"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 108
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Иве на Мими нищо няма да и даваш!!!  Naughty Naughty Naughty Mr. Green Mr. Green Изпрати ми нещо и не ми каза какво е!!!  Crossing Arms Бях забравила, но сега се сетих и ще и се сърдя!!!  Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обаче се оказа, че без да искам съм познала какво е!!!  hahaha hahaha hahaha Мимиииииии  Naughty Hug Hug Hug

# 271
  • Стара Загора
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 272
Здравейте и от мен.... HugХубав и спокоен ден на всички.... Hug

# 273
Иве на Мими нищо няма да и даваш!!!  Naughty Naughty Naughty Mr. Green Mr. Green Изпрати ми нещо и не ми каза какво е!!!  Crossing Arms Бях забравила, но сега се сетих и ще и се сърдя!!!  Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обаче се оказа, че без да искам съм познала какво е!!!  hahaha hahaha hahaha Мимиииииии  Naughty Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Вземи си вече лекарството Mr. Green

И кво е то?  Mr. Green

Дени,   Hug  що се нервиш сабах-сабах? Sad

Бойче,  Hug

# 274
#Crazy #Crazy #Crazy
Мимииии, прати и на нас нещо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 275
#Crazy #Crazy #Crazy
Мимииии, прати и на нас нещо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да бе, на нас що никой нищо не ни праща?  Sad Crossing Arms

# 276
На вас Крачола да ви праща!!!  hahaha hahaha hahaha Не казвам какво е.  Naughty Тайна, но обществена  Joy Joy Joy

# 277
Добрутру,група! Grinning
 JoyЩе се спрете ли за миг,че да мога и аз да пусна един комент с няколко украси? Hug tooth tooth

За начало на деня и дано да не останем пак на кота нула в петък,че много го проточиха това сдобряване: Crossing Arms

# 278
  • близо до брега на морето
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525  love001мерси Иве-ще ги видя добре   и ще се преоблека

# 279
  • близо до брега на морето
Ивче,Вени Ани Hug Hug Hug Hug Hug-какво мога да и изпратя-да ми преведе нещо-благодаря за което.Следващия път ще благодари на нас Joy и не с бележка, а с  Hugа и да ви се пофаля-с батко Али вчера си дръпнахме по една виртуална международна прегръдка :hug:Ali Aksöz

Eheh, alright give it to me -но аз я видях чак сега-снощи не можах имаше танци newsm68 Peace

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 10:29 от ludetina ulusoy

# 280
На вас Крачола да ви праща!!!  hahaha hahaha hahaha Не казвам какво е.  Naughty Тайна, но обществена  Joy Joy Joy
Тайна било  ooooh! Тук и мъжете са споделени, ти някаква си тайна ще пазиш  ooooh! Naughty Whistling

# 281
Тайна било  ooooh! Тук и мъжете са споделени, ти някаква си тайна ще пазиш  ooooh! Naughty Whistling

Crossing Arms Crossing Arms    smile3521   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Я виж, Мими си каза,  Hug  ти си я пази Mr. Green

# 282
Скрит текст:
Какво ли пише тук ?
За някакво порше май става въпрос и за Серенай  newsm78 не можах да разбера с гугъл преводача  newsm78

http://magazimedya.com/serenayin-ssi-porscheyi-sattirdi
Скрит текст:
Мани, мани, поредната бомба. Mr. Green Едва ли не от ревност сегашната на Толгахан поискала да продаде колата си, че била с инициалите на Серка Laughing и са я отрекли тази клюка.
Ти остави ми и друго четох, което е още по-комично чак не ми се иска да го споделям и няма да го споделя.
Тези дни се очаква и още една за С. Mr. Green

Ааа така ли ? Благодаря за разяснението !  Hug   bouquet  Hug
Ееее хайде де, кажи какво е толкова комично ?  Praynig

Тони, понеже в последната една, две седмици и особено в последните няколко дни се начетох на всевъзможни тъпизми, даже не ми се коментират подобни жълтини за актьорите, сериала и т.н. Нямам излишно време за губене за да им отдавам незаслужено от моя страна внимание. Със сигурност това което прочетох не е за огромната лИбоФ на Сера и Чаатай, Mr. Green ставаше въпрос за ПО.

# 283
Скрит текст:

Скрит текст:
Като токова много се самоуважават защо мълчат, ми защото не са първите нито, ще са последните, които го правят, защото е изгодно за тях!?!
Лили, гледам ти  авчето с Мурат. Ейййй, страхотен актьор е, като Демир ме плени в Аси с Туба. Много си ги харесвам, а за мен е най-добрия турски актьор играещ с очи и можещ да пресъздаде десетки различни душевни състояния само с поглед за отрицателно време.
Тони, де да бяха само турските. Mr. Green
Наде подсети ме  , аз като видя Мурат тук и веднага търся Лили , заради него и Аси почнах да гледам турски сериали  Mr. Green

Краси, страхотен е, а играта му е перфектна и с Туба бяха чудесни в Аси.
Те са ми любимци след ФЕмир и други нямам, че рядко ми харесват в една двойка и двамата, а от сегашните дизита ме кефят слънчовците и чучулиговците. И двете двойки са все готини млади хора и стоят перфектно един до друг на екрана.
Наде , и аз гледам слънчевите, много ми харесват Зейкер. Чучулигата все и се каня , че и двамата ги харесвам ,но ако имам по-вечко време  Simple Smile

# 284
Ивче,Вени Ани Hug Hug Hug Hug Hug-какво мога да и изпратя-да ми преведе нещо-благодаря за което.Следващия път ще благодари на нас Joy и не с бележка, а с  Hugа и да ви се пофаля-с батко Али вчера си дръпнахме по една виртуална международна прегръдка :hug:Ali Aksöz

Eheh, alright give it to me -но аз я видях чак сега-снощи не можах имаше танци newsm68 Peace

Мими, защо им казваш?  Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Остави ги да се чудят какво е  hahaha hahaha hahaha Да си мислят, че си чатим с Чачко.  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Батко Али е супер!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Поздрави го от мен!!!  Hug Hug И аз искам прегръдка яяяяяяяя!!!  Crossing Arms  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт