"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 715
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Днес бил Международен ден на прегръдката-прегръщам, ви момичета.Радвам се,че се забавляваме заедно Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички, в темата!

# 61

Здравейте  Hug

Като гледам , аз се оказвам с нелепите и смехотворни твърдения . Няма проблем
Само , че всичко е пари и пак пари и колкото и да си фантазираме , това е истината  PeaceА Ча го чака дело
Продуцента е Ай Апим в лицето на собственика Керем Чатай . Едва ли той стой и се чуди как да прави реклама на ПО. Човека е в Санк Петербург и е заедно с Каванч за новия се проект за милиони
Нали не мислите , че аз стоя зад борчето и снимам - естествено е ,че са хора от екипа имащ достъп до снимките.Въпроса е принципен
Ако е вярно и има любов във всеки един момент и Ч и С имат телефони - да се снимат заедно и готово , а не от екипа да пускат снимки от сета  от преди 1 месец
И защо, ако има любов непременно от екипа искат да ни я споделят, защо не пазят личното пространство на артистите си .
И Ча и Се не са утвърдени имена (видя се от интервюто водещия как гледа на него - манекен)и попадат най-лесно в" центруфугата"  За кой ще се пусне слух от сета за Каванч или за Кенан И. (Езел)  .Само за портокола да вметна - в предната тема за около 4 стр. 17 пъти са публикувани снимките и Ани ги е сгънала 2 пъти  общо 19 пъти е кажете  , че после нямат ефект и не се пускат за това
Пък ако се харесват младите да се вземат  - най-после и аз да усетя тяхната любов в сериала  Mr. Green

# 62

Здравейте  Hug

Скрит текст:
Само , че всичко е пари и пак пари и колкото и да си фантазираме , това е истината  PeaceА Ча го чака дело
Продуцента е Ай Апим в лицето на собственика Керем Чатай . Едва ли той стой и се чуди как да прави реклама на ПО. Човека е в Санк Петербург и е заедно с Каванч за новия се проект за милиони
Нали не мислите , че аз стоя зад борчето и снимам - естествено е ,че са хора от екипа имащ достъп до снимките.Въпроса е принципен
Ако е вярно и има любов във всеки един момент и Ч и С имат телефони - да се снимат заедно и готово , а не от екипа да пускат снимки от сета  от преди 1 месец
И защо, ако има любов непременно от екипа искат да ни я споделят, защо не пазят личното пространство на артистите си .
И Ча и Се не са утвърдени имена (видя се от интервюто водещия как гледа на него - манекен)и попадат най-лесно в" центруфугата"  За кой ще се пусне слух от сета за Каванч или за Кенан И. (Езел)  .Само за портокола да вметна - в предната тема за около 4 стр. 17 пъти са публикувани снимките и Ани ги е сгънала 2 пъти  общо 19 пъти е кажете  , че после нямат ефект и не се пускат за това
Пък ако се харесват младите да се вземат  - най-после и аз да усетя тяхната любов в сериала  Mr. Green

newsm10

الاعلان الحلقه 19 اليوووووووم مييييين متحمس للاعلان ؟؟!!

# 63
  • ?
Ани, Вени,  Hug

Иве,  smile3501 smile3501 smile3501

Бо - Бо  Hug Joy Ти готви, аз ти събрах снощните напъни с моите  Joy

Ех, Крачол, Крачол...
В банята те чакат гол
Бо-Бо,             и Светлак
полудели от мерак

Тричките сме без хавлийки
все напети мераклийки
стиснали в ръце сапун
дебнем трескаво Оркун

Ти обаче си на влака
гушкаш кака подир кака
сред кълбета черна пара
горд стърчиш на всяка гара

Бляскав и неотразим
пръскаш чар неустоим
Но само Ивето и Вени
от твоите ласки са огрени Sad  

# 64
Момичета някой знае ли кога ще излиза новият фрагман? на 19 еп...  Thinking Crossing Arms  newsm78

# 65
Ани, Вени,  Hug

Ех, Крачол, Крачол...
В банята те чакат гол
полудели от мерак

все напети мераклийки
стиснали в ръце сапун
дебнем трескаво Оркун

Ти обаче си на влака
гушкаш кака подир кака
сред кълбета черна пара

Бляскав и неотразим
пръскаш чар неустоим
Но само Ивето и Вени

newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501
Сууупер!

# 66
Момичета някой знае ли кога ще излиза новият фрагман? на 19 еп...  Thinking Crossing Arms  newsm78

Да се надяваме, че ще е днес.  Peace
Вероятно и това, че са имали два дена почивка се е отразило на графика.

# 67

Здравейте  Hug

Скрит текст:

Краси, разбрах какво мислиш, но не разбрах това за броя публикувани снимки в какъв смисъл го казваш.  newsm78 Само не ми казвай, че сме толкова важни, че от нас тръгват клюките, моля те.  Peace  Joy Joy Joy
И за делото си права, че му предстои, но той какво трябва да направи според теб?  newsm78 да спре да живее и да работи ли?  Rolling Eyes Ами ще си сърба попарата, която си е надробил. Това е.  Peace Наистина се надявам всичко да приключи благополучно и да се размине и да си работи на спокойствие.  Peace и ние да му се радваме, пък с коя ще се снима и с коя ще излиза не зависи от нас  Peace

# 68
Ани, Вени,  Hug

Скрит текст:
Ех, Крачол, Крачол...
В банята те чакат гол
полудели от мерак

все напети мераклийки
стиснали в ръце сапун
дебнем трескаво Оркун

Ти обаче си на влака
гушкаш кака подир кака
сред кълбета черна пара

Бляскав и неотразим
пръскаш чар неустоим
Но само Ивето и Вени

newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 Още една поетеса!!!  Hug Hug Hug радвам се, че се появи!!!  Hug Hug Hug

# 69
Ани, Вени,  Hug

Ех, Крачол, Крачол...
В банята те чакат гол
полудели от мерак

все напети мераклийки
стиснали в ръце сапун
дебнем трескаво Оркун

Ти обаче си на влака
гушкаш кака подир кака
сред кълбета черна пара

Бляскав и неотразим
пръскаш чар неустоим
Но само Ивето и Вени

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy smile3534 smile3534

smile3501 smile3501 smile3501

# 70
# 71
Това се казват истински папарашки снимки и не само от не толкова далечното минало.

http://us.yhs4.search.yahoo.com/yhs/search?hspart=per&hsimp= … y%20ve%20tolgahan

П.П. Отново сме със стария облик на форума. Joy

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 15:00 от Neidjal

# 72
Светле.... Hug Hug HugМного сме добри smile3534 smile3534 smile3534Ако още малко забавят фрагмана..... Crossing Armsще се наложи да се заемем и с него... Joy Joy JoyЩе има да се чудите... newsm78Шеф Оркун в коя посока...ще тръгне... newsm78Дали тейзето няма набърже да забрай за Фарук и да вземат да се вземат с .........човека който не бил в банята.... Joy Joy Joy

# 73
  Ани казвам го в смисъл, че ако едно нещо му се обръща достатъчно количество внимание , изведнъж от незначително става едва ли не жизнено важно . И въпроса е да има шум да се говори за това
За мен развитието на сериала не зависи от това дали Ча е със Се
От нас не тръгва ама абсолютно нищо  Joy Joy Joy

# 74
 Ани казвам го в смисъл, че ако едно нещо му се обръща достатъчно количество внимание , изведнъж от незначително става едва ли не жизнено важно . И въпроса е да има шум да се говори за това
За мен развитието на сериала не зависи от това дали Ча е със Се
От нас не тръгва ама абсолютно нищо  Joy Joy Joy

Олекна ми  Joy Joy Joy

За останалото аз не виждам нищо лошо да се слагат снимки от сериала или от актьорите в него и то в темата на сериала.  Peace Във всяка тема на сериал тук има такива снимки и даже в ПО са доста малко в сравнение с други.  Peace Вдига се шум, но понеже не сме толквоа важни само си говорим.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт