"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 285
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Скрит текст:

И аз, и аз искам вече да ги сдобряват. И да има пак прегръдки, целувки и влюбени погледи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, макар че те и сега си се гледат хубаво.
Чудно ми е какво ли ще направи Яман, че да нарани Мира  newsm78 И дали пък това няма да го накара да си даде сметка, че понякога нещата просто излизат извън контрол? Мисля си, че на Мира няма да й трябва толкова време, за да му прости. Все пак няма неговата броня.  Wink
Най вероятно Оркунча....пак е в дъното на цялата работа... newsm78Нащо...е побеснял като разбира,че Мира е одушник на Крачола... newsm78Нали няква тайна ще и споделя?????Халето и тя затова ми се струва,че беше бясна...на Мира????

100 % Крачола е виновен.  PeaceТочно Яман като е разбрал, че Мира пази тайна на Крачола и е побеснял. И както не може да си трае  ooooh! казал е нещо и той като нейното "Тозлудере"  ooooh!Но и аз мисля, че Мира ще се предаде по-бързо.  Peace
Ей, веднага хвърлихте вината върху Оркунчо  Whistling Ама в озета, това за споделената тайна е най-накрая  Naughty Яманчи преди това ще сгафи. Нали Айше щяла да стане причина за нова криза в отношенията им.  Thinking

# 302
Скрит текст:

И аз, и аз искам вече да ги сдобряват. И да има пак прегръдки, целувки и влюбени погледи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, макар че те и сега си се гледат хубаво.
Чудно ми е какво ли ще направи Яман, че да нарани Мира  newsm78 И дали пък това няма да го накара да си даде сметка, че понякога нещата просто излизат извън контрол? Мисля си, че на Мира няма да й трябва толкова време, за да му прости. Все пак няма неговата броня.  Wink
Най вероятно Оркунча....пак е в дъното на цялата работа... newsm78Нащо...е побеснял като разбира,че Мира е одушник на Крачола... newsm78Нали няква тайна ще и споделя?????Халето и тя затова ми се струва,че беше бясна...на Мира????

100 % Крачола е виновен.  PeaceТочно Яман като е разбрал, че Мира пази тайна на Крачола и е побеснял. И както не може да си трае  ooooh! казал е нещо и той като нейното "Тозлудере"  ooooh!Но и аз мисля, че Мира ще се предаде по-бързо.  Peace
Ей, веднага хвърлихте вината върху Оркунчо  Whistling Ама в озета, това за споделената тайна е най-накрая  Naughty Яманчи преди това ще сгафи. Нали Айше щяла да стане причина за нова криза в отношенията им.  Thinking
А така, Вени, кажи им.   Peace  Crossing Arms Винаги и за всичко им е виновен Крачолчо!  Shocked ooooh! ooooh!
В 20-и епизод ще има нерви от споделената тайна,   Mr. Green в този Яман ще се дъни и извинява.  Crazy Crazy Crazy Мисля си, че Айше ще се изцепи нещо за Лейля и Мира ще изревнува.
ooooh! Mr. Green

# 303
Ако Мира изревнува заради Лейля след като вече си е заминала и след като Яман, и обясни, че е първия човек на който е казал, че я обича, ще е върха на тъпотията от нейна страна. Защо ли се и учудвам, в стила й е първо да действа, и брулва на посоки, и след това да мисли.

# 304
Дали няма да хрумне на Мира гениалната идея ....Айшето да почне работа при баща и... newsm78 newsm78 newsm78Но със сигурност .....Оркунчо е виновен.... smile3506 smile3506 smile3506Има да си показва рогцата още.... Joy Joy Joy

# 305
Дали няма да хрумне на Мира гениалната идея ....Айшето да почне работа при баща и... newsm78 newsm78 newsm78Но със сигурност .....Оркунчо е виновен.... smile3506 smile3506 smile3506Има да си показва рогцата още.... Joy Joy Joy
Тази идея не е на Мира.  Peace Айше поиска от Фарук да я вземе на работа и той прие. А Мира дори май не беше много съгласна, защото се притесняваше какво ще стане, когато Гирай излезе от затвора.  Peace
На Оркунчо, това му е работата, да създава проблеми  Mr. Green Mr. Green

# 306
Яяя заснели са плетачките на Ча:

Joy

# 307
Тази идея не е на Мира.  Peace Айше поиска от Фарук да я вземе на работа и той прие. А Мира дори май не беше много съгласна, защото се притесняваше какво ще стане, когато Гирай излезе от затвора.  Peace
На Оркунчо, това му е работата, да създава проблеми  Mr. Green Mr. Green
Това му била работата.... Crossing ArmsЩе види той кво значи проблеми... #2gunfire #2gunfireбати като изкокне от затвора.... Joy Joy Joy JoyАйшето значи...... newsm78сама си изпросила работата... newsm78Тогава.... ThinkingНадето може да се окаже права,че Мира....,ще изревнува...като чуе без да иска как Я и Айше....си говорят за МИРИНОСКА.... #2gunfire #2gunfire #2gunfireИ тя.... и в германия отиде и пак не престана да ми скача по нервичките.... Crossing Arms

# 308

Joy
Не съм аз.... NaughtyАз казах,че само на една кука плетем... Joy Joy JoyАниииии...... newsm09 newsm09 newsm09

# 309
  • ?
здравейте  Hug

вечер нямам възможност да влизам тук, а вие сте изписали света  #Crazy Благодаря за новостите около следващия епизод и преводите   bouquet Значи кризата в отношенията на влюбените още ще се задълбочава  newsm78 Така се надявах да не го размиват повече това сдобряване, а то нови мистерии,тайни и терзания на всяка крачка  ooooh! Ама пада му се на Ямко сега той да се дъни и да твори изцепки  hahaha

Стели, взимам си кафенце  Hug

Бо - Бо  Hug ти плетеш на 1 кука  #Crazy, а Оркун плете други работи, лика прилика сте си плетачи на дантели  Joy

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 14:31 от Светлак

# 310

Скрит текст:

Joy
Не съм аз.... NaughtyАз казах,че само на една кука плетем... Joy Joy JoyАниииии...... newsm09 newsm09 newsm09

Смей се, Зори смей се  Party Party Party Благодари ли ни Чачко публично в Т?   Party Написа ли ни собственоръчно бележка?  Party Party Party Пък ти се смей  hahaha hahaha hahaha

Бойче Hug Hug Hug те завиждат, затова слагат такива снимки!  newsm68 newsm44 newsm68

Тази идея не е на Мира.  Peace Айше поиска от Фарук да я вземе на работа и той прие. А Мира дори май не беше много съгласна, защото се притесняваше какво ще стане, когато Гирай излезе от затвора.  Peace
На Оркунчо, това му е работата, да създава проблеми  Mr. Green Mr. Green
Това му била работата.... Crossing ArmsЩе види той кво значи проблеми... #2gunfire #2gunfireбати като изкокне от затвора.... Joy Joy Joy JoyАйшето значи...... newsm78сама си изпросила работата... newsm78Тогава.... ThinkingНадето може да се окаже права,че Мира....,ще изревнува...като чуе без да иска как Я и Айше....си говорят за МИРИНОСКА.... #2gunfire #2gunfire #2gunfireИ тя.... и в германия отиде и пак не престана да ми скача по нервичките.... Crossing Arms

Вени,  Hug точно така - Мира казваше на баща си, че Айше и Гирай са причинили много неприятности на Яман и на тях двамата и да потърси друг начин да и помогне, но той реши да я вземе на работа докато Гирай излезне от затвора.

Бойче за съжаление абито Кенан май по-скоро проблем ще създаде отколкото да помогне.  ooooh!

# 311
Светле.... HugНе,че нещо.....ама....и на китара съм се записала... Joy Joy JoyЩе си дрънкаме с Яманко.... smile3534 smile3534 smile3534

# 312
В 20-и епизод ще има нерви от споделената тайна,   Mr. Green в този Яман ще се дъни и извинява.  Crazy Crazy Crazy Мисля си, че Айше ще се изцепи нещо за Лейля и Мира ще изревнува.[/i] ooooh! Mr. Green

Hug не ми се вярва Мира да продължи да ревнува от Лейля.  newsm78 изобщо мисля, че няма да я споменат повече къдравата.  Peace тя си изигра ролята вече.  Peace Само да не изскочи някое друго старо севгили  Joy Joy Joy Joy

# 313
здравейте  Hug

вечер нямам възможност да влизам тук, а вие сте изписали света  #Crazy Благодаря за новостите около следващия епизод и преводите   bouquet Значи кризата в отношенията на влюбените още ще се задълбочава  newsm78 Така се надявах да не го размиват повече това сдобряване, а то нови мистерии,тайни и терзания на всяка крачка  ooooh! Ама пада му се на Ямко сега той да се дъни и да твори изцепки  hahaha

Стели, взимам си кафенце  Hug

Бо - Бо  Hug ти плетеш на 1 кука  #Crazy, а Оркун плете други работи, лика прилика сте си плетачи на дантели  Joy
Скрит текст:

Кризата наистина се задълбочава, вместо да се разрешава.  ooooh! Ще започнат да тъпчат на едно място скоро и ще ме ядосат.  #Cussing out ще извадя пушката по Еджето.  Mr. Green Mr. Green

# 314
В 20-и епизод ще има нерви от споделената тайна,   Mr. Green в този Яман ще се дъни и извинява.  Crazy Crazy Crazy Мисля си, че Айше ще се изцепи нещо за Лейля и Мира ще изревнува.[/i] ooooh! Mr. Green

Hug не ми се вярва Мира да продължи да ревнува от Лейля.  newsm78 изобщо мисля, че няма да я споменат повече къдравата.  Peace тя си изигра ролята вече.  Peace Само да не изскочи някое друго старо севгили  Joy Joy Joy Joy
И аз мисля, че няма да намесват повече Лейля.  Peace
Пък той Яманко дали е имал друго гадже   Thinking Thinking
Но какво ли чак толкова ще каже или направи Яман?

Общи условия

Активация на акаунт