали от недоглеждане.

# 242
И аз се завърнах от магазина току що. Много доволна от долничките за момченца, взех размер 86/92 малко ще са му дългички, но нищо. Момичешките са по-плътни. Всички дрешки ми харесаха, жалко че нямаше от блузките за по-големи момиченца. Напазарувах и други неща, че хладилника ми беше празен, доволна съм.

# 243
Този тиган пускан ли е досега?    http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-1F744AE1-E7C90C2F/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2850     Мнения за него?
Да, имам такъв. Перфектен в.
Благодаря ти!  bouquet

# 244
и аз взех за детето момчешки долнички( на мен ми харесват за градина са идеални )
и плодове на 50 % много съм доволна

# 245
Клинчетата са уголемени- вече го писах  Laughing , защото номерацията , която беше останала и взех беше- 86-92. Друг път са пускали този номер бодита и блузки, но или са и на границата или са и малки.А клиновете даже  и стоят леко дълги. Блузките са добре като размер за 2-4 годишни.Имахме блузки с къс ръкав на тази марка, но купени от гръцки ЛИДЛ  и бяха много качествени. Peace

# 246
  • Варна
Аз пък нямам такива наблюдения за клинчетата. Моята госпожица е 4г., взех й 110-116 и й стояха добре, нито широки , нито прекалено дълги. Peace
При нас тази сутрин нямаше никакви вече клинчета Rolling Eyes

# 247
Пълнозърнестия хляб в "Лидл" е 0.99 лв.,а в кварталното магазинче 0.86 лв.,
а би трябвало да е обратното.

# 248
Купих си масажора.Много се чудих ама се оказа голям кеф.Дали ще има полза за болежките още не знам.

# 249
  • София
Аз ли изтървах новата брошура??? newsm78

# 250
  • Русе
Абсолютно същия ли е - Симид?
Ако беше да е в Кауфланд - щяха да ти върнат разликата в цената  Laughing
И на мен ми се струват множко, но тук в друг магазин не съм го срещала. А тези, които се продават за пълнозърнести - нямат нищо общо.

# 251
И на мен ми се струват множко, но тук в друг магазин не съм го срещала. А тези, които се продават за пълнозърнести - нямат нищо общо.

За кой пълнозърнест хляб говорите? И дали наистина е пълнозърнест? Питам понеже трябва да ям такъв , бял ми забраниха. 0,99 лв.-това ли му е редовната цена?

# 252
Моля, препоръчайте още нещо от Американската седмица. Дотук - фъстъчено масло, ама кърмя и май не бива да ям такова.
Друго?

# 253
Абсолютно,което ме изуми !
Сега имам ходене до "Фантастико" ще погледна специално цената и там.
На това специалистите май му казват "маркетинг",но поне да не сме в заблуда относно цените.

# 254
Моля, препоръчайте още нещо от Американската седмица. Дотук - фъстъчено масло, ама кърмя и май не бива да ям такова.
Друго?
Чак пък толкоз, и аз кърмя ама вече ям всичко Simple Smile Знаеш ли как ще й хареса фъстъченото масло  Joy

Общи условия

Активация на акаунт