Лидл ::38::

• 74 222
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Сутиените за тази цена са си направо идеални.

# 406
  • Пловдив
Взимаш, мериш, като не ти харесва връщаш. bowuu

# 407
  • София
Исках да питам някой вземал ли е от смесите за сладкиши/мъфини и ако да, от кои сте доволни?  Hug

за мъфини съм взимала по вси светии, 2 веда май бяха и едни бисквитки, все хубави бяха, предполагам и другите са им хубави. Само глазурите им ми бяха  гадни.
Но пък после открих, че  е много по-лесно да си забъркаш сам тестото и пак винаги стават чудни Wink То и с техните смеси си е малка занимавка, така или иначе.

# 408
 За сутиените- аз два пъти съм взимала от големите размери и за тази цена съм много доволна.  Peace

# 409
Аз съвсем скоро гледах сутиен за кърмачки на намален щанд, ще да е било или в Слатина, или до Мол Парадайз  newsm78

# 410
От предложенията за четвъртък съм харесала пижамата и клина. Според вас тези клинове плътни ли са или по-скоро като дебел чорапогащник?

# 411
Кухненският робот само с две приставки ли е?
Да с две приставки е. Аз взех и е страхотен за стъргане на салати с морков, ряпа и ябълка се справя страхотно. За тези пари само за ренде да го ползва човек е супер.

# 412
  • Пловдив
От предложенията за четвъртък съм харесала пижамата и клина. Според вас тези клинове плътни ли са или по-скоро като дебел чорапогащник?
Имам 2 клина на тази марка,памучни са,предполагам, че и тези ще са такива Party Малко размерите не ме устройват,но ще мисля до утре  Laughing

# 413
Имам 2 клина на тази марка,памучни са,предполагам, че и тези ще са такива Party Малко размерите не ме устройват,но ще мисля до утре  Laughing

Напазаруваш яката от американската седмица, изяждаш всичко и клиновете ти залепват Simple Smile

# 414
  • вече Пловдив

Напазаруваш яката от американската седмица, изяждаш всичко и клиновете ти залепват Simple Smile
Joy hahaha

# 415

Идея  Mr. Green

# 416
Кухненският робот само с две приставки ли е?
Да с две приставки е. Аз взех и е страхотен за стъргане на салати с морков, ряпа и ябълка се справя страхотно. За тези пари само за ренде да го ползва човек е супер.
Искам да помоля за някаква марка /модел/ на уреда /предполагам e вписано в гаранционната му карта/, за да потърся за повечко инфо в интернет.

# 417
Здравейте!Искам да попитам тези от вас,които имат кухненския робот от брошурата за тази седмица,дали приставките стават за ядки?Искам да приготвям ядково мляко,но само такъв уред нямам.

# 418
Имам спомен, че бяха пускали в Лидл цедки за батерии. Спомняте ли си по кое време ги пускаха и каква им беше цената?

# 419
Здравейте!Искам да попитам тези от вас,които имат кухненския робот от брошурата за тази седмица,дали приставките стават за ядки?Искам да приготвям ядково мляко,но само такъв уред нямам.
Ядковото мляко и с чопър става.

Общи условия

Активация на акаунт