"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 052
  • 740
  •   1
Отговори
# 150

Това -ДА!!!  hahaha hahaha hahaha

# 151

Hug Hug Hug   love001

Лили май изчезна обаче.  Rolling Eyes Ще я изчакам малко и тогава ще се мъча.  Joy Joy Joy май нещо за подаръка на Мира говорят.  Peace

# 152
Добър вечер  Hug Hug Hug !Честит празник на родилната помощ   bouquet!
Иеее имаме фрагмани,ама нещо не видях лове  Blush и озета не вещае любов.На мен ми хареса ,че Яман ще отвърне на удара на Оркун,като си го знам какъв ми е мъжага  Mr. Green
От втория фрагман видях само Мерт и Е.,ама и нещо ми забива и нищо не разбрах.
Ани ,благодаря ти съкровище за превода,а Ивенце на тебе за фрагманите  Hug Hug Hug

# 153
Хм, влакчето пуф-пафка, трака-трака,
не иска никого да чака,
по релсите на любовта лети
и сбъдва нечии мечти!

Кондукторчето джитка си насам, натам
и търси -  фен-клуба си голям-
май няма тук да го намери,
затуй ли толкоз лошо се чумери?

Ах, Ивето била във влака,
а тя нали е фенка на „юнака“
към банята го тихичко насочи
и път към нея му посочи.

Подскочи весел нашият „добряк“
и хукна с смешния си бяг
към банята, където
три фенки чакаха момчето.

А машиниста ……
Шапката нахлупи пак
и бавничко подкара своя влак,
включи го на скоростта автоматична
и сесия започна …… еротична……

Вагончетата, ред по ред
подкара нашият човек-
към всяка дама се обърна
и нежно, нежно я прегърна.

……………………………………..

Какво се случи?
Дамите ще ни разкажат
или пък снимки ще покажат!

newsm47 newsm47 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бризче,   Hug   bouquet  bouquet  bouquet

Ще разкажем, Hug
ала снимки няма да покажем,  Naughty
че на тях се тук не вярва,  fiuuuuuu
фотката - герой от филма те изкарва.   Joy Joy Joy Joy

# 154

Ама сиииииии....
  Angry Shocked ooooh!  Как можа!  ooooh!
Тъкмо щях да пиша, че в по-предния ми пост стоят снимките на Крачолчо  Laughing и щом го няма лекето,  Mr. Green явно свикваш с него, и ти си го кръцнала  ooooh! ooooh!

Дани,  Hug Hug Hug

# 155
Това видео е за всички онези(ФЕмирки и не само, било то пишещи или четящи), на които би им било интересно и които са го пропуснали днес като мен.
https://www.facebook.com/photo.php?v=662850793766327

Аз го гледах днес. Peace Метин Чекмез е огорчен от ПЕ и то с право.  Peace Наистина се подиграваха тогава с актьорския състав.
Утре ще има продължение на интервюто с него. Peace

Фрагманите са интересни. А Метин беше прегракнал още от миналият епизод след дискотеката с лелчето.

Ча в новият си туит май благодари на феновете дето са му изпратили подаръци. Peace

# 156
Ани, ей пак ти помагам Mr. Green

Eylül: Eğer Yaman'ın Mira'ya ne hediye aldığını söylersen, sana bu güne kadar hiç görmediğin birşey göstereceğim.
Mert: Valla mı?

Episode 19 fragment 2

Eylul: If you tell me what present did Yaman buy to Mira, I will show you something I have never showed you until today.
Mert: Swear!
Eylul: Slowly, I will fall down
Mert: You won't tell Mira!
Eylul: Come on Mert, I told you what Mira bought to Yaman, did you go and tell yaman about it?
Mert flashback: It is a very beautiful bracelet bro. Half metal and half leather. I am saying a bracelet man! The girl though about you.
Eylul: Yes. So romantic!

# 157
Във втория трейлър Ейлюл и Мерт са големи сладури. Heart Eyes
Доволна съм от озета и то много, smile3521 и благодаря за превода му.
New Metin Akdülger#Orkun with a fan

# 158
Озета  Hug Hug Hug

Последното не го разбрах много добре, но мисля, че смисъл ае този.  Peace

След смъртта на баща си Оркун придобива власт. Показва, че ще я използва с пълна сила срещу Яман. В тази война условията за Яман ще се по-тежки отпреди. Срещу себе си има по-опасен враг, който не се страхува да си "изцапа" ръцете. Но Яман ще отвърне на отмъщението на Оркун, без да отстъпи и крачка назад. Няма да се откаже нито от Мира, нито новия живот, който води.

Айше започва работа при Фарук. Ще стане причина за още една криза в отношенията между Мира и Яман. Опитвайки се да се справи с проблемите Яман ще нарани човека, когото обича най-много. За да оправи нараненото сърце сега ще трябва той да прави крачка и да иска извинение.

Бащата на Оркун ще му остави в наследство и една тайна и тръгвайки по следите и Оркун ще каже само на Мира и това ще обърка още повече нещата.

Ани Hug Hug Hug

След смъртта на баща си,Оркун открито ще покаже,че ще използва властта,оставена в ръцете му.Вече в тази война условията за Яман ще се по-тежки отпреди. Срещу себе си вече има един много по-опасен и решен на всичко враг,който не се страхува да си омърси ръцете..
Но и Яман няма да направи крачка назад по отношение на отмъщението на Оркун и той ще даде ответен удар.Той никога няма да се откаже от Мира и живота,който има.
Това,че Айше след катастрофата започва работа в дома на Фарук Бейлидже,ще стане причина за нова криза в отношенията между Яман и Мира..Яман при опитите си да предотврати проблемите,които ще възникнат,ще нарани човека,когото обича най-много.Сега е ред на Яман да направи крачка,за да оправи нараненото сърце..
С отварянето на частния сейф на Митхат Дживаноглу,Оркун ще тръгне по следите на тайната,която той ще открие там..И когато споделя тази тайна само с Мира,нещата ще се объркат още повече.

# 159
Лили  Hug Hug Hug

Преведи и втория фрагман, моля те  Hug Hug

# 160

Ама сиииииии....
  Angry Shocked ooooh!  Как можа!  ooooh!
Тъкмо щях да пиша, че в по-предния ми пост стоят снимките на Крачолчо  Laughing и щом го няма лекето,  Mr. Green явно свикваш с него, и ти си го кръцнала  ooooh! ooooh!

Дани,  Hug Hug Hug

Със силния Крачол вече ще действам по друг начин.  smile3521 smile3521 smile3521, особено, ако пак го залепите до Яманчи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добър вечер  Hug Hug Hug !Честит празник на родилната помощ   bouquet!
Иеее имаме фрагмани,ама нещо не видях лове  Blush и озета не вещае любов.На мен ми хареса ,че Яман ще отвърне на удара на Оркун,като си го знам какъв ми е мъжага  Mr. Green
От втория фрагман видях само Мерт и Е.,ама и нещо ми забива и нищо не разбрах.
Ани ,благодаря ти съкровище за превода,а Ивенце на тебе за фрагманите  Hug Hug Hug

Даниии  Hug Hug Hug май очакванията ти за романтика няма да се оправдаят. Може би в края на серията, съдейки по втория фрагман, но не се знае.

# 161
# 162
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей, лоша, бе. И после защо хората не вярвали на снимки.  ooooh!

И второто ремарке се появи  hahaha hahaha Иве,   bouquet  bouquet
Мерт пак не си е държал устата затворена  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама не разбрахме подаръка на Яман  Crazy

# 163
Ивче Hug Hug Hugблагодаря за фрагманите   bouquet  bouquet

Ето и превода на репликите на втория фрагман

Ейлюл:Ако ми кажеш какъв подарък е купил Яман на Мира,ще ти покажа нещо,което никога досега не си виждал.
Мерт:Наистина ли?
Ейлюл:Ъхъ..По-бавно,ще падна.
Мерт:Няма да кажеш на Мира.
Ейлюл:Е,хайде ама,Мерт! Ти каза ли му,когато аз ти казах какво е купила Мира на Яман!
спомен на Мерт:Гривната била много хубава,приятел! Едната половина била от желязо,другата от кожа. Гривна ти казвам,братле! Момичето е мислило за теб.
Ейлюл:Да? Ай,колко романтично!

# 164
Все ми е на ума, че ахаааа и да се сдобрят Мира, и Яман след като направи крачка към нея с цел извинение нещата помежду им, ще се объркат още повече заради споделената тайна от Оркун.
Лили, мерси за превода на трейлъра.
Ех този Мерт все едно е ял кокоши крака и не може да пази тайни. Joy Голям сладур е.
Метин/Оркун не е красавец, но има нещо в него, което ме кара да му симпатизирам и не ми е неприятен героя му колкото, и да му се ядосвам за момента.

Общи условия

Активация на акаунт