"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 203
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
На вас Крачола да ви праща!!!  hahaha hahaha hahaha Не казвам какво е.  Naughty Тайна, но обществена  Joy Joy Joy
Тайна било  ooooh! Тук и мъжете са споделени, ти някаква си тайна ще пазиш  ooooh! Naughty Whistling

Общи са, но виж Мими е получила прегръдка, а аз не?????  Cry Cry  Mr. Green Mr. Green

# 286

Я виж, Мими си каза,  Hug  ти си я пази Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
МимеHug Hug
Браво на батко Али!

# 287
Улусоисти я подкрепете фен - клуба на Ча:

http://magazimedya.com/

ПП: Изгледах и втората част от интервюто с Метин Чекмез. Претупани ми се сториха нещата, можеше доста по - добре да се подготви с въпросите си репортерката.

# 288
Улусоисти я подкрепете фен - клуба на Ча:

http://magazimedya.com/

ПП: Изгледах и втората част от интервюто с Метин Чекмез. Претупани ми се сториха нещата, можеше доста по - добре да се подготви с въпросите си репортерката.

Зори, нещо не разбрах.  newsm78 Анкета ли има?  Thinking

# 289
Да, Ани. По - надолу от дясно на екрана. Май анкетата е за коя звезда има най - мащабния фен - клуб, Ча е доста назад.

En güçlü fan grubu hangi sanatçıda var?

Tuba Büyüküstün (38%, 8.657 Votes)
    Duman (37%, 8.312 Votes)
    Engin Akyürek (10%, 2.325 Votes)
    Hazal Kaya (4%, 937 Votes)
    İsmail YK (2%, 544 Votes)
    Çağatay Ulusoy (2%, 540 Votes)

# 290
Видях, обаче аз явно вече съм гласувала, защото не ме пуска да гласувам, дава ми резултатите.  Peace

# 291
Втората част от интервюто с Метин Чекмез:

https://www.facebook.com/photo.php?v=663314330386640

# 292
Добрутру,група! Grinning
 JoyЩе се спрете ли за миг,че да мога и аз да пусна един комент с няколко украси? Hug tooth tooth

.....

За начало на деня и дано да не останем пак на кота нула в петък,че много го проточиха това сдобряване: Crossing Arms

Вики  Hug Hug като центрираш снимките и не мога да ги сгъна.  Joy Затова ги махнах, надявамс е нямаш нищо против.  Hug

И аз мисля, че много го проточиха сдобряването и дано се сдобрят в тази серия или следващата,ч е започва да става гадно.  ooooh!

Аз вчера гледах точно сцената от последната снимка  Peace и как Яманчи си сложи бронята   Heart Eyes Heart Eyes

# 293
Няма да интервюират чачи ми тоя чепик  Mr. Green

# 294

И аз, и аз искам вече да ги сдобряват. И да има пак прегръдки, целувки и влюбени погледи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, макар че те и сега си се гледат хубаво.
Чудно ми е какво ли ще направи Яман, че да нарани Мира  newsm78 И дали пък това няма да го накара да си даде сметка, че понякога нещата просто излизат извън контрол? Мисля си, че на Мира няма да й трябва толкова време, за да му прости. Все пак няма неговата броня.  Wink

# 295
Няма да интервюират чачи ми тоя чепик  Mr. Green

Той Чачи пред турските медии не ще, та пред българските ли. Mr. Green

# 296
Няма да интервюират чачи ми тоя чепик Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy
Някой ще конспектира ли с две думи какво каза "чепика"? Grinning

Добрутру,група! Grinning
 JoyЩе се спрете ли за миг,че да мога и аз да пусна един комент с няколко украси? Hug tooth tooth

.....

За начало на деня и дано да не останем пак на кота нула в петък,че много го проточиха това сдобряване: Crossing Arms

Вики  Hug Hug като центрираш снимките и не мога да ги сгъна.  Joy Затова ги махнах, надявамс е нямаш нищо против.  Hug

И аз мисля, че много го проточиха сдобряването и дано се сдобрят в тази серия или следващата,ч е започва да става гадно.  ooooh!

Аз вчера гледах точно сцената от последната снимка  Peace и как Яманчи си сложи бронята   Heart Eyes Heart Eyes

Ани Hug,ами обичам всичко да ми е на център,затова ги центрирам винаги.  JoyНе може ли да триеш центъра и така да ги "сгъваш"? newsm78
И на мен започва да ми додява все да са на една ръка разстояние и да не се докосват... Sad

http://www.youtube.com/watch?v=1dwp-w01-Qg

# 297
# 298

И аз, и аз искам вече да ги сдобряват. И да има пак прегръдки, целувки и влюбени погледи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, макар че те и сега си се гледат хубаво.
Чудно ми е какво ли ще направи Яман, че да нарани Мира  newsm78 И дали пък това няма да го накара да си даде сметка, че понякога нещата просто излизат извън контрол? Мисля си, че на Мира няма да й трябва толкова време, за да му прости. Все пак няма неговата броня.  Wink
Най вероятно Оркунча....пак е в дъното на цялата работа... newsm78Нащо...е побеснял като разбира,че Мира е одушник на Крачола... newsm78Нали няква тайна ще и споделя?????Халето и тя затова ми се струва,че беше бясна...на Мира????

# 299

Най вероятно Оркунча....пак е в дъното на цялата работа... newsm78Нащо...е побеснял като разбира,че Мира е одушник на Крачола... newsm78Нали няква тайна ще и споделя?????Халето и тя затова ми се струва,че беше бясна...на Мира????

100 % Крачола е виновен.  PeaceТочно Яман като е разбрал, че Мира пази тайна на Крачола и е побеснял. И както не може да си трае  ooooh! казал е нещо и той като нейното "Тозлудере"  ooooh!Но и аз мисля, че Мира ще се предаде по-бързо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт