Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 36 329
  • 747
  •   1
Отговори
# 480

Предлагам ви компания ... за следобедния чай или пък предпочитате кафе.

# 481
loveofmine, смятам, че ти най-малко трябва да се обиждаш, тъй като не веднъж самата ти си давала обиждащи определения на потребители тук!

barisea, това не е боксов мач! Поне на мен не ми е смешно!
Ето типичен пример за различно чувство за хумор, нианта! На мен пък ми стана точно смешно. Съжалявам, ако това те е подразнило!  hug

# 482
Тануш,да разбирам,че си усвоила нови умения ли?Много са добри.Харесвам ги.
Този кадър ми къса сърцето.

# 483
Забрави да кажеш и за любимите си гибралтарски маймуни, в които определи преди време пишещите тук.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Really? Боже, колко изтънчено....

# 484

Дами, участвайте с достойнство в дискусионното "студио" и наистина насочвайте позитивната си мисъл / защото всички имате такава/  към нещо съществено.

sweating Първи рунд завърши оспорвано, но наравно. Начало на втори рунд...   box yesyes
Забрави да кажеш и за любимите си гибралтарски маймуни, в които определи преди време пишещите тук.

Не намирам смисъла на дискусията / ако водите такава / и с какво точно обогатявате  темата ?
Или просто си говорите ?

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 17:10 от Марта_49

# 485

Скрит текст:

[/b][/color]

# 486

Още сме в 46серия.

# 487
bariseaHug права си, днес вибрирам на друга честота! Оттеглям се, стига толкова за днес. Пък и тези свади са абсолютно излишни, това е форум, няма обективност при положение, че излагаме субективните си мисли. Отива да прегледам края на АБО за да "усетя" тази категоричност на финала и следфинала според руската съфорумка и нейните колеги.

# 488
Нещо правено по време на онлайн гледането на "КВФ" ... но страшно актуално и днес.

Всяка прилика с действителни случки или лица е напълно случайна ...

# 489

Дами, участвайте с достойнство в дискусионното "студио" и наистина насочвайте позитивната си мисъл / защото всички имате такава/  към нещо съществено.

sweating Първи рунд завърши оспорвано, но наравно. Начало на втори рунд...   box yesyes

Не намирам смисъла на дискусията / ако водите такава / и с какво точно обогатявате  темата ?
Или просто си говорите ?

Той разговорът си почна от друг потребител, който не  цитираш!

# 490
Нещо правено по време на онлайн гледането на "КВФ" ... но страшно актуално и днес.

newsm51
Марта, този клип наистина ми оправи настроението! Благодаря ти...
Лично аз с нетърпение очаквам изненадата на Керем Дерен и трейлъра за новото дизи...

# 491
  • Пловдив

"Здравей. Кавам се Тек. Галено от „Текин”. Тези комикси, аз съм ги рисувал. "

# 492

Марта,  newsm51кефи ме чвуството ти за хумор.  smile3501 smile3501 smile3501

# 493

Поредното подреждане от феновете...

# 494

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=394429860693314&set= … ype=1&theater

Приканват феновете да напишат под снимката нещо с три думи.
newsm51 Благодаря, Мариянче!
Много хубави думички пишат феновете.

Общи условия

Активация на акаунт