"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 285
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
В 20-и епизод ще има нерви от споделената тайна,   Mr. Green в този Яман ще се дъни и извинява.  Crazy Crazy Crazy Мисля си, че Айше ще се изцепи нещо за Лейля и Мира ще изревнува.[/i] ooooh! Mr. Green

Hug не ми се вярва Мира да продължи да ревнува от Лейля.  newsm78 изобщо мисля, че няма да я споменат повече къдравата.  Peace тя си изигра ролята вече.  Peace Само да не изскочи някое друго старо севгили  Joy Joy Joy Joy
И аз мисля, че няма да намесват повече Лейля.  Peace
Пък той Яманко дали е имал друго гадже   Thinking Thinking
Но какво ли чак толкова ще каже или направи Яман?

А дано не я споменават вече тая рошла!  Stop Stop

Може да измъкнат някое ески севгили от посрещането на 2012г,  Mr. Green и едно от 2011г, . Whistling  Joy Joy Joy Joy ...

# 316
  • ?
 Ани Hug дано се поправи Еджето, че ако знае какво и се готви  Joy

Вени, той Яманко може да не е имал други гаджета, но стотици обожателки със сигурност, може да го навести някоя  hahaha

Бо - Бо  Joy ти пък навсякъде се намести  #Crazy плетачка, китаристка, телякиня в банята С какво ли не се захващаш за да следиш мъжете изкъсо  Joy  Peace

# 317
Скрит текст:
здравейте  Hug

вечер нямам възможност да влизам тук, а вие сте изписали света  #Crazy Благодаря за новостите около следващия епизод и преводите   bouquet Значи кризата в отношенията на влюбените още ще се задълбочава  newsm78 Така се надявах да не го размиват повече това сдобряване, а то нови мистерии,тайни и терзания на всяка крачка  ooooh! Ама пада му се на Ямко сега той да се дъни и да твори изцепки  hahaha

Стели, взимам си кафенце  Hug

Бо - Бо  Hug ти плетеш на 1 кука  #Crazy, а Оркун плете други работи, лика прилика сте си плетачи на дантели  Joy
Скрит текст:

Кризата наистина се задълбочава, вместо да се разрешава.  ooooh! Ще започнат да тъпчат на едно място скоро и ще ме ядосат.  #Cussing out ще извадя пушката по Еджето.  Mr. Green Mr. Green
Ама те може първо да се сдобрят, преди да се скарат отново.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но всъщност мисля, че Яман неволно ще направи нещо, с което да засегне Мира и така изведнъж ще се постави в нейната ситуация, на човек наранил любимия и страдащ заради това. Така и двамата ще бъдат равностойни в искането и даването на прошка.  Peace И думите за Тозлудере няма да останат да висят между тях.  Peace /Разбира се може и нищо подобно да не се случи  Laughing Да видим какво е намислила Едже/

# 318
Засега съм много доволна от работата на Едже като сценаристка. Не залита в двете крайности, нито към голямата и непосилна за гледане драма, нито към захаросаната романтика.
Последните събития ме навеждат на мисълта, че оттук насетне след като вече ПО извоюва своето място и спечели своята зрителска твърда аудитория Едже, ще завие в посока типична турска драма с подчертан отенък на трудната, почти невъзможна любов и накрая финала, ще е типичен за турски сериал, особено за Ай Япим с маааалки изключения, но като се има в предвид, че малко или много е длъжна да спазва основната сюжетна линия на ОК въпреки свободата с която разполага да размества събитията и да видоизменя характерите на героите, то 99% си мисля, че финала няма да е хепиенд.

# 319

А дано не я споменават вече тая рошла!  Stop Stop

Може да измъкнат някое ески севгили от посрещането на 2012г,  Mr. Green и едно от 2011г, . Whistling  Joy Joy Joy Joy ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и така до първи клас. Ама тя Айше кой знае какви истории знае.  ooooh! ooooh!

Бо - Бо  Joy ти пък навсякъде се намести  #Crazy плетачка, китаристка, телякиня в банята С какво ли не се захващаш за да следиш мъжете изкъсо  Joy  Peace

Абе, няма отърване от нея  Whistling Whistling ooooh!

# 320

Навсякъде се бута.  Shocked  И езика разбира,  кога говори Оркун    Mr. Green  Joy Joy Joy

# 321
Ани Hug дано се поправи Еджето, че ако знае какво и се готви  Joy

Вени, той Яманко може да не е имал други гаджета, но стотици обожателки със сигурност, може да го навести някоя  hahaha

Слабички са ми ангелите....джанъм..... ooooh!признавала съм си го вече.... newsm53   Стига с тез...бивши.... Naughty редно е да се появи някоя нова... ooooh!,че да види Мира тогаз кво значи да има за кво да ревуваш..... newsm09

# 322
Засега съм много доволна от работата на Едже като сценаристка. Не залита в двете крайности, нито към голямата и непосилна за гледане драма, нито към захаросаната романтика.
Последните събития ме навеждат на мисълта, че оттук насетне след като вече ПО извоюва своето място и спечели своята зрителска твърда аудитория Едже, ще завие в посока типична турска драма с подчертан отенък на трудната, почти невъзможна любов и накрая финала, ще е типичен за турски сериал, особено за Ай Япим с маааалки изключения, но като се има в предвид, че малко или много е длъжна да спазва основната сюжетна линия на ОК въпреки свободата с която разполага да размества събитията и да видоизменя характерите на героите, то 99% си мисля, че финала няма да е хепиенд.

Но със сигурност....да очакваме гей???? newsm78 Joy Joy Joy

# 323

Навсякъде се бута.  Shocked  И езика разбира,  кога говори Оркун    Mr. Green  Joy Joy Joy

Моля, моля  Stop Naughty Ние с Бойчето ще основем клуб на плетачките и преводачките  smile3523 smile3529 пък вие си стойте при Крачола  hahaha hahaha hahaha

# 324
Не разбрах Бойче какъв гей да очакваме? newsm78  Пардон, разбрах.
Още снощи написах, че съм гледала сериал с намек за такъв герой без да се показват каквито и да е било сцени.
Иначе това което си написала звучи суперско.
Когато се съпостави миналото с настоящето, тогава се взимат най-правилни решения за бъдещето.

# 325

Трябва да се помага на Мирчето.... Joy Joy Joyта затова.... Joy Joyот женска солидарност...ги държим изкъсо... Joy Joyнейните бивши и настоящи.... smile3534 smile3534 smile3534

# 326

Моля, моля  Stop Naughty Ние с Бойчето ще основем клуб на плетачките и преводачките  smile3523 smile3529 пък вие си стойте при Крачола  hahaha hahaha hahaha

Ние си имаме ЯмОр,   smile3534 smile3534  вие си плетете и си превеждайте колкото душа ви иска. hahaha hahaha hahaha

# 327
Не разбрах Бойче какъв гей да очакваме? newsm78  Пардон, разбрах.
Още снощи написах, че съм гледала сериал с намек за такъв герой без да се показват каквито и да е било сцени.
Иначе това което си написала звучи супер.
Когато се съпостави миналото с настоящето, тогава се взимат най-добри решения за бъдещето.
Да де.... Peaceи аз бих искала да се разчупят комшийските сценаристки... Peace   И много моля.... Praynig Praynig Praynigхепиенда си го искам на 100% Crossing Arms

# 328
Ние си имаме ЯмОр,   smile3534 smile3534  вие си плетете и си превеждайте колкото душа ви иска. hahaha hahaha hahaha

Не ми говори за някакви измислени дуети.  Naughty Naughty Naughty

Ето нещо хубаво за следобеден поздрав!  Hug Hug Hug

# 329
 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68Мерси... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт