Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 835
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Бургас

Момичета Hug

# 512

Simple Smile) Тепърва ще се радваме на още много изненади. Simple Smile А най-вече - на онлайн гледането. Въпреки, че ще се нервя - мразя да чакам... а веднъж седмично за мен ще е направо убийствено чакане. Simple Smile))

# 513
# 514
Фара, зад кадър

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 19:19 от AureliaFelix

# 515
  • Пловдив

Продължават с изненадите... Аурелия... txtloves

# 516

Бях готова да се закълна, че човекът с резедавата тениска е Енгин. Joy Joy Joy Joy

# 517

Продължават с изненадите... Аурелия... txtloves

Момичета не само ме усмихнахте - ами се смея вече с глас...

# 518

Момчето май намира време и за пазруване.

# 519
  • Бургас
Марианка,Аурелия   Hug  bouquet
Сега да се ослушваме и за още един трейлър ,а?Като са казали изненади ,та изненади Laughing
Скрит текст:

# 520
Марианка,Аурелия   Hug    bouquet
Сега да се ослушваме и за още един трейлър ,а?Като са казали изненади ,та изненади Laughing
Скрит текст:
newsm10
 Hug Хаяско, Мариянка да каже каква ще е наградата и се връзваме за постоянно с Тубето.
Аз предлагам да е следващия брой на "Космополитан".  Smile Как звучи, а?

# 521
  • Бургас
 Аурелия  newsm10 newsm53
Моооже ,може и командировка ,служебна за премиерата  Joy

# 522
Palmyra много точен коментар, в който няма нищо обидно, а просто голата истина. А кой е казал, че всяка истина е приятна?  newsm78 Аз на терминът " като умряла лисица"  му викам избирателно оглушаване и онемяване. По-изискано е.  Simple Smile Simple Smile Но мен не ми пречи мълчанието, напротив за мен това е доказателство, че говорим абсолютно верни неща.   bouquet

Най-важното е човек да има дълга памет. Тогава след редица неизискани изказвания (като  грозни епитети, неуместни забележки и подмятания в спойлер или не , грубо поведение. тропане с крак, налагане на позиции и тн ), и най-прекрасните и възвишени фрази звучат превзето и просто фейк.

Нианта, серената Hug Hug Включвайте се отвреме навреме момичета, ето днес се получи много добра дискусия.  newsm10

И сега малко Енгин за наслада.  Heart Eyes Heart Eyes

# 523
# 524
Palmyra много точен коментар, в който няма нищо обидно, а просто голата истина. А кой е казал, че всяка истина е приятна?  newsm78 Аз на терминът " като умряла лисица"  му викам избирателно оглушаване и онемяване. По-изискано е.  Simple Smile Simple Smile Но мен не ми пречи мълчанието, напротив за мен това е доказателство, че говорим абсолютно верни неща.   bouquet

Най-важното е човек да има дълга памет. Тогава след редица неизискани изказвания (като  грозни епитети, неуместни забележки и подмятания в спойлер или не , грубо поведение. тропане с крак, налагане на позиции и тн ), и най-прекрасните и възвишени фрази звучат превзето и просто фейк.

Нианта, серената Hug Hug Включвайте се отвреме навреме момичета, ето днес се получи много добра дискусия.  newsm10

Печелите рунда. Прогнозата ми за края на мача  е оптимистична.

Общи условия

Активация на акаунт