Лидл ::38::

• 74 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Някой случайно да има плочата за палачинки и да каже мнение? По - скоро ме интересува за правене на катми.

# 391

Аз взех барбекюто,че много ми харесва този вкус с пържолки или ребърца .

# 392
  • София, България
Здравейте, момичета! За пръв път пиша в темата, но много харесвам част от продуктите в Лидл. Днес опитах соса за хамбургер от брошурата - уникален е по мой вкус! :love На вкус е точно като този на Биг Мак, много ми хареса и със сигурност ще си купя още поне един. Много харесвам и хрупкавия пържен лук за Хот-дог от брошурата - запасила съм се с две кутийки. Също така съм взела и един крем за мазане с подправки - пак от брошурата. Всичко е страхотно! Може да имат не особено богат асортимент, но почти всичко, което съм опитала, ми е харесало. Обожавам поничките с шоколадова глазура - идеални са за закуска с кафе. Също така много харесах сладоледа с орехи, картофките по селски, месото, различните видове сиренца за мазане в кутийки, белените слънчогледови семки, италианските сосове за спагети по време на Италианската седмица, канелоните, има и една страхотна домашна лютеница - голям буркан за около 3 лв., много харесвам шоколада Bellarom със сметана, имаше и едни страхотни картофени джобчета, пълнени с прясно сирене и билки, но ги пускат рядко... Единственото, което не ми е харесало са немските картофени салати в големите кутии - ужасно кисели са! Rolling Eyes  Пробвала съм и още много неща, но постът ми и без това стана ужасно дълъг....  Laughing

# 393
  • Бургас
Кухненският робот само с две приставки ли е?

# 394
Исках да питам някой вземал ли е от смесите за сладкиши/мъфини и ако да, от кои сте доволни?  Hug

# 395
  • София
Аз не ги харесах тези смеси много. Не ми станаха вкусни. Не помня обаче от кой вид точно бях взимала.
Аз пък много харесвам картофените салати в големите кутии, точно защото са по-пикантни.
Сосовете също ще пробвам, а в четвъртък отивам за клин. Simple Smile

# 396
  • София
Исках да питам някой вземал ли е от смесите за сладкиши/мъфини и ако да, от кои сте доволни?  Hug
Не знам дали ще ти помогна, обаче аз бях взимала едни Хелоуински мъфини със зелена глазура  Mr. Green. Харесаха ми. Взимала съм преди  други смеси за слакиши и кексове. За съжаление сега не мога да кажа кои, защото беше преди година и повече. Предимно тип кексове взимах. Един с маково семе имаше. Като за полуфабрикати за мен са си добри. То като си сложиш вътре масло и си стават чудесни нещата.

# 397
  • Варна
момичета, досега сутиени не съм купувала от лидл, но имам нужда, търся по магазините и не намирам големи размери, а видях, че в четвъртък пускат, да питам дали сте доволни не само от качеството, а и въобще как стоят? то верно всичко е строго индивидуално, ама все пак някакви отзиви? аз търся сутиен с твърда чашка, но без подплънки и дантели, а тия на снимката ми изглеждат такива... newsm78

# 398
Те непрекъснато пускат различни сутиени, аз не мога да се ориентирам, досега два пъти не са пуснали еднакъв модел. Но съм г/д доволна, като се има предвид, че иначе трябва да си купувам Триумф, защото в нормалните магазини за бельо няма сутиени като за мене.

Ваче, Весето, благодаря  Hug
Ще рискувам сигурно за проба  Grinning

# 399
Бебешки бодита ще има ли в четвъртък?

# 400
  • София
Аз харесах дамската пижама от четвъртък, която ще е.

Сутиени имам за кърмачки и са ОК като качество. Другите съм ги заглеждала и ми изглеждат много добре, а и цените са добри. Но ми е трудно да купувам без да пробвам.

# 401
Дано да пуснат пак за кърмачки, че имам остра нужда.

# 402
  • София
Пускат от време на време. Аз бях страшно доволна от моите. После пускаха и памучни.

# 403
  • София
И аз имам и за кърмачки (за съжаление не ми потрябваха), и от другите. Доволна съм.

# 404
  • София

Периодично пускат, но поглеждай и щандовете за намалени артикули. Аз декември така си взех за 6 лв.

Общи условия

Активация на акаунт