В последните две страници прочетох най-смислената дискусия и постове в тази тема от много месеци насам. Благодаря ви , момичета.

Димони, много добре си се ориентирала, че има скрита нетърпимост към Туба. Бих казала, че е доста зле скрита. Лесно може всеки да се върне назад, ако реши и да прочете мнението на потребителките, които сега твърдят, че им е все едно коя актриса ще играе и постват новини и колажи за Туба и Енгин с усмивки. Велиана много пъти е споделяла , че иска да види Туба в проект с Енгин и постовете й са посрещани на "нож". Затова и приемането на Туба ти звучи фалшиво.
serenata Права си и за коментарите относно Берен. Едно е да кажеш, че не харесваш даден актьор и да коментираш актьорското му представяне като сланбо, съвсем друго е да използваш грозни епитети и да даваш компетентно мнение за характера му(без да го познаваш като човек), за нивото му. Най-абсурдно за мен беше твърдението, че Берен била с Кенан заради парите му.
Тя нали жената си няма милиони в банковата сметка от хонорари, та са й притрябвали парите на Кенан. Но дори и да е така(ковто за мен е абсурдно), това си е само нейна работа.) Нали уж тук се обсъждаха само актьорските превъплъщения, а повечето изтъкват , че не се интересуват от личния живот. Но го обсъждат на воля и правят всякакви квалификации, когато се отнася до Берен. А най-забавното е, че ако погледнете начаните коментари на същите потребителки, идвайки в темата, те харесваха БЕРЕНГИН като двойка, дори имаха съмнения за чувства между тях по време на снимките. Нищо лично, не мога да бъда обвинена , че си измислям, защото всичко го има записано в темата и си остава в архива и всеки може да го прочете.
Аз лично влязох в тази тема и за първи път във форум по време на най-забавният възможен период. Бих казала нейният пик. И съм се забавлявала на макс. И аз като Нианта не можех да се откъсна от купона в темата.
А сега дори не смея да се пошегувам с нещо, защото всичко се взима супер навътре. Видяхте каква беше реакцията от едно споменаване, че Енгин е напълнял поради прием на хапчета, което се е коментирало в темата. Появиха се изказвания за очерняне на имиджа му и тн
Да не говорим, че хората, които правиха тези изказвания дори не са били в темата по време на онлайн гледането и не са участвали във въпросната дискусия...какво повече да кажа. Та за какви шеги може да става въпрос?
Аз лично загубих желание да се шегувам в темата много отдавна, откакто атмосферата в темата се промени коренно и започна канонизирането на Енгин. Забелязвам, че и други момичета са загубили чувството си за хумор в темата и ги разбирам напълно. Защото с мен се случи същото. Няма среда за чувство за хумор и забавления, за шеги и закачки. Сега темата е на по-високо ниво, като в светая обител, свещен храм на ЕА. А както знаем хората ходят там, за да се поклонят, да се помолят, но не и да се шегуват. Това е недопустимо. И с право.ПП И тъй като поста ми, макар и искрен, най-вероятно ще бъде сметнат за отровен, не очаквам дълго да се задържи в темата, където уж всички сме способни спокойно да се изказваме.

)

Енго го заслужава! Той е внимателен и мил човек (поне това се вижда от редките му участия и интервюта), никога не съм прочела и една дума от него против някой колега (даже, когато го питаха в едно интервю за КТ и за сравненията между тях - нещо, което очевидно не му беше приятно - само сви рамене и се усмихна), никога не се е държал надменно дори с досадниците по улицата. Вярно, че в този бранш си има йерархия и никой, който му е мил животът, няма да почне да плюе по Големите в него, но при него това не е просто "служебно задължение" - очевидно е.