Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 826
  • 747
  •   1
Отговори
# 525

Днес те наблюдавам и откривам колажи в един стил - явно и авторът е един и същ !

Браво

# 526
# 527
Аз на терминът " като умряла лисица"  му викам избирателно оглушаване и онемяване.
А какво да ви слушаме и отговаряме, дейзи? Няколко души като по уговорка пишете едно и също не помня колко време вече... то жалби... то чудо. Е, пишете си. Аз съм тук да се забавлявам.
Скрит текст:
И сега не трябваше да ви обръщам внимание.
Беше за последно.

# 528

МАРТИЧКА , този го "откраднах"  Joy специално за теб!

# 529
  • Пловдив

Страхотни снимки - направо фотоизложба имаме и днес. Снимките ни доставят наслада и добиваме представа как са минавали снимачните дни. Много са хубави Енгин и Фарах. Личи си, че има взаимно разбиране, толерантност. Явно и като хора са си паснали и това личи по поведението им. Топлите отношения не са за пред камерата, а и в действителност.  Особено когато той я е хванал за ръката. Личи си мъжката грижа за другия било то колега, било то приятел. А тя как сладко се е обърнала и го изчаква.... Е, това днес е черешката на тортата за темата.

# 530

Страхотни снимки - направо фотоизложба имаме и днес. Снимките ни доставят наслада и добиваме представа как са минавали снимачните дни. Много са хубави Енгин и Фарах. Личи си, че има взаимно разбиране, толерантност. Явно и като хора са си паснали и това личи по поведението им. Топлите отношения не са за пред камерата, а и в действителност.  Особено когато той я е хванал за ръката. Личи си мъжката грижа за другия било то колега, било то приятел. А тя как сладко се е обърнала и го изчаква.... Е, това днес е черешката на тортата за темата.
И аз много ги харесах на тази снимка...
Надявам се да се получи хубава атмосфера и по време на снимките на "Мръсни пари...", още повече, че ще се снима/дай Боже/ дълго... за наша радост. Какво да кажа повече? Има нещо адски алтруистично в актьорството. Колко живота изживяват тези хора, колко съдби споделят...Отново и отново, но винаги различни...До вчера Текин и сега изведнъж - Йомер...

# 531

Тануша благодаря за подаръка !

Въобще днес всеки подарява по нещо на другите !

Получих прекрасни снимки и колажи, в най-скоро време ще има още , като се има предвид, че който иска ... дава и на другите точно това с  което  знае, че ще им достави радост !

Момичета за вас ... маргаритки ... зная, че ги обичате

# 532
Аз на терминът " като умряла лисица"  му викам избирателно оглушаване и онемяване.
А какво да ви слушаме и отговаряме, дейзи? Няколко души като по уговорка пишете едно и също не помня колко време вече... то жалби... то чудо. Е, пишете си. Аз съм тук да се забавлявам.
Скрит текст:
Беше за последно.

Димони, Нианта. Серената, Палмира , нека споделим на дамата каква сделка сключихме предварително да й разкажем случващото се в темата.  hahaha hahaha Аурелия ни разкри.  Joy Joy

А за спойлера  Аурелия от мен получаваш едно голямо "Благодаря!" плюс   bouquet

# 533
Скрит текст:
Беше за последно.

Димони, Нианта. Серената, Палмира , нека споделим на дамата каква сделка сключихме предварително да й разкажем случващото се в темата.  hahaha hahaha Аурелия ни разкри.  Joy Joy

А за спойлера  Аурелия от мен получаваш едно голямо "Благодаря!" плюс   bouquet

Дейзи, колко мило, че загърбваш личния си живот в името на темата! Но аз те разбирам - тя наистина е като магнит. Твоята вярност е уникална!

# 534

Харесвам го с тези ризи,независимо от модата,а мисля,че и той се харесва.Важното е,че винаги на лицето му грее щастлива усмивка.

# 535
  • Пловдив

А сега и Йомер в очакване да ни изненада....  Трейлър - тръпнем. Вероятно отново ще зарадва многобройните си фенове Енгин.  

# 536

Tuba Buyukustun And Engin Akyurek Soon

Арабските фенове на Туба малко са ни размазали момчето,но като първи опити за съвместни колажи им е простено. Joy

# 537
....
....

Дейзи, ти днес да не си яла гъби или с нещо друго си се надрусала. Димони, моята любима съфорумка (и приятелка в живота), ме помоли да ти предам да не ползваш името и по какъвто и да е повод.

# 538

МАРИЯНКА Hug, голяяямо сърце има ЕНГИН и поведението му е модел за подражание.  Heart Eyes
 smile3525

# 539
Ние пък с Вета задкулисно решихме да представим това:

Общи условия

Активация на акаунт