"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Преведох горе-долу каквото разбрах, но аз съм го изпуснала това видео, не знам кога е слагано.  newsm78

Метин: От 9 години съм в Истанбул, дойдох да уча. Играх в два филма, в театъра и сега в ПО.

Питат го за сцената в която рита Яман.
Метин:Не знам какво да кажа след това. Аз не съм такъв лош човек.

Но трябва да игареш лош
Метин: Вътре в мен има някаква таква лоша страна. Обичам Оркун.ОркунЧ е хубав човек

Питат го какви са им отношенията с Ча
Метин: Чаатай е много безкористен човек, който много работи и много обича работата си.

за сцената с пожара
Метин:Имаше сцена в която пожара гореше и казаха: Чаатай няма да може да излезне оттам, но той скочи и излена. Не използва дубльор.Много обичам Чаатай, много добър колега.

# 241
Преведох горе-долу каквото разбрах, но аз съм го изпуснала това видео, не знам кога е слагано.  newsm78

Метин: От 9 години съм в Истанбул, дойдох да уча. Играх в два филма, в театъра и сега в ПО.

Но трябва да игареш лош
Метин: Вътре в мен има някаква таква лоша страна. Обичам Оркун.ОркунЧ е хубав човек

Метин: Чаатай е много безкористен човек, който много работи и много обича работата си.

за сцената с пожара
Метин:Имаше сцена в която пожара гореше и казаха: Чаатай няма да може да излезне оттам, но той скочи и излена. Не използва дубльор.Много обичам Чаатай, много добър колега.

# 242
Ани, Лили благодаря ви за преводите !  newsm51 newsm51 newsm51

В анкетата отговорих с ''НЕ'', защото аз смятам, че това са клюки и една снимка от сета, направена по време на заснемане на сцена не може да се каже че е истина е тази клюка, доста голяма фантазия са развили турските фенки. На мен ми омръзна едно и също да дъвчат медиите  Tired

Фрагманите са доста интересни, Мерт и Ейлюл са страхотни и забавни, когато видя Мерт и неговите щурави работи ми става много забавно. Какво ли ще стане с Мира, пак ли ще бъде в болница, тази мръсница Хале, ще иска нещо да й отмъщава  #2gunfire
Чачи голям сладур на новите снимки  Heart Eyes

# 243
Иве, мноУ Крачолки се навъдили гледам. Joy

Наде,  Hug ще го чакам.

Лили, мн хубави постове.  bouquet

Нямаш грижи, Hug стига да го пуснат в нета като днес.
Като токова много се самоуважават защо мълчат, ми защото не са първите нито, ще са последните, които го правят, защото е изгодно за тях!?!
Лили, гледам ти  авчето с Мурат. Ейййй, страхотен актьор е, като Демир ме плени в Аси с Туба. Много си ги харесвам, а за мен е най-добрия турски актьор играещ с очи и можещ да пресъздаде десетки различни душевни състояния само с поглед за отрицателно време.
Тони, де да бяха само турските. Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 22:02 от Neidjal

# 244

Но трябва да игареш лош

за сцената с пожара

Айде от мен чичеци  Mr. Green   bouquet  bouquet  bouquet

# 245
Преведох горе-долу каквото разбрах, но аз съм го изпуснала това видео, не знам кога е слагано.  newsm78

Но трябва да игареш лош

за сцената с пожара
Метин:Имаше сцена в която пожара гореше и казаха: Чаатай няма да може да излезне оттам, но той скочи и излена. Не използва дубльор.Много обичам Чаатай, много добър колега.[/b]

Ами ето това е актьор ! Браво на Чачи  smile3501 smile3501 smile3501

# 246
Ама видяхте ли Чачко какъв е жИлезен?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Няма дубльори, няма таквиа работи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чак Крачола се е впечатлил.  hahaha hahaha hahaha

# 247
Аз мога преспокойно да издържа до 14 Февруари без да ги сдобрява Едже, та даже и до края.
Това видео с Метин е мнооого старо и отдавна беше публикувано и разяснено в темата.

# 248

Като токова много се самоуважават защо мълчат, ми защото не са първите нито, ще са последните, които го правят, защото е изгодно за тях!?!
Лили, гледам ти  авчето с Мурат. Ейййй, страхотен актьор е, като Демир ме плени в Аси с Туба. Много си ги харесвам, а за мен е най-добрия турски актьор играещ с очи и можещ да пресъздаде десетки различни душевни състояния само с поглед за отрицателно време.
Наде подсети ме  , аз като видя Мурат тук и веднага търся Лили , заради него и Аси почнах да гледам турски сериали  Mr. Green

# 249
Ама видяхте ли Чачко какъв е жИлезен?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Няма дубльори, няма таквиа работи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чак Крачола се е впечатлил.  hahaha hahaha hahaha
smile3521 smile3521 smile3521
В Чачко никой не се е съмнявал  newsm03 newsm03
Ама, Крачолчо а, я как хубаво говори.  Party Crazy Party

# 250

smile3521 newsm03 newsm03

# 251

Скрит текст:
Наде подсети ме  , аз като видя Мурат тук и веднага търся Лили , заради него и Аси почнах да гледам турски сериали  Mr. Green

Краси, страхотен е, а играта му е перфектна и с Туба бяха чудесни в Аси.
Те са ми любимци след ФЕмир и други нямам, че рядко ми харесват в една двойка и двамата, а от сегашните дизита ме кефят слънчовците и чучулиговците. И двете двойки са все готини млади хора и стоят перфектно един до друг на екрана.

# 252

Много хубаво говори, мноого  Hug Hug Hug

# 253
Аз мога преспокойно да издържа до 14 Февруари без да ги сдобрява Едже, та даже и до края.
Това видео с Метин е мнооого старо и отдавна беше публикувано и разяснено в темата.

И аз мога да устискам.... Peaceта даже и до края.... Peaceама Яман няма да може.... smile3534

# 254

Като гледам този колаж и се присетих, Ейлюл какво ли чудо невиждано обеща да покаже на Мерт  newsm78 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт