Лидл ::38::

• 74 184
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • 1st floor
Аз да се похваля, онзи ден свекървата ме изненада с чопър от Лидл, не знам от коя промоция е, но ми осмисли живота- 2 цъкания на копчето и всичко е накълцано...вече ще режа лук със сълзи на очите, ама друг път!
Лидълското чопърче ми е най-ползваната джаджа в кухнята!  chef Всеки път като го пуснат на промоция ми се ще да си купя още едно, не знам защо!!!  Mr. Green Агитирала съм всички колежки, приятелки и съседки да си го купят и всички останаха доволни! Peace

# 571
Специално във "Фантастико" месото пристига трупно,замразено и
в транжорната на магазина се разфасова и вече в този вид се предлага във витрината
на магазина./мой съученик е на щанда за месо/
Тук е вече моментът - един път размразено месо ,не се замразява повторно,колкото и изгодна
да е цената му.Качеството е различно,а останалото .... всеки сам преценява дали да сложи
на трапезата си.

Във Фантастико предполагам е така, но в Лидл си идва разфасовано и пакетирано. Това, което си написала не важи за там. Хранителните продукти се транспортират в хладилни камиони и е възможно заскрежаване. Веднъж го забелязах и с една извара. Едва ли някой си е правил труда да я замръзява.

# 572
Купих си този вид балсамико
Скрит текст:
не зная дали има и други видове, взех го заради"пръскалката"
Този балсамико от Лидл ли е?В Лидл не съм виждала с пръскалка?

# 573
  • Варна
Хранителните продукти се транспортират в хладилни камиони и е възможно заскрежаване. Веднъж го забелязах и с една извара. Едва ли някой си е правил труда да я замръзява.
И аз така мисля, просто разликата между прясно и размразявано месо е толкова голяма, чисто на външен вид и консистенция, че не знам как може замразено и размразено месо да мине за охладено. Аз лично не съм попадала на такова нещо.

# 574
До колкото АЗ съм запозната, охладеното месо е вече веднъж замразявано. Затова не е прпоръчително охладено мосо да бъде замразявано и използвано след това.

От Лидл и аз си купих заскрежени пържоли, но не се втелявам особено. По транжорните месото също пристига замразено трупно и там се разфасова. Такава е практиката, такива са им изискванията.

Плюс това на мене тиквата ми замръзна на остъклената тераса, така че нищо чудно и при транспортиране да замръзне месо.

# 575
-1 Peace за дресинга с горчица. Определено не е мой тип. Сега се чудя какво да го правя, за да не го хвърля.

Също не ми хареса кефира с череши. Сладкото нещо не бива. Най ми хареса този с боровинки.

# 576
Купих си този вид балсамико
Скрит текст:
не зная дали има и други видове, взех го заради"пръскалката"
Този балсамико от Лидл ли е?В Лидл не съм виждала с пръскалка?
От Лидъл е, беше останал от седмица"делукс" мисля/не съм сигурна/, намален на 2 лева го взех.Пръска обилно, щишетата са стъклени.Белия е с киселинност5.4%, а тъмния 6%.За мен обаче тъмния е с по-мек вкус.Беше на щанд със стоки от тематичната седмица.

# 577
pticasprujina,отговорих на въпроса за веригите,за "Лидл" е ясно.

# 578
Купих днес балсамов оцет. (Нямаше с пръскалка)При нас имаше 3 вида - един светъл и два тъмни. Взех от тъмния, Модена. Харесва ми, нямам търпение да го пробвам и в супи Simple Smile

# 579

Дали в Лидл има ориз Басмати,да  знам дали да се вдигам Rolling Eyes

# 580
Здравейте ! В момента в брошурите има едно зарядно устройство за автомобили за акумулатор , някой успял ли е да си вземе и има ли мнение за него ?
Мъжът ми купи. Не се е наложи той да го пробва, но пък вече го дава на братовчеда - много доволен бил.

Купих днес балсамов оцет. (Нямаше с пръскалка)При нас имаше 3 вида - един светъл и два тъмни. Взех от тъмния, Модена. Харесва ми, нямам търпение да го пробвам и в супи Simple Smile
Точно такъв взех и аз. Харесва ми. Предишният обаче ми харесваше повече - черен на Olitalia, по-сладникав и ароматен сякаш беше. Но, това са само двата вида, които съм купувала, опитът ми е малък и изобщо нямам претенции да разбирам от балсамов оцет. Отделно, че е въпрос на вкус.

# 581
  • Mediterraneo
До колкото АЗ съм запозната, охладеното месо е вече веднъж замразявано. Затова не е прпоръчително охладено мосо да бъде замразявано и използвано след това.

Не мисля така  Stop Охладеното месо не би трябвало да е замразявано.

# 582
# 583
  • София

Дали в Лидл има ориз Басмати,да  знам дали да се вдигам Rolling Eyes

Няма или аз поне не съм откривала. В Кауфланд има.

# 584
Аз да се похваля, онзи ден свекървата ме изненада с чопър от Лидл, не знам от коя промоция е, но ми осмисли живота- 2 цъкания на копчето и всичко е накълцано...вече ще режа лук със сълзи на очите, ама друг път!
Лидълското чопърче ми е най-ползваната джаджа в кухнята!  chef Всеки път като го пуснат на промоция ми се ще да си купя още едно, не знам защо!!!  Mr. Green Агитирала съм всички колежки, приятелки и съседки да си го купят и всички останаха доволни! Peace
Моля кажете кое е това чопърче  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт