"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 075
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Озета  Hug Hug Hug

Последното не го разбрах много добре, но мисля, че смисъл ае този.  Peace

Скрит текст:
След смъртта на баща си Оркун придобива власт. Показва, че ще я използва с пълна сила срещу Яман. В тази война условията за Яман ще се по-тежки отпреди. Срещу себе си има по-опасен враг, който не се страхува да си "изцапа" ръцете. Но Яман ще отвърне на отмъщението на Оркун, без да отстъпи и крачка назад. Няма да се откаже нито от Мира, нито новия живот, който води.

Айше започва работа при Фарук. Ще стане причина за още една криза в отношенията между Мира и Яман. Опитвайки се да се справи с проблемите Яман ще нарани човека, когото обича най-много. За да оправи нараненото сърце сега ще трябва той да прави крачка и да иска извинение.

Бащата на Оркун ще му остави в наследство и една тайна и тръгвайки по следите и Оркун ще каже само на Мира и това ще обърка още повече нещата
.[/b][/i][/color]
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525           Само с едно не съм съгласна.... NaughtyСдобряване,ще има....ще отиде да я извади от колата и ще я прегръща и целува.... smile3521 smile3521 smile3521

Бойче,
а дано си права!!!  Hug Hug Hug Взе да ми писва да се разминават.  ooooh!

# 136
Озета  Hug Hug Hug

Скрит текст:
След смъртта на баща си Оркун придобива власт. Показва, че ще я използва с пълна сила срещу Яман. В тази война условията за Яман ще се по-тежки отпреди. Срещу себе си има по-опасен враг, който не се страхува да си "изцапа" ръцете. Но Яман ще отвърне на отмъщението на Оркун, без да отстъпи и крачка назад. Няма да се откаже нито от Мира, нито новия живот, който води.

Айше започва работа при Фарук. Ще стане причина за още една криза в отношенията между Мира и Яман. Опитвайки се да се справи с проблемите Яман ще нарани човека, когото обича най-много. За да оправи нараненото сърце сега ще трябва той да прави крачка и да иска извинение.

Бащата на Оркун ще му остави в наследство и една тайна и тръгвайки по следите и Оркун ще каже само на Мира и това ще обърка още повече нещата.[/b][/i][/color]
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525         Само с едно не съм съгласна.... NaughtyСдобряване,ще има....ще отиде да я извади от колата и ще я прегръща и целува.... smile3521 smile3521 smile3521
smile3521 smile3521 smile3521 Крайно време е!  Naughty
Бойче, добре че прилича на майка си, а не на баща си.  hahaha hahaha hahaha

# 137
  • близо до брега на морето
Озета  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Бащата на Оркун ще му остави в наследство и една тайна и тръгвайки по следите и Оркун ще каже само на Мира и това ще обърка още повече нещата.[/b][/i][/color]
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525         Само с едно не съм съгласна.... NaughtyСдобряване,ще има....ще отиде да я извади от колата и ще я прегръща и целува.... smile3521 smile3521 smile3521
smile3521 smile3521 smile3521 Крайно време е!  Naughty
Бойче, добре че прилича на майка си, а не на баща си.  hahaha hahaha hahaha
smile3521 smile3521 newsm10

# 138
  • близо до брега на морето
Момичета благодаря за компанията-ще ви изчета утре.Лека вечер от мен Hug Hug Hug

# 139
А ква ли е тайната на Крачолковия тати... newsm78 newsm78 newsm78Вени..... Peaceпази боже.... Joy Joy Joy Joy

# 140
А ква ли е тайната на Крачолковия тати... newsm78 newsm78 newsm78Вени..... Peaceпази боже.... Joy Joy Joy Joy

Нещо мръсно ще е  #Cussing out #Cussing out #Cussing out То какво да очакваш от Крачола-старши???  #Cussing out #Cussing out #Cussing out И ще каже на Мира и Яманчи като разбере  ooooh! ooooh!

# 141

Това трябва да се повтори.  Heart Eyes Heart Eyes Crazy  Най-малко Naughty

Яман ще се извинява,  Crazy  няма да се отказва нито от Мира,  Heart Eyes нито от новия си живот! Peace
Е това е супер!  Heart Eyes Heart Eyes
Крачолчо си го знаем  Peace  и не му се сърдим,  Mr. Green ама тая Айше къде се бута, че и проблеми ще създава  Айдееее....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Само с едно не съм съгласна.... NaughtyСдобряване,ще има....ще отиде да я извади от колата и ще я прегръща и целува.... smile3521 smile3521 smile3521

Peace Peace Crazy Crazy

# 142
Озета  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Бащата на Оркун ще му остави в наследство и една тайна и тръгвайки по следите и Оркун ще каже само на Мира и това ще обърка още повече нещата
.[/b][/i][/color]
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525           Само с едно не съм съгласна.... NaughtyСдобряване,ще има....ще отиде да я извади от колата и ще я прегръща и целува.... smile3521 smile3521 smile3521

Бойче,
а дано си права!!!  Hug Hug Hug Взе да ми писва да се разминават.  ooooh!
Мен питаш ли ме.... smile3515стига вече се е надувал Яман newsm43да и прощава и толкоз.... Crossing ArmsСпоред озета и извинение,ще му се наложи да иска... newsm78

# 143

Това трябва да се повтори.  Heart Eyes Heart Eyes Crazy  Най-малко Naughty

Яман ще се извинява,  Crazy  няма да се отказва нито от Мира,  Heart Eyes нито от новия си живот! Peace
Е това е супер!  Heart Eyes Heart Eyes
Крачолчо си го знаем  Peace  и не му се сърдим,  Mr. Green ама тая Айше къде се бута, че и проблеми ще създава  Айдееее....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Само с едно не съм съгласна.... NaughtyСдобряване,ще има....ще отиде да я извади от колата и ще я прегръща и целува.... smile3521 smile3521 smile3521

Peace Peace Crazy Crazy

Аз му се сърдя на Крачола и за петък ще се подготвя с нови оръжия!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Joy Joy Направо не мога да го гледам, особено като стана силен.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Като мижитурка по се търпеше.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 144
Çağatay Ulusoy ‏@cagatayulusoyy 17m
Biraz geç oldu kusura bakmayın arkadaşlar :)Bana yolladığınız hediyeleri mektupları bugün aldım pic.twitter.com/2W2GpoicEa

# 145
  • Варна
Хм, влакчето пуф-пафка, трака-трака,
не иска никого да чака,
по релсите на любовта лети
и сбъдва нечии мечти!

Кондукторчето джитка си насам, натам
и търси -  фен-клуба си голям-
май няма тук да го намери,
затуй ли толкоз лошо се чумери?

Ах, Ивето била във влака,
а тя нали е фенка на „юнака“
към банята го тихичко насочи
и път към нея му посочи.

Подскочи весел нашият „добряк“
и хукна с смешния си бяг
към банята, където
три фенки чакаха момчето.

А машиниста ……
Шапката нахлупи пак
и бавничко подкара своя влак,
включи го на скоростта автоматична
и сесия започна …… еротична……

Вагончетата, ред по ред
подкара нашият човек-
към всяка дама се обърна
и нежно, нежно я прегърна.

……………………………………..

Какво се случи?
Дамите ще ни разкажат
или пък снимки ще покажат!

# 146

Нещо мръсно ще е  #Cussing out #Cussing out #Cussing out То какво да очакваш от Крачола-старши???  #Cussing out #Cussing out #Cussing out И ще каже на Мира и Яманчи като разбере  ooooh! ooooh!
Ще започне с цяло гърло да шепне.... Joy Joy JoyТайната дали нема да е за дедото на Мерт... newsm78 newsm78

# 147
Хм, влакчето пуф-пафка, трака-трака,
Скрит текст:
не иска никого да чака,
по релсите на любовта лети
и сбъдва нечии мечти!

Кондукторчето джитка си насам, натам
и търси -  фен-клуба си голям-
май няма тук да го намери,
затуй ли толкоз лошо се чумери?

Ах, Ивето била във влака,
а тя нали е фенка на „юнака“
към банята го тихичко насочи
и път към нея му посочи.

Подскочи весел нашият „добряк“
и хукна с смешния си бяг
към банята, където
три фенки чакаха момчето.

А машиниста ……
Шапката нахлупи пак
и бавничко подкара своя влак,
включи го на скоростта автоматична
и сесия започна …… еротична……

Вагончетата, ред по ред
подкара нашият човек-
към всяка дама се обърна
и нежно, нежно я прегърна.

……………………………………..

Какво се случи?
Дамите ще ни разкажат
или пък снимки ще покажат!

Бризчееее  Hug Hug Hug  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  smile3501 smile3501 smile3501

# 148
Бризче..... newsm10 newsm10 newsm10Ама не е чесно яяяяяяяяяяяяяя...... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 149
Medcezir 19. Bölüm Fragmanı 2

http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcez … -bolum-2-fragmani

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 19:09 от ivva

Общи условия

Активация на акаунт