Лидл ::38::

• 74 426
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Чак пък толкоз, и аз кърмя ама вече ям всичко Simple Smile Знаеш ли как ще й хареса фъстъченото масло  Joy

Еее, на 1 месец е  Mr. Green

# 256
Чак пък толкоз, и аз кърмя ама вече ям всичко Simple Smile Знаеш ли как ще й хареса фъстъченото масло  Joy

Шегувам се   bouquet

# 257
Ами то май няма нищо подходящо за кърмачки в АМ седмицата:) И това съвсем не е шега:) Иначе - аз съм хвърлила око на Маршмелоус (мнооого ги обичам, не съм ги пробвала печени, но ми допада идеята да се съберем с децата около барбекюто и да си ги врътнем на шиш) и торта брауни...mmmmmm
За фъстъченото масло - каката го яде с кеф, на малкия не смея да дам още, а и аз още се съобразявам, ама му е наближило.

# 258
В Лидл на Пещерско шосе детските дрехи си стояха, останали са само малки номера от 92 до 104 /долнища, суетшърти/, клинове не видях, имаше 2 туники червени, но не видях какъв номер бяха.Бяха изкарали едни момичешки дънки, класически прав модел, вчера ги нямаше.
Купих си от сусамените земели на промоция, както и от шоколада Фърст Найс - Фани дропс, любим ми е.

# 259
  • София

Аз не бих рискувала с фъстъченото масло, има време Wink И ние сме на 19-то число родени  :mrgreen:

Аз много харесвам пълнозърнестия Симид, струва ми се, че е истински. В нашето магазинче на блока е 1,05 лв.

На мен нищо не ми хареса от АМ седмица. Но ми похвалиха термостатите за парно, та мислим от тях да вземем да пробваме.

# 260
  • Русе
За кой пълнозърнест хляб говорите? И дали наистина е пълнозърнест? Питам понеже трябва да ям такъв , бял ми забраниха. 0,99 лв.-това ли му е редовната цена?
Дали наистина е, не мога да кажа, но поне се виждат триците вътре в хляба, а не е само оцветен. Народа вкъщи го харесва. Аз ям само хляб без брашно и не съм компетентна по другите хлябове  Wink
Скрит текст:

# 261
Във "Фантастико" -0.99 лв. пълнозърнест хляб "Симид", както и в "Лидл".
Вероятно по-ниската цена в малките магазини е търговска политика на фирмата производител.

# 262
viki_1974 мерси, ще взема да го пробвам.

# 263
  • Mediterraneo
Нищо не си харесах от американската седмица. Н И Щ О!  Rolling Eyes

Сестра ми днес посетила Лидл и просто е в шок от нашите цени. Тя пазарува основно и предимно в Лидл, само че в Испания. За нея по-евтин магазин там няма и е просто уплашена от това, което е видяла тук! "Как оцелявате с тези цени?!?!?"...

# 264
Какво има на промоция събота и неделя?

# 265
  • Русе
Телевизия не гледаш ли?  Wink
СкъсАха се от реклами - свинско месо за готвене 900 гр. на цена на 600 гр. и мрежа 1,5 кг. картофи на цената на 1 кг. Peace

# 266
Телевизия не гледаш ли?  Wink
СкъсАха се от реклами - свинско месо за готвене 900 гр. на цена на 600 гр. и мрежа 1,5 кг. картофи на цената на 1 кг. Peace

Има и Портокал (напитката), но картофите не ги виждам? newsm78

# 267
Тази вечер ходихме с ММ до Лидл Младост 3 - взех блузки на малката, не са лоши, има достатъчно останали, но са доста тънки.
Купих прясно мляко в плик, което тук много хвалите. Трябва ли да го варя? Или като другото направо да го пресипя в някакъв съд и да си го пием.
Ние купуваме био домати - в разфасовка 1/2 кг и сме много доволни.
Нищо нямаше друго интересно, взех 2 вида шунка не е лоша правих на пица.

# 268
Отзиви за кухненският робот за 39 лв., който ще продават от понеделник?

# 269
  • Русе
Купих прясно мляко в плик, което тук много хвалите. Трябва ли да го варя? Или като другото направо да го пресипя в някакъв съд и да си го пием.
Аз не го варя, освен ако не правя нещо с него. Направо си го преливам в стъклени бутилки и си наливам в кафето.

Общи условия

Активация на акаунт