"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 30

Вени,тенкс за прекрасния клип!   bouquet   И добрутру,група! Wink
Четох досега коментари и истински се забавлявах... Mr. GreenХихиии,ама как може на Чачи да му се случи да се влюби на снимачната площадка,ве?! smile3555  Joy JoyТой не е човек,а машина и вместо сърце има мотор.Изваден направо от стих на Вапцаров.И всичко човешко му е чуждо... WinkПълен абсурд,никой да не си помисля за такова недоразумение! Mr. Green Всичко е само реклама,абсолютно е невъзможно и недопустимо в реала,и никога досега такова нещо никъде не се е случвало.На него ли точно ще се случи?! smile3555 newsm09
 WinkТази история не е нищо друго освен поредната медийна измислица,както напр.Гьокче Бакадер-Али Сунал или Аслъ Тандоан-Теоман К.,или Пелин Карахан- Ибрахим Кендирджи...Те са само медийна клюка с цел реклама.Та да не вземе някой да повярва ,че и тези няма да паднат жертва на вестникарски манипулации... Wink  
 NaughtyНе че е сигурно на 100% че се е загаджил със Серенай Peace,но пък да се твърди,че всички клюки за Ч. и С. се прават с цел да се шуми около сериала е несъстоятелно и нелепо.За такава цел си има мн.др. и различни способи.
А,да Naughty,но все пак продължавайте да ни забавлявате... Wink Grinning,ей така за настроение. Wink Joy Joy Joy

П.П.А пък тази целувка е нереална,тя е само във въображението,да не си помисли някой,че я е видял.Грешка! WinkИ никак,ама никак не им се получи...
 smile3534

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 11:02 от vikktory

# 31

Айййде, Маммата пак се преобрази.  Shocked Mr. Green

Crossing Arms Whistling ooooh! Sick

# 32
И аз се забавлявам с постовете Ви,  Laughing и Вие продължавайте да ни радвате все така с вярата си, и с оптимизма си, не се знае, може пък, и ние да ги прихванем. Mr. Green

# 33
Докато се ориентирам в новите опции...  Whistling

И аз се забавлявам с постовете Ви,  Laughing и Вие продължавайте да ни радвате все така с вярата си, и с оптимизма си, не се знае, може пък, и ние да ги прихванем. Mr. Green
Joy Joy Joy
Ами супер!  Wink

# 34
  • Варненска клюкарка

И аз така  Popcorn

# 35

Четох досега коментари и истински се забавлявах... Mr. GreenХихиии,ама как може на Чачи да му се случи да се влюби на снимачната площадка,ве?! smile3555  Joy JoyТой не е човек,а машина и вместо сърце има мотор.Изваден направо от стих на Вапцаров.И всичко човешко му е чуждо... WinkПълен абсурд,никой да не си помисля за такова недоразумение! Mr. Green Всичко е само реклама,абсолютно е невъзможно и недопустимо в реала,и никога досега такова нещо никъде не се е случвало.На него ли точно ще се случи?! smile3555 newsm09
 WinkТази история не е нищо друго освен поредната медийна измислица,както напр.Гьокче Бакадер-Али Сунал или Аслъ Тандоан-Теоман К.,или Пелин Карахан- Ибрахим Кендирджи...Те са само медийна клюка с цел реклама.Та да не вземе някой да повярва ,че и тези няма да паднат жертва на вестникарски манипулации... Wink  
 NaughtyНе че е сигурно на 100% че се е загаджил със Серенай Peace,но пък да се твърди,че всички клюки за Ч. и С. се прават с цел да се шуми около сериала е несъстоятелно и нелепо.За такава цел си има мн.др. и различни способи.
А,да Naughty,но все пак продължавайте да ни забавлявате... Wink Grinning,ей така за настроение. Wink Joy Joy Joy

newsm10 То и журналистите са платени  Whistling И добре, че са тия клюки, та ПО да поддържа този рейтинг.  Whistling Да се чуди човек, щом има толкова лесен начин за задържане на зрителското внимание, къде дремят другите продуценти и защо ли има толкова спрени сериали  Whistling
Ако трябва да сме сериозни и аз не знам дали наистина са заедно. Не ги познавам /за съжаление/, нито имам представа какво се случва в главите, домовете и леглата им. Може да са родени един за друг, а може и да не се поглеждат /това изобщо не го вярвам  Mr. Green/ Но наистина и аз намирам за нелепи твърденията, че това е някаква рекламна кампания, организирана от продуцентите. А за това, че се били уплашили от появата на Хазал в предаването на Кенан /забравих му другото име/ просто  smile3505 smile3505  #Crazy #Crazy

# 36

Вени,тенкс за прекрасния клип!   bouquet   И добрутру,група! Wink
Четох досега коментари и истински се забавлявах... Mr. GreenХихиии,ама как може на Чачи да му се случи да се влюби на снимачната площадка,ве?! smile3555  Joy JoyТой не е човек,а машина и вместо сърце има мотор.Изваден направо от стих на Вапцаров.И всичко човешко му е чуждо... WinkПълен абсурд,никой да не си помисля за такова недоразумение! Mr. Green Всичко е само реклама,абсолютно е невъзможно и недопустимо в реала,и никога досега такова нещо никъде не се е случвало.На него ли точно ще се случи?! smile3555 newsm09

П.П.А пък тази целувка е нереална,тя е само във въображението,да не си помисли някой,че я е видял.Грешка! WinkИ никак,ама никак не им се получи...
 smile3534

newsm10 newsm10 Joy Joy

# 37
Разбира се, че им се получи целувката в края на 11 епизод, защото в самата сцена не се усети грозното разтягане на горната й еластична устна, но на тази снимка така както е в кадър е.....
Слава Богу това им беше последната рибешка целувка и следващите им бяха много нежни.

# 38
Вики Hug Hug Hug Явно ще трябва да свикваме с новата визия - отново.  Joy Joy Joy Полето за отговор все още не променено.  Thinking

Още едно клипче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 39
# 40
Според мен ПО е достатъчно успешен проект на фона на множеството дизита които отпаднаха този сезон и които продължават да отпадат.
Смятам, че има с какво да приковат зрителския интерес както досега вместо да ни навират в очите личния живот на Сера и Чаатай, защото мен лично не ме интересува в случая техния личен и интимен живот. Интересува ме самия сериал и героите му, и щом го следя значи все с нещо ме е впечатлил, но определено не с личния живот на този/тази или онзи/онази актьор/актриса.
Аз съм от хората, които колкото повече им навираш нещо в очите, толкова повече им опротивява даденото нещо и при мен настъпи точно такъв обрат и съм сигурна, че това не се случи само с мен.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 12:16 от Neidjal

# 41
Сега вече няма "тераса".... Joy Joy Joy Joy,а мамата ни е приготвила...."киснене долУ у мазето"... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 42
Сега вече няма "тераса".... Joy Joy Joy Joy,а мамата ни е приготвила...."киснене долУ у мазето"... hahaha hahaha hahaha hahaha
Sick Sick Sick Sick
Най не ми харесва това, че полето за четене е много стеснено  Crossing Arms и всичко изглежда много наблъскано. Ама ще трябва да се свиква.  Whistling

# 43
Каквото не Ви харесва в новото оформление на форума може да го напишете в тази тема, чийто линк Ви давам.
Аз там се изказах и то не само днес.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755330.0

# 44
Sick Sick Sick Sick
Най не ми харесва това, че полето за четене е много стеснено  Crossing Arms и всичко изглежда много наблъскано. Ама ще трябва да се свиква.  Whistling

Stop
Да, Tiredмного тясно стана някак пространството и постовете сбутани един в друг,а преди така добре се ширеха на цял екран.

Общи условия

Активация на акаунт