"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 044
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
Защо ли не ме учудва Хале, очаквам да стане много настъпателна и ожесточена към Мира?!
Това беше най-тихия скандал, който съм чувала някога. Joy
Яман май иска от Мира да не насилва нещата.
Бойче, главната няма да у претрепе Хале и да умре както в оригинала при катастрофа. Едже, ще я гътне чрез тиктакащата бомба в главата й когато му дойде времето.
Не.... Naughtyпепел ти на клавиатурата... Crossing ArmsЕджето неможе да му причини тва на Чачко.... Crossing Armsвсе да му умират...сценичните партньорки.... Praynig Praynig PraynigПО-ще има щастлив край.... PeaceВярно тиха караница беше.... Joy Joy Joy Joyама качествена....щом излезна бесен.... newsm78
Че няма я Чаги да страда. Той няма нищо общо с Яман или с Емир.
Ще се спомине Мирчето, защото и Мариса си отиде.
Едже може да се отклонява и да преплита, и размества сюжетната линия както си иска, но едва ли би изместила фокуса от някои основни неща по оригиналния сценарий, а и това смъртоносно заболяване на Мира, което може да се отключи всеки момент с още по-страшна сила от първия път не е случайно за мен.
От друга страна наричат компанията траурната агенция, заради кофтите завършеци в 90% от сериалите им.
Благодаря за превода.
Не смятам ,че точно сега Мира ще се спомине и едва ли Еджето би убил главната героиня и се надявам да не стане както в оригинала Simple Smile

# 121
Илина, изрично подчертах, че няма да се спомине сега, а когато му дойде времето в един от предходните си постове(лично мое мнение базирано на подсказката за смъртоносното й заболяване на героинята).
За мен е без значение дали, ще умре или не и какъв, ще е финала.
След АФК мога да понеса много в техните сериали без да ги изживявам нещата.

# 122
# 123
Озета  Hug Hug Hug

Последното не го разбрах много добре, но мисля, че смисъл ае този.  Peace

След смъртта на баща си Оркун придобива власт. Показва, че ще я използва с пълна сила срещу Яман. В тази война условията за Яман ще се по-тежки отпреди. Срещу себе си има по-опасен враг, който не се страхува да си "изцапа" ръцете. Но Яман ще отвърне на отмъщението на Оркун, без да отстъпи и крачка назад. Няма да се откаже нито от Мира, нито новия живот, който води.

Айше започва работа при Фарук. Ще стане причина за още една криза в отношенията между Мира и Яман. Опитвайки се да се справи с проблемите Яман ще нарани човека, когото обича най-много. За да оправи нараненото сърце сега ще трябва той да прави крачка и да иска извинение.

Бащата на Оркун ще му остави в наследство и една тайна и тръгвайки по следите и Оркун ще каже само на Мира и това ще обърка още повече нещата.

# 124
Аз викам сдобряване и романтика да не чакаме.  Joy Joy Joy Joy

И да постреляме по Айше  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И по Крачола  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И браво на Яманчи, че няма да се предава!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това е, което имам да кажа аз за озета.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 125
Здравейте !  Hug Hug Hug
Благодаря за новата тема !  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Връщам се да ви изчета, защото много сте писали  Grinning

# 126
За фрагмана

Хале не обича Мира, то е ясно от самото начало.  Peace Но не знам какво беше това с колата и защо го прави?  newsm78 Сигурно, когато научава, че Крачола е споделил с Мира, а не с нея.  ooooh!

Явно Мира иска да помогне нещо на Яманчи, ама той никога не иска помощ от никого.  Rolling Eyes
Майка му дано зареже Хасан, както обещава, но не ми се вярва.  Naughty

# 127
Озета  Hug Hug Hug

Последното не го разбрах много добре, но мисля, че смисъл ае този.  Peace

След смъртта на баща си Оркун придобива власт. Показва, че ще я използва с пълна сила срещу Яман. В тази война условията за Яман ще се по-тежки отпреди. Срещу себе си има по-опасен враг, който не се страхува да си "изцапа" ръцете. Но Яман ще отвърне на отмъщението на Оркун, без да отстъпи и крачка назад. Няма да се откаже нито от Мира, нито новия живот, който води.

Айше започва работа при Фарук. Ще стане причина за още една криза в отношенията между Мира и Яман. Опитвайки се да се справи с проблемите Яман ще нарани човека, когото обича най-много. За да оправи нараненото сърце сега ще трябва той да прави крачка и да иска извинение.

Бащата на Оркун ще му остави в наследство и една тайна и тръгвайки по следите и Оркун ще каже само на Мира и това ще обърка още повече нещата.

bouquet  bouquet  bouquet
 Party Party Party Party
Хайде сега Яманчи ще се извинява. Нямам търпение да видя как ли ще го направи.  Laughing Laughing Laughing

# 128
Привет Hug Hug Hug
И аз ви прегръщам всички в деня на прегръдката Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тинче,благодаря за новата тема и за анкетата към нея..Ще отговоря по-късно Peace Peace Peace
За всичко,което правиш за нас, дано само добро да срещаш в живота..Бъди жива и здрава!
Цветя за теб и много прегръдки Hug Hug Hug Hug

Ани, специални прегръдки и за теб,че винаги си на пост Hug Hug Hug Hug Hug

Сега отивам да изгледам фрагманчето  и да прочета озета Peace Peace Peace

# 129
Лили, Hug Hug Hug Hug моля те коригирай където трябва!!! Ако знаех, че ще се появиш, нямаше да се мъча.  Joy Joy Joy Joy

# 130
За фрагмана

Хале не обича Мира, то е ясно от самото начало.  Peace Но не знам какво беше това с колата и защо го прави?  newsm78 Сигурно, когато научава, че Крачола е споделил с Мира, а не с нея.  ooooh!

Явно Мира иска да помогне нещо на Яманчи, ама той никога не иска помощ от никого.  Rolling Eyes
И аз остнах с впечатлението, че за това спорят в книжарницата. Може би е свързано с Оркун  newsm78 Мира сигурно няма да го послуша.  Thinking

# 131
# 132
За фрагмана

И аз остнах с впечатлението, че за това спорят в книжарницата. Може би е свързано с Оркун  newsm78 Мира сигурно няма да го послуша.  Thinking

Сигурно няма да го послуша, ще продължи да се меси и Айшето като се намеси  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire и ще стане по-зле.  ooooh! Няма оправия!!!  Crossing Arms

# 133
Озета  Hug Hug Hug

Последното не го разбрах много добре, но мисля, че смисъл ае този.  Peace

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525           Само с едно не съм съгласна.... NaughtyСдобряване,ще има....ще отиде да я извади от колата и ще я прегръща и целува.... smile3521 smile3521 smile3521

# 134
Искаш да кажеш,че си приличат като майка и син ли?????? smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт