"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 877
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Оркунчовия тати гей... newsm78 и Оркунч и тейзето са брат и сестра.... newsm78....То тогава по-мойта логика .... ooooh!Крачолчето....ще се окаже доведен свако на Яман..... hahaha hahaha hahahaЩот нали Селим и Ендер ще го осиновят....Яманко.... newsm78 newsm78Не.... Naughtyпри комшиите гей неможе да има.... Joy Joy Joy

#Crazy #Crazy #Crazy съвсем се оплетох в тия роднински връзки.  hahaha hahaha hahaha Hug
Ама хвана смисъла....налИ....????? Joy Joy Joy

# 196
За фрагманите да кажа две думи..Явно Яман няма да може да си поеме дъх от Оркунчо Крачолчев..Но и аз като Надето вече не мога много да му се сърдя на Оркун,защото видях как се е отнасял баща му към него..Нали казват,че човек има такива деца,каквито заслужава..Оркунчо изглежда цял живот е бил подложен на физически и психически тормоз от страна на баща си..Той непрекъснато е бил принуден да се доказва на баща си..Страхът е много важен фактор в  отношенията между хората,особено пък между родители и деца..Оркун винаги се е страхувал от баща си..Отчасти,защото няма да може да оправдае очакванията му,отчасти от физическото насилие,което сигурно е съпътствал целия му живот. Отношението на баща му към него  наслоява чувството за малоценност в съзнанието му..И той,за да потуши това чувство,се прави на много силен и важен човек пред приятелите си..Гардът му на мъжага е до момента,когато наистина се налага да се бори за нещо.Когато това му се налага,той предпочита да удря под кръста,което разбира се, е запазена марка на хората от квартала,който не е Тозлудере..Не се е научил да се  бори за онова,което иска..И сега пак няма да го прави по честния и достоен начин,както го прави Яман..Имам чувството,че в един момент Яман ще разбере причините,които са го превърнали в такъв човек и ще престане да се бори с него..А знаете понякога победата е в това не да се бориш,а да се откажеш от борбата.. Naughty Naughty

Яман защо се притеснява от това,че Айше почва работа при Фарук..Това не мога да го разбера.. newsm78 newsm78 newsm78Но сдобряване между Мира и Яман май  и този епизод няма да имаме.

За Мерт и Ейлюл..Е,тези двамата са черешката на тортата..Мерт  е като малко дете..Само как се опитваше да  събуди интереса на Яман към подаръка на Мира..Но и двамата с Ейлюл са като клюкарки... hahaha hahaha hahahaМерт уж не беше от този калибър,нали много яко им се опъваше за писането им в скайпа на Яман..

Селим пак предупреждава Яман за Оркун...Е,ако Яман пак си има ядове заради Оркун,то тогава ще кажа,че онова,което му се стоварва на главата периодично,не се е стоварвало дори и на главата на варена кокошка.. Joy Joy Joy Joy Joy

# 197
Оркунчовия тати гей... newsm78 и Оркунч и тейзето са брат и сестра.... newsm78....То тогава по-мойта логика .... ooooh!Крачолчето....ще се окаже доведен свако на Яман..... hahaha hahaha hahahaЩот нали Селим и Ендер ще го осиновят....Яманко.... newsm78 newsm78Не.... Naughtyпри комшиите гей неможе да има.... Joy Joy Joy

Бойчеееееееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Уникална си!!  Joy Joy Joy

След теб мило.... HugБлагодаря.... smile3503

# 198
Наде и аз не съм в клуб "Крачолски"....нещат ме... Joy Joy JoyнЕмало места... Joy Joy JoyАз за банята говорех.... hahaha hahaha hahahaНейсе.... PeaceИ аз мисля....че Халето и Оркунч са си лика прилика... PeaceОпасявяам се обаче..... ooooh!,че след като го няма тати вече и Орки.... ooooh!,ще откачи и ще стане неконтролируем.... Peace
Че, ще е неконтролируем с власт съм съгласна, но, че, ще откачи, не мисля.
Даже напротив, според мен, ще порасне много бързо като компенсация за изминалите години, в които е бил обезличаван от баща си.
Бойче и за банята не съм мераклийка, Mr. Green ако бях, даже нямаше и да питам.
Тинче, утре, ще е втора част на интервюто с Метин Чекмез и щом излезне в нета защото през деня не мога да го гледам пак, ще го пусна в темата за пропусналите го като мен.

# 199
Скрит текст:
За фрагманите да кажа две думи..Явно Яман няма да може да си поеме дъх от Оркунчо Крачолчев..Но и аз като Надето вече не мога много да му се сърдя на Оркун,защото видях как се е отнасял баща му към него..Нали казват,че човек има такива деца,каквито заслужава..Оркунчо изглежда цял живот е бил подложен на физически и психически тормоз от страна на баща си..Той непрекъснато е бил принуден да се доказва на баща си..Страхът е много важен фактор в  отношенията между хората,особено пък между родители и деца..Оркун винаги се е страхувал от баща си..Отчасти,защото няма да може да оправдае очакванията му,отчасти от физическото насилие,което сигурно е съпътствал целия му живот. Отношението на баща му към него  наслоява чувството за малоценност в съзнанието му..И той,за да потуши това чувство,се прави на много силен и важен човек пред приятелите си..Гардът му на мъжага е до момента,когато наистина се налага да се бори за нещо.Когато това му се налага,той предпочита да удря под кръста,което разбира се, е запазена марка на хората от квартала,който не е Тозлудере..Не се е научил да се  бори за онова,което иска..И сега пак няма да го прави по честния и достоен начин,както го прави Яман..Имам чувството,че в един момент Яман ще разбере причините,които са го превърнали в такъв човек и ще престане да се бори с него..А знаете понякога победата е в това не да се бориш,а да се откажеш от борбата.. Naughty Naughty

Яман защо се притеснява от това,че Айше почва работа при Фарук..Това не мога да го разбера.. newsm78 newsm78 newsm78Но сдобряване между Мира и Яман май  и този епизод няма да имаме.

За Мерт и Ейлюл..Е,тези двамата са черешката на тортата..Мерт  е като малко дете..Само как се опитваше да  събуди интереса на Яман към подаръка на Мира..Но и двамата с Ейлюл са като клюкарки... hahaha hahaha hahahaМерт уж не беше от този калибър,нали много яко им се опъваше за писането им в скайпа на Яман..

Селим пак предупреждава Яман за Оркун...Е,ако Яман пак си има ядове заради Оркун,то тогава ще кажа,че онова,което му се стоварва на главата периодично,не се е стоварвало дори и на главата на варена кокошка.. Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лили съгласна съм за Крачола, че баща му го е направил такъв, но ще видим как ще се държи занапред. Според мен ще стане още по-лош.  Peace

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 20:39 от Ани (Aniska)

# 200

Не ми се вярва в ПО да е гей.  newsm78 Вие тук всички сте гледали повече от мен турски сериали и аз питах оня ден, но никой не ми отговори. Щях да се сърдя, но забравих. Crossing Arms  Joy Joy Joy

Та имало ли е досега случай в турски сериал да има гей или бисексуален някой?  newsm78
Добре, че бързо забравяш  hahaha hahaha hahaha
Аз не се сещам за герой гей в турски сериал.  newsm78 Не че и аз много съм гледала, де.
В игрален филм, да, ама в сериал,  newsm78.

Трябва да си взема нещо, някакво лекарство за помнене.  Joy Joy Joy И аз така си мислех, че гейове няма да има.

# 201
Скрит текст:
За фрагманите да кажа две думи..Явно Яман няма да може да си поеме дъх от Оркунчо Крачолчев..Но и аз като Надето вече не мога много да му се сърдя на Оркун,защото видях как се е отнасял баща му към него..Нали казват,че човек има такива деца,каквито заслужава..Оркунчо изглежда цял живот е бил подложен на физически и психически тормоз от страна на баща си..Той непрекъснато е бил принуден да се доказва на баща си..Страхът е много важен фактор в  отношенията между хората,особено пък между родители и деца..Оркун винаги се е страхувал от баща си..Отчасти,защото няма да може да оправдае очакванията му,отчасти от физическото насилие,което сигурно е съпътствал целия му живот. Отношението на баща му към него  наслоява чувството за малоценност в съзнанието му..И той,за да потуши това чувство,се прави на много силен и важен човек пред приятелите си..Гардът му на мъжага е до момента,когато наистина се налага да се бори за нещо.Когато това му се налага,той предпочита да удря под кръста,което разбира се, е запазена марка на хората от квартала,който не е Тозлудере..Не се е научил да се  бори за онова,което иска..И сега пак няма да го прави по честния и достоен начин,както го прави Яман..Имам чувството,че в един момент Яман ще разбере причините,които са го превърнали в такъв човек и ще престане да се бори с него..А знаете понякога победата е в това не да се бориш,а да се откажеш от борбата.. Naughty Naughty

Яман защо се притеснява от това,че Айше почва работа при Фарук..Това не мога да го разбера.. newsm78 newsm78 newsm78Но сдобряване между Мира и Яман май  и този епизод няма да имаме.

За Мерт и Ейлюл..Е,тези двамата са черешката на тортата..Мерт  е като малко дете..Само как се опитваше да  събуди интереса на Яман към подаръка на Мира..Но и двамата с Ейлюл са като клюкарки... hahaha hahaha hahahaМерт уж не беше от този калибър,нали много яко им се опъваше за писането им в скайпа на Яман..

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лили съгласна съм за Крачола, че баща му го е направил такъв, но ще видим как ще се държи занапред. Според мен ще стане още по-лош.  Peace

Peace Peace Peace

И аз да се посмея за варената кокошка   Joy Joy Joy Joy Joy

Нещо взехте всички да разбирате и оправдавате Крачолчо  Crazy  - добре, добреееееее.... Whistling Whistling
В събота ще видим дали сте на това мнение....
  hahaha hahaha hahaha

# 202
Относно анкетата,за която пак благодаря на Тинчето  bouquet
Гласувах с опцията Не ме интересува особено,защото наистина,ама наистина не ме интересува..Това е техният личен живот и коя съм аз,че да го обсъждам..Предпочитам да говоря за героите,които пресъздават на екрана..И за това дали се справят добре с това пресъздаване..Чаатай е уникален с играта си,предполагам,че по този въпрос две мнения няма..,Серенай на моменти преиграва и някои сцени не й се получават,но пак ми доставя удоволствие да  я гледам на екрана..Но веднъж бях споделила,че уважавам труда,който полага  и тя редом с другите на сета,та затова не искам да я критикувам много,защото е ясно,че и тя дава всичко най-добро от себе си..
Чаатай и Серенай са двама млади хора и какво по-естествено от това в един момент да се награбят и извън сета..Нима това ще е престъплението на века? Имали са нужда от малко разтоварване,било физически,било психически, били са си насреща един на друг и хоооп получили са се нещата..Не говоря за любов..Да я откриват сигурно още тепърва им предстои. Но защо от това се прави голям проблем..И никак не съм съгласна с това,че всички тези клюки за връзката им се правят с цел реклама на сериала..ПО е един от най-гледаните сериали в момента с много стабилен рейтинг..Разбира се,че рекламата никога не е излишна,но не и такава реклама..Аз поне не искам да вярвам в това,защото ако повярвам това би означавало,че Чаатай и Серенай,особено пък Чаатай  нямаТ уважение към себе си..Защото да позволиш да използват името ти за реклама по тоя начин,би занулило самоуважението му В  моите очи..

# 203
Не се хваля..... ooooh!ама ...много съм добра в плетенето.... hahaha hahaha hahahaеле па на една кука.... Joy Joy JoyМисля да почвам и другият път благодарственното писмо да гласи:Бойче................................................................... с мн.обич Яман. smile3534 smile3534 smile3534

# 204
Относно анкетата,за която пак благодаря на Тинчето  bouquet
Гласувах с опцията Не ме интересува особено,защото наистина,ама наистина не ме интересува..Това е техният личен живот и коя съм аз,че да го обсъждам..Предпочитам да говоря за героите,които пресъздават на екрана..И за това дали се справят добре с това пресъздаване..Чаатай е уникален с играта си,предполагам,че по този въпрос две мнения няма..,Серенай на моменти преиграва и някои сцени не й се получават,но пак ми доставя удоволствие да  я гледам на екрана..Но веднъж бях споделила,че уважавам труда,който полага  и тя редом с другите на сета,та затова не искам да я критикувам много,защото е ясно,че и тя дава всичко най-добро от себе си..
Чаатай и Серенай са двама млади хора и какво по-естествено от това в един момент да се награбят и извън сета..Нима това ще е престъплението на века? Имали са нужда от малко разтоварване,било физически,било психически, били са си насреща един на друг и хоооп получили са се нещата..Не говоря за любов..Да я откриват сигурно още тепърва им предстои. Но защо от това се прави голям проблем..И никак не съм съгласна с това,че всички тези клюки за връзката им се правят с цел реклама на сериала..ПО е един от най-гледаните сериали в момента с много стабилен рейтинг..Разбира се,че рекламата никога не е излишна,но не и такава реклама..Аз поне не искам да вярвам в това,защото ако повярвам това би означавало,че Чаатай и Серенай,особено пък Чаатай  нямаТ уважение към себе си..Защото да позволиш да използват името ти за реклама по тоя начин,би занулило самоуважението му В  моите очи..

+1  и  smile3525 smile3525 smile3525

# 205
Относно анкетата,за която пак благодаря на Тинчето  bouquet
Гласувах с опцията Не ме интересува особено,защото наистина,ама наистина не ме интересува..Това е техният личен живот и коя съм аз,че да го обсъждам..Предпочитам да говоря за героите,които пресъздават на екрана..И за това дали се справят добре с това пресъздаване..Чаатай е уникален с играта си,предполагам,че по този въпрос две мнения няма..,Серенай на моменти преиграва и някои сцени не й се получават,но пак ми доставя удоволствие да  я гледам на екрана..Но веднъж бях споделила,че уважавам труда,който полага  и тя редом с другите на сета,та затова не искам да я критикувам много,защото е ясно,че и тя дава всичко най-добро от себе си..
Чаатай и Серенай са двама млади хора и какво по-естествено от това в един момент да се награбят и извън сета..Нима това ще е престъплението на века? Имали са нужда от малко разтоварване,било физически,било психически, били са си насреща един на друг и хоооп получили са се нещата..Не говоря за любов..Да я откриват сигурно още тепърва им предстои. Но защо от това се прави голям проблем..И никак не съм съгласна с това,че всички тези клюки за връзката им се правят с цел реклама на сериала..ПО е един от най-гледаните сериали в момента с много стабилен рейтинг..Разбира се,че рекламата никога не е излишна,но не и такава реклама..Аз поне не искам да вярвам в това,защото ако повярвам това би означавало,че Чаатай и Серенай,особено пък Чаатай  нямаТ уважение към себе си..Защото да позволиш да използват името ти за реклама по тоя начин,би занулило самоуважението му В  моите очи..

Лили  Hug Hug Hug +1000000 за поста. И аз не вярвам който и да е от тях двамата да позволи такава "реклама"  Naughty Naughty Naughty

# 206
Здравейте   Hug

Иве,   bouquet

Ани, Лили,   bouquet

# 207
Не се хваля..... ooooh!ама ...много съм добра в плетенето.... hahaha hahaha hahahaеле па на една кука.... Joy Joy JoyМисля да почвам и другият път благодарственното писмо да гласи:Бойче................................................................... с мн.обич Яман. smile3534 smile3534 smile3534

На една кука какво точно ще му изплетеш на Чачко се чудя.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 208
Здравейте   Hug

Иве,   bouquet

Ани, Лили,   bouquet

Аниии  Hug Hug Hug

# 209
  • в очите на дъщеря си
Иве, мноУ Крачолки се навъдили гледам. Joy

Наде,  Hug ще го чакам.

Лили, мн хубави постове.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт