"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 858
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Иве този път си ги намерих сама снимките  hahaha hahaha hahaha Обаче са ми малко - само 8. Дано ги допълнят.  Joy

Другите ще излязат по вестниците.  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 91
Жани, този път на майка си се ядосва май.  ooooh! Той от миналата седмица и се нерви.  Mr. Green Много бързо пали яяяяяяя   Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy

май да като се згледах Peace той все на някой е сърдит Яманчо Joy Joy Joy Joy Joy

# 92
  • Варна

На 21 януари светът отбелязва един необичаен празник – Световният Ден на прегръдката (International Hug Day). Тя  е жизненоважна съставка от нашия живот, така както се нуждаем от въздух, вода и храна. Доказано е също, че с тялото казваме много повече, отколкото с думи. С прегръдката казваме: "Спокойно, аз съм тук!", казваме: "Обичам те!", казваме: "Извинявай, сгреших!"
Скрит текст:
За първи път празникът е отбелязан през 1986 година в САЩ, като Национален ден на прегръдката, но с годините бързо се разпространява в другите страни и се превръща в Световен ден на прегръдката.

Датата 21 януари е избрана, защото бележи средата между Коледа и Свети Валентин, а според пастор Кевин Заборни, смятан за основател на празника, тогава хората се чувстват емоционално отпаднали. Изчерпани след коледните празници и все още незаредени с необходимата енергия за празника на влюбените, хората имат нужда от прегръдка от техен близък или дори от непознат човек, за да се заредят с позитивна енергия.

Според психолозите, прегръдките имат много ползи за здравето. Установено е, че човешкият контакт чрез прегръдка подобрява психологическото и физическото развитие. Прегръдките помагат за укрепване на имунната система, намаляват нивата на хормона на стреса кортизол при жените, както и рисковете от сърдечносъдови болести. Те лекуват депресията и предизвикват чувство на сигурност, комфорт и любов. Нямат неприятни странични ефекти
Прегръщам Ви, приятели !             

Да е честит празника и на всички тях, хората при които започва животът!

Мъничко медицински бисерчета, откраднати в аптеките:
Скрит текст:
Дайте ми един глистер аналгин.

Още причудливи наименования за блистерите:

бластер

кора, коричка

две люспи аналгин и една люспа антистенокардин.

фолийце

подопаковка

площадка (за антистенокардин)

една филийка аналгин

Севдалин на ламаринка (блистер седалгин)

едно бухтерче аналгин

две бисерчета фамотидин

една кантонерка аналгин

Това на плочки продавате ли го?

Витамин С на скилидки продавате ли?

Някои специфични продукти, които можете да си купите в аптеката:

- Калиев сперманганат имате ли?

- Презервативи дурасел да ми дадете.

- Вагинални таблетки за през устата?

- Дай едно от ония, дето като го хвърлиш във вода вика "Фъш"!

- Какво е разписанието на това хапче?

- Да имате ежедневни превръзки на севъндейс?

- Обезчестяващ спирт!

- Дефлориращ сапун на Dove

- Наливни превръзки

- Вносни кърпи

- Лекарство за центриране на главния мозък

- Нещо от семейството на аналгина, да завършва на "форте"?

- Ще искам едни хапчета за секс подагра.

- Колко струва гали премагали?

- Дайте ми един индезит от 10, ако може.

- Капкометър

Диалози:

- Имате ли свещички?

- За какво?

- Как за какво? За гъ*а!

Мъж иска да купи шампоан.

- За каква коса?

- Дълга, черна.

-Зиртек капки за очи имате ли?

-Имаме Зиртек капки, но те не са за очи.

-Знам, знам, аз ще си ги капя в носа...

-Аспирин?

-Колко?

-За 80 кила чушки.

И още:

- Връщам ги животинчетата (Анималс - бел.ред.), защото пише да не се дават на децата. (СЪХРАНЯВАЙТЕ НА МЕСТА НЕДОСТЪПНИ ЗА ДЕЦА! - бел.ред.)

- Вие същата аптека ли сте, където я търся?

- Този аналгин където ми го дадохте, може ли да го развалите? (т.е. да вземат само един блистер)

- Имате ли четка за зъби с 5360 косъма?

- Сироп на д-р Тайсън?

- Един противозащитен лосион.

- Аспирин протест.

- Колгейт макс грип.

- Зелени хапчета за епидемия.

- Паста за зъби плака луд.

- Тези хапове за изрусяването (има се предвид "оросяването" - бел.ред.) вече не ми вършат работа.

- "Тирамифлу" /вместо "Терафлу"- б.р./

- Може ли една валериана - от натуралната, ако може, защото другата не ми действа!

- Можете ли да ми поправите черчеветата на очилата?

- Копчета за хлебарки имате ли?

- Гле'й к'ви копчета си ми дал да гълтам!

- Обадете се на доктора, той ще гарантира за мен!

- А налагинчето колко струва вече?

- Бушони за уши имате ли?

- Километър за температура

- Дай две колдрекс макс фактор!

- Хайлол тот за простуда?

- Парацетамол на активия?

- Дай ми кока-кола, ама негазирана, за кашлица. (сироп тусирол - бел.ред.)

- Презерматив

- Търнометър

- Тулумба за клизма

- Калиев хиперкомбинат

- Алка-зайцер

- Воден кислород

- Терминатор F20 на Vichy имате ли?

# 93
Иве този път си ги намерих сама снимките  hahaha hahaha hahaha Обаче са ми малко - само 8. Дано ги допълнят.  Joy

Другите ще излязат по вестниците.  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Жани,  Hug  Бризче, 

# 94
Имам усещането, че Хале, ще се превърне във враг на Мира и, ще започне да я обвинява за бедата, която сполетя Оркун.
Serenay SET

Танер/Мерт във филма Катил.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 16:50 от Neidjal

# 95
Че то Халето кога е обичало Мира... newsm78

# 96
Това видео е за всички онези(ФЕмирки и не само, било то пишещи или четящи), на които би им било интересно и които са го пропуснали днес като мен.

https://www.facebook.com/photo.php?v=662850793766327

# 97
Тик-так....тик-так Hug        времето-хич не минава пак... Peace    Пуснаха ни 8 фотки.... Crossing Arms    и си мислят,че сме ний доволни котки... Thinking    Joy Joy Joy Joy

# 98
  • близо до брега на морето

Тази вечер щяло да има фрагман е написал Хаканчо  Wink
Hug Hug HugВени-открадвам си едно гифче-откога ги чакам тези-дето ашкъмчо маха Joy Hug Hug Hugадииии, докога ще чакаме тоз фрагман-ще излизам яяяяя.Няма да мога да си тропна спокойно hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 17:23 от ludetina ulusoy

# 99
  • близо до брега на морето
опаааа- излъгах-Ивче, нали не си ме забравила-аз искам само Яманчо без Мира-ще можеш ли да я клъцнеш Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 100
  • Варненска клюкарка

Здравейте  Hug

Скрит текст:
Като гледам , аз се оказвам с нелепите и смехотворни твърдения . Няма проблем
Само , че всичко е пари и пак пари и колкото и да си фантазираме , това е истината  PeaceА Ча го чака дело
Продуцента е Ай Апим в лицето на собственика Керем Чатай . Едва ли той стой и се чуди как да прави реклама на ПО. Човека е в Санк Петербург и е заедно с Каванч за новия се проект за милиони
Нали не мислите , че аз стоя зад борчето и снимам - естествено е ,че са хора от екипа имащ достъп до снимките.Въпроса е принципен
Ако е вярно и има любов във всеки един момент и Ч и С имат телефони - да се снимат заедно и готово , а не от екипа да пускат снимки от сета  от преди 1 месец
И защо, ако има любов непременно от екипа искат да ни я споделят, защо не пазят личното пространство на артистите си .
И Ча и Се не са утвърдени имена (видя се от интервюто водещия как гледа на него - манекен)и попадат най-лесно в" центруфугата"  За кой ще се пусне слух от сета за Каванч или за Кенан И. (Езел)  .Само за портокола да вметна - в предната тема за около 4 стр. 17 пъти са публикувани снимките и Ани ги е сгънала 2 пъти  общо 19 пъти е кажете  , че после нямат ефект и не се пускат за това
Пък ако се харесват младите да се вземат  - най-после и аз да усетя тяхната любов в сериала  Mr. Green

Краси, разбрах какво мислиш, но не разбрах това за броя публикувани снимки в какъв смисъл го казваш.  newsm78 Само не ми казвай, че сме толкова важни, че от нас тръгват клюките, моля те.  Peace  Joy Joy Joy
И за делото си права, че му предстои, но той какво трябва да направи според теб?  newsm78 да спре да живее и да работи ли?  Rolling Eyes Ами ще си сърба попарата, която си е надробил. Това е.  Peace Наистина се надявам всичко да приключи благополучно и да се размине и да си работи на спокойствие.  Peace и ние да му се радваме, пък с коя ще се снима и с коя ще излиза не зависи от нас  Peace

Краси Анна  newsm10

Ани, а ти направи едно тълкувание вчера на един мой пост, и по казаното тук сега виждам, че отново сме се изгубили в превода Crazy  Нито веднъж не съм казвала, че ние бг зрителите можем да бъдем някакъв фактор, по отношение на слуховете които се разнасят за турски сериал Peace Вчера ми се стори, че така го тълкуваш, а сега от прочетеното виждам че не само ми се е сторило Peace Каза, че аз и още няколко човека сме приемали нещата много сериозно, но като гледам тук някои хора как са се вкарали във филма, нашето е китка   Joy
Дадох пример, че ей такива глупости, тиражирани и повторени многократно водят до това, може би трябваше да допълня в Турция Факта, че един куп народ се върза и то на снимки от работния процес, и без нито едно-едничко истинско доказателство, говори че са на прав път от компанията. Пре неприятни неща кръжат около Чаатай, делото неумолимо наближава, а Серенай сама направи така, че името и да се свързва с друго неприятно нещо, което в родината и си е истински скандал, и в момента всяка клюка изместваща фокуса от неприятните неща е добре дошла!
Прочетох и че по една целувка се съди, че можело да има нещо Shocked

Питам се друго- при положение, че се скъсвали от целувки и прегръдки на сета Ч и СС  а  работата им е такава, че отвсякъде са заобиколени от снимачна техника...Но дори да пренебрегнем този факт, най-малкото живеем в ерата на смартфоните и дори и малко дете може да снима без проблем.... по сета е пълно със масовка и достатъчно народ от техническия екип, има и зяпачи....та къде са им снимките от тази паметна любов, нали не се криели?!?

# 101
Medcezir 19. Bölüm Fragmanı

# 102

Ива Благодаря  newsm51

Пак ли сме в болницата ?

# 103
озета  Peace Peace Peace

19.Bölüm Özeti

# 104
Хале ще шашка Мира със скоростно шофиране...  Mr. Green Mr. Green  hahaha hahaha
И Яман пак ще откачи... Crazy Crazy

Сладък Яман  Crazy Crazy

Сладки Ямира в книжарницата...  Heart Eyes Heart Eyes  Дори и когато се карат. Crazy
А Крачолчо май е болен,  spoko гласът му е пресипнал
Sad

Общи условия

Активация на акаунт