Лидл ::38::

• 74 241
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Чудесно, аз точно за долната част на кухненските шкафове ги искам, като ми ги залепи ММ, пак ще пиша. (Може и да Блу да изприпка за едни  Simple Smile  )
А, вече имам. Докато пишех тук по-рано и гледах каталога, мъжът ми беше в магазина. Но не съм мислила още къде да ги сложим.

# 466
  • Варна
А в Кауфландите Варна,кондензирано подсладено мляко няма от 1 седмица някъде!Проверих в двата,остана третия да видя(Владиславовския).Направо съм потресена,защото само с такова си пием кафето.Другият вариант вече ми е Берьозка.

# 467
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Препарата за тоалетна чиния W5 не върши никаква работа, да не се излъжете да го вземете  Peace
Харесах всички бебешки неща, дано преведат пари от НОИ та да напазаря  newsm81

# 468
А в Кауфландите Варна,кондензирано подсладено мляко няма от 1 седмица някъде!Проверих в двата,остана третия да видя(Владиславовския).Направо съм потресена,защото само с такова си пием кафето.Другият вариант вече ми е Берьозка.

В Метро тази седмица има, гледах брошурата - точно като това в Березка. Цената е 2,39 лв

# 469
Пускали ли са друг път от тези детски дъски http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-EAA46E73-7F7DA164/www_lidl_bg/hs. … etail&id=3062? Много хубави ми се струват.

# 470
 Някой получи ли новата брошура? Вече втора седмица не я получавам....

Преди два дни са ми маркирали три пресни млека, а аз купих две, но видях чак вкъщи. Вече определено ще следя, но с детето е трудно.

# 471
# 472
  • София
Благодаря за брошурата!   bouquet
Ние никога не я получаваме, хем живеем в Надежда.........

# 473
  • Пловдив
 Peace
Харесах си бельото и пижамата,и дом.комплект  Blush Ама дали ще има докато ида...

# 474
  • Варна
Ние никога не я получаваме, хем живеем в Надежда.........
следете брошурата в интернет, тъй като хартиената е с няколко страници по-малка. питах ги защо така - отговориха, че щели да пазят природата, което всъщност е похвално Simple Smile

# 475
Мда, набелязах си пижамата от 6.02. Вчерашните наистина са много големи.

# 476
Кухненският робот само с две приставки ли е?
Да с две приставки е. Аз взех и е страхотен за стъргане на салати с морков, ряпа и ябълка се справя страхотно. За тези пари само за ренде да го ползва човек е супер.
Искам да помоля за някаква марка /модел/ на уреда /предполагам e вписано в гаранционната му карта/, за да потърся за повечко инфо в интернет.
Няма марка  Grinning kompernass handels gmbh germany food processor km 250 a1

# 477
Къде виждате  тези пижами от 6.02?
При мен и от сайта и от брошурата максимално до 03.02 ми показват продукти newsm78

# 478
В този линк, на 31 страница. Горе на страницата пише, че е от четвъртък, 06.02.

# 479
В този линк, на 31 страница. Горе на страницата пише, че е от четвъртък, 06.02.

Ама пижамите ме интересуват, къде са  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт