Бих казала - звуци на душата.
Още от сега тази музика ме кара да се замисля над много общочовешки неща, за смисъла на живота, както и ... не зная защо да си поплача.
МАРТИЧКА
, все по - близо сме до тази МАГИЯ...
, все по - близо сме до тази МАГИЯ...

Да не говорим, че хората, които правиха тези изказвания дори не са били в темата по време на онлайн гледането и не са участвали във въпросната дискусия...какво повече да кажа.
Аз лично загубих желание да се шегувам в темата много отдавна, откакто атмосферата в темата се промени коренно и започна канонизирането на Енгин. Забелязвам, че и други момичета са загубили чувството си за хумор в темата и ги разбирам напълно. Защото с мен се случи същото. Няма среда за чувство за хумор и забавления, за шеги и закачки. Сега темата е на по-високо ниво, като в светая обител, свещен храм на ЕА. А както знаем хората ходят там, за да се поклонят, да се помолят, но не и да се шегуват. Това е недпопустимо. И с право.
Енго го заслужава! Той е внимателен и мил човек (поне това се вижда от редките му участия и интервюта), никога не съм прочела и една дума от него против някой колега (даже, когато го питаха в едно интервю за КТ и за сравненията между тях - нещо, което очевидно не му беше приятно - само сви рамене и се усмихна), никога не се е държал надменно дори с досадниците по улицата. Вярно, че в този бранш си има йерархия и никой, който му е мил животът, няма да почне да плюе по Големите в него, но при него това не е просто "служебно задължение" - очевидно е.
Вместо да му плетем лаврови венци и да му крепим ореоли. Той е страхотен актьор и страхотен човек - погледнете колко много негови колеги казват само хубави неща за него (Бура, Сердар, Мерал, самата Берен...). А ние го обичаме толкова, че обичаме дори недостатъците му... 

Всеки прави каквото може - един колажи, друг коментари. А чувството за хумор... Това му е лошото, че всеки го разбира различно.
И затова се тълкуваме различно. Може би е добре, когато някой пише смешка, да слага и подходящата емотиконка за смешка? Че да не стават сакатлъци... 
Беше ми много интересно и любопитно. 

Препоръчани теми