Както се казва -думите отлитат,написаното остава.
ОК? Иначе ще се налага да викаме Mr D да укротява пак детската градина
ОК?
Никой не липсва. Ако нещо не е ясно, почвам пак сутрин да го слагам. Подарък от приятел. За темата на Енгин.
Как пък не пропускаш нищо. На теб ще разчитаме за новини и особено важните интервюта със сценаристките. Пак на жени налетяхме, ама ти си знаеш с какво и къде да ги напиеш. Чудя се дали не са ти казали някоя думичка вече? И оная агенция "Бюрек, акюрек и сарма" дали още съществува? А може и Енго да си срещнала, както го нарича нашата нова съфорумка Барисеа.

Ако знаех, че ти раздаваш дипломите, щях да се сниша.
Никой не липсва. Ако нещо не е ясно, почвам пак сутрин да го слагам. Подарък от приятел. За темата на Енгин.

,очаквам чинно излъчено интервю с Енгинчик и отразено от твоята агенция 

,очаквам чинно излъчено интервю с Енгинчик и отразено от твоята агенция 

за новата тема! 

поздравления за новия клип! Изгледах го и ми хареса!
Благодаря за темата, Мариянче!
за новите снимки, новини и всичко, което публикуваш. Очакването свърши, и правилно изчезна от заглавието, ред е на купона. Присъединявам се към мнението на тези момичета, които утвърждават, че центърът на тази тема е Енгин Акюрек, а всички други са фон в най-добрия смисъл на думата, което означава, че ценим и уважаваме превъплъщенията на всички актьори, но патронът на тази тема е Енгин Акюрек - показва го заглавието, както и цялото й оформление. Аз съм изключително доволна и благодарна.Препоръчани теми