Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 36 329
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

В последните две страници прочетох най-смислената дискусия и постове в тази тема от много месеци насам. Благодаря ви , момичета. newsm10 newsm17 newsm51

Димони, много добре си се ориентирала, че има скрита нетърпимост към Туба.  Бих казала, че е доста зле скрита. Лесно може всеки да се върне назад, ако реши и да прочете мнението на потребителките, които сега твърдят, че им е все едно коя актриса ще играе и постват новини и колажи за Туба и Енгин с усмивки. Велиана много пъти е споделяла , че иска да види Туба в проект с Енгин и постовете й са посрещани на "нож". Затова и приемането на Туба ти звучи фалшиво.

serenata Права си и за коментарите относно Берен. Едно е да кажеш, че не харесваш даден актьор и да коментираш актьорското му представяне като сланбо, съвсем друго е да използваш грозни епитети и да даваш компетентно мнение за характера му(без да го познаваш като човек), за нивото му. Най-абсурдно за мен беше твърдението, че Берен била с Кенан заради парите му.  Crazy Crazy Тя нали жената си няма милиони в банковата сметка от хонорари, та са й притрябвали парите на Кенан. Но дори и да е така(ковто за мен е абсурдно), това си е само нейна работа.) Нали уж тук се обсъждаха само актьорските превъплъщения, а повечето изтъкват , че не се интересуват от личния живот. Но го обсъждат на воля и правят всякакви квалификации, когато се отнася до Берен.  А най-забавното е, че ако погледнете начаните коментари на същите потребителки, идвайки в темата, те харесваха БЕРЕНГИН като двойка, дори имаха съмнения за чувства между тях по време на снимките.

Нищо лично, не мога да бъда обвинена , че си измислям, защото всичко го има записано в темата и си остава в архива и всеки може да го прочете.

Аз лично влязох в тази тема и за първи път във форум по време на най-забавният възможен период. Бих казала нейният пик. И съм се забавлявала на макс. И аз като Нианта не можех да се откъсна от купона в темата.

А сега дори не смея да се пошегувам с нещо, защото всичко се взима супер навътре. Видяхте каква беше реакцията от едно споменаване, че Енгин е напълнял поради прием на хапчета, което се е коментирало в темата. Появиха се изказвания за очерняне на имиджа му и тн  ooooh! ooooh! Да не говорим, че хората, които правиха тези изказвания дори не са били в темата по време на онлайн гледането и не са участвали във въпросната дискусия...какво повече да кажа.

Та за какви шеги може да става въпрос?  newsm78 Аз лично загубих желание да се шегувам в темата много отдавна, откакто атмосферата в темата се промени коренно и започна канонизирането на Енгин. Забелязвам, че и други момичета са загубили чувството си за хумор в темата и ги разбирам напълно. Защото с мен се случи същото. Няма среда за чувство за хумор и забавления, за шеги и закачки. Сега темата е на по-високо ниво, като в светая обител, свещен храм на ЕА. А както знаем хората ходят там, за да се поклонят, да се помолят, но не и да се шегуват. Това е недопустимо. И с право.

ПП И тъй като поста ми, макар и искрен, най-вероятно ще бъде сметнат за отровен, не очаквам дълго да се задържи в темата, където уж всички сме способни спокойно да се изказваме.  Thinking

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 19:07 от daizy_g

# 451
# 452
# 453
Скрит текст:
Не можах да се стърпя да не го споделя:

# 454
# 455
  • Пловдив

В очакване на изненадите....

# 456

Нелошо решение на Мариана Новева - Ейлюл гледа влюбено "плашилото". Дали вече е свалила шапката му, или след малко възнамерява да му я нахлупи? Wink)

Скрит текст:

# 457
# 458

Привет момичета !

Наистина остават само 22 дни до разкриването на мистериозния "Малък септемврийски проблем"

Като се върна в ранния следобеден час от работа винаги чинно изчитам написаното,гледам пуснатите клипове, също така новите колажи и снимките / без значение дали са нови или вече пускани /.

Казвала съм го винаги - бъдете добри към другите и давайте по нещо от себе си, ако успеете с това си действие да усмихнете някой - значи денят ви не е бил напразен.

Днес се усмихнах от почти всички постове / просто няма как да подминеш и да не прочетеш нещо което започва с пожелание за хубав и прекрасен ден ! Няма как да не се усмихнеш гледайки красиви колажи и снимки !

И най-вече благодаря за страхотния ден на Тануша !

Избрах си го и аз !

" Страхотен ден, избрах си очи,
страхотен ден, навън вали.
Страхотен ден, тук има небе,
страхотен ден на цветове.

Слънчевият живот, аз избрах за мен,
не харесвам долната земя.
Аз избрах си сърце за светлите неща,
аз избрах...страхотен ден.

Страхотен ден, а там долу е мрак,
страхотен ден, избрах си пак,
страхотен ден, виж погледни,
страхотен ден, ти избери..."

Пак изгледах трейлъра на "Малък септемврийски проблем" като този път се вслушвах в музиката.

От тези почти 2 минути - темата се сменя може би поне три пъти / който е сведущ да каже повече - нито съм специалист, нито нищо - просто споделям усещанията си като обикновен слушател. Първите акорди лежерни, романтични, носещи някаква закачка и флирт. Рязко се сменя тона в тревожен, предвещаващ може би драматичен обрат и тук след вмъкване на чисто морски натурални звукове идва третия момент.
Лично на мен ми действа ... как да кажа / трудно е за обяснение / звучи ми космополитно, като нещо което е извън пределите на материалното и физическото. Бих казала - звуци на душата.

И сега се сещам, че самият Керем Дерен беше споделил / по памет /, че ще "видим" чувствата на героите и най-вече тези на Текин.

Още от сега тази музика ме кара да се замисля над много общочовешки неща, за  смисъла на живота, както и ... не зная защо да си поплача.

# 459
bi küçük Eylül meselesi | Show TV / Cumartesi Sürprizi

# 460
# 461

А сега дори не смея да се пошегувам с нещо, защото всичко се взима супер навътре. Видяхте каква беше реакцията от едно споменаване, че Енгин е напълнял поради прием на хапчета, което се е коментирало в темата. Появиха се изказвания за очерняне на имиджа му и тн  ooooh! ooooh! Да не говорим, че хората, които правиха тези изказвания дори не са били в темата по време на онлайн гледането и не са участвали във въпросната дискусия...какво повече да кажа.

Та за какви шеги може да става въпрос?  newsm78 Аз лично загубих желание да се шегувам в темата много отдавна, откакто атмосферата в темата се промени коренно и започна канонизирането на Енгин. Забелязвам, че и други момичета са загубили чувството си за хумор в темата и ги разбирам напълно. Защото с мен се случи същото. Няма среда за чувство за хумор и забавления, за шеги и закачки. Сега темата е на по-високо ниво, като в светая обител, свещен храм на ЕА. А както знаем хората ходят там, за да се поклонят, да се помолят, но не и да се шегуват. Това е недпопустимо. И с право.

ПП И тъй като поста ми, макар и искрен, най-вероятно ще бъде сметнат за отровен, не очаквам дълго да се задържи в темата, където уж всички сме способни спокойно да се изказваме.  Thinking

Дейзи, жива и здрава да си за този пост! [/b]
   Аз вече го отнесох, защото съм нова, пък смея да се обаждам в работи, дето не ги разбирам, но се радвам, че едно от "старите кучета" също се обади!  newsm27
   И на мен много ми се иска атмосферата да е по-ведра и дружелюбна.  hug Енго го заслужава! Той е внимателен и мил човек (поне това се вижда от редките му участия и интервюта), никога не съм прочела и една дума от него против някой колега (даже, когато го питаха в едно интервю за КТ и за сравненията между тях - нещо, което очевидно не му беше приятно - само сви рамене и се усмихна), никога не се е държал надменно дори с досадниците по улицата. Вярно, че в този бранш си има йерархия и никой, който му е мил животът, няма да почне да плюе по Големите в него, но при него това не е просто "служебно задължение" - очевидно е.
   Чудя се защо не вземаме пример от него?  newsm78 Вместо да му плетем лаврови венци и да му крепим ореоли. Той е страхотен актьор и страхотен човек - погледнете колко много негови колеги казват само хубави неща за него (Бура, Сердар, Мерал, самата Берен...). А ние го обичаме толкова, че обичаме дори недостатъците му...   love001

# 462
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=weR6m1WMxe4

На 18 януари по Show TV излъчиха репортаж за "Малък септемврийски проблем". Някои го гледахме онлайн, за тези които не са успели - ето го.

.......................
AlbaMar,
newsm51

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 16:12 от mariana51

# 463

Малко хронология.

# 464

Та за какви шеги може да става въпрос?  newsm78 Аз лично загубих желание да се шегувам в темата много отдавна, откакто атмосферата в темата се промени коренно и започна канонизирането на Енгин. Забелязвам, че и други момичета са загубили чувството си за хумор в темата и ги разбирам напълно. Защото с мен се случи същото. Няма среда за чувство за хумор и забавления, за шеги и закачки. Сега темата е на по-високо ниво, като в светая обител, свещен храм на ЕА. А както знаем хората ходят там, за да се поклонят, да се помолят, но не и да се шегуват. Това е недпопустимо. И с право.

ПП И тъй като поста ми, макар и искрен, най-вероятно ще бъде сметнат за отровен, не очаквам дълго да се задържи в темата, където уж всички сме способни спокойно да се изказваме.  Thinking

Дейзи, жива и здрава да си за този пост! [/b]
   Аз вече го отнесох, защото съм нова, пък смея да се обаждам в работи, дето не ги разбирам, но се радвам, че едно от "старите кучета" също се обади!  newsm27
   И на мен много ми се иска атмосферата да е по-ведра и дружелюбна.  hug Енго го заслужава! Той е внимателен и мил човек (поне това се вижда от редките му участия и интервюта), никога не съм прочела и една дума от него против някой колега (даже, когато го питаха в едно интервю за КТ и за сравненията между тях - нещо, което очевидно не му беше приятно - само сви рамене и се усмихна), никога не се е държал надменно дори с досадниците по улицата. Вярно, че в този бранш си има йерархия и никой, който му е мил животът, няма да почне да плюе по Големите в него, но при него това не е просто "служебно задължение" - очевидно е.
   Чудя се защо не вземаме пример от него?  newsm78 Вместо да му плетем лаврови венци и да му крепим ореоли. Той е страхотен актьор и страхотен човек - погледнете колко много негови колеги казват само хубави неща за него (Бура, Сердар, Мерал, самата Берен...). А ние го обичаме толкова, че обичаме дори недостатъците му...   love001

barisea ,не знам дали прочете 1-2 страници назад,но старите кучета,които се обадиха са още 3.Казаха абсолютно верни неща.Чувството за хумор умря още от лятото на 2012г.,когато наистина нахлуха едни женици и съсипаха всичко от онова време.Сега се правят на умрели лисици и не взимат никакво отношение за постовете на margita9,serenata,daizy_g и нианта.
Да не говорим още повече,че темата стана опитно поле за колажи.Е нЕма друга такава тема Sick

Общи условия

Активация на акаунт