Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 782
  • 747
  •   1
Отговори
# 630

Умее го

# 631
Скрит текст:
Умее го

Ще го видим в действие Енгин.  #2gunfire newsm10

# 632

В очакване на интервюто.
Лека нощ на будните

# 633

Добро утро и успешен ден !

След вчерашния страхотен ден - пълен със споделени снимки от "Малък септемврийски проблем" и резюме на пилотния епизод на   „Kara Para Aşk” днес оставаме в очакване на още информация.

Ако излязат и снимки - ще е прекрасно.

До премиерата на "Малък септемврийски проблем" остават само 21 дена. Ще минат бързо и ще се насладим на приказката за Ейлюл и Текин,  разказана от  Енгин и Фара.

Работете по-бързо днес, за да може и по-рано да започнете почивните си дни.

Усмихнете се  и направете нещо с което да усмихнете и някой друг !

От мен това за бързо разсънване ...

Скрит текст:

# 634
  • Бургас
Добро утро  Hug

Пожелавам ви  спокоен петък,с настроение и нагласа за почивните дни!

# 635

newsm51
Добро утро и успешен ден на ранобудните!
Днес и аз не можах да спя от мислене.
Момичета, щом вече имаме резюме на първи епизод, значи, че трейлърът се снима.
А щом се снима, значи трябва Туба да е на линия, а още няма официално потвърждение за участието й...
Ей такива работи си мислих и очаквам с нетърпение днес да получим някаква яснота...

# 636
  • Пловдив

Здравейте момичета. Йомер и аз ви пожелаваме кой каквито новини очаква - да ги получи. Бъдете щастливи. И аз съм в очакване да уточнят вече женския състав.

# 637
  • Варна
Добро утро, Марта!    bouquet
Добро утро, познати и... непознати!
Радвам ви се!
Не всичко е черно и бяло

И черното и бялото са си хубави... и това което се получава между тях е хубаво... и това което остава (най-вече това което остава) е хубаво, стига да го пожелаем.
Благодаря, че в тази тема (и в предходните свързани с темата и обекта)  Simple Smile има и винаги ще има хора които ценят хубавото, предпочитат доброто, сеят позитивното и държат  тези неща да останат, връщайки се след време назад!
Скрит текст:
И "другите" ще продължава да ги има... но не за тях ми е думата и не те остават следа

Поздрав и усмивка от мен
с пожелание за спорен ден!

# 638

Добро утро!Текин е спретнал закуска-да му е сладко!

# 639
  • Пловдив

От мен с любов и пожелание - днес така щедро да получим изненадите.

# 640

Добро утро момичета, Hug

Лек и успешен ден и пожелания за новини или снимки и днес. Може и трейлър - нямам възражения.

Добро утро Баба Ана,

Отдавна не съм чела поетичната ти душа. Радвам се да те "видя" и споделям казаното. Хората сме толкова различни, а тук ни е събрало възхищението от Енгин Акюрек и трябва да се приемаме такива, каквито сме и да се уважаваме макар и виртуално.

Усмихнат ден! Идва зима и феновете са спретнали такава  "премяна " в колажа  с Енгин.

# 641

newsm51
Engin Akyurek Universal Fans Club
Comment of the Day - Engin İçin

Очаква се вятърът, нарачен „Енгин Акюрек”, който ще задуха отново на 14 февруари с филма „Малък септемврийски проблем” да бъде много бурен и ефективен в Турция и региона като цяло. Съдейки по предишните ветрове „Енгин Акюрек”, метеоролозите предричат, че той ще бъде точно толкова поразяващ, колкото и предишните. Предупреждават се хората, чувствителни към този вятър, особено жените, които много го обичат, да внимават и да вземат предпазни мерки…

Скрит текст:
Engin Akyurek Wind which is about to start blowing again on February 14 due to the movie named “bi küçük Eylül meselesi” is expected to be very strong and effective in Turkey and throughout the region. Based on previous Engin Akyurek Winds, analysts forecast that this will be as effective as the previous ones. They warn people who are very sensitive against Engin Akyurek Wind, especially women who love him very much, to be very careful and to be cautious.
Специално за баба Ана:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:33 от loveofmine

# 642
Добро утро.

Булут малко нещо е нервиран, но се надявам да се поуспокои в нашата компания. Wink))

# 643
 Добро утро, прекрасни!
Добро утро, Баба Ана!

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 10:01 от AureliaFelix

# 644
Добро утро!
Баба Ана,  Hug

Поздравявам ви с един от първите ми опити (всъщност първият) да направя клип. И тогава като сега се надявах Туба и Енгин да бъдат в съвместен проект. Нека денят е хубав и пълен с изненади. Според мен щом излиза резюме,значи и трейлърът е готов. Въпросът е кога мислят да пуснат бомбата. Май зависи от това кога ще стартират с излъчването. Ако е през март,може още да поддържат напрежението. Но времето лети  smile3521 ще разберем.

Общи условия

Активация на акаунт