"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 213
  • 740
  •   1
Отговори
# 375

Много яко клипче.... Hug   и музиката е .... Hug......но в комплект.... ooooh!немога....  Naughty   Щом гледам клипчета с тях... Peaceто и музиката трябва да е комшийска.... ooooh!Иначе олмаз....не ми се получава.... Crossing ArmsГоляма глупост...яяяяяяяяяя...ама...така е... Hug

Даам, разбирам те. И аз за някои двойки от турски сериали не мога да възприема клипчета на друг език.  Peace Ама за Яман и Мира някак си всичко ми върви.  Laughing

# 376
  • близо до брега на морето

Hug Hug Hugпоздравче и от мен Hug

Hug Hug Hug

# 377
Ква е тая тишина...???????????Нерде сте... newsm78Неможе да е истина.... Crossing Armsи съм сигурна...,че на никой не съм давала извинителна бележка....  Naughty

Вай бе  Sad Rolling Eyes и сега неизвинени ли ще пишеш?  Rolling Eyes

Нося ти извинение  Hug Hug Hug

# 378
Охо, тази вечер всички сме го ударили на почивка, кой на баня, кой във влака  Party

Скрит текст:

Аз съм на влака, че не искам при Крачола Joy Joy Joy

# 379
Вики  Hug, Мими  Hug

# 380
Скрит текст:

Hug Hug Hugпоздравче и от мен Hug

Hug Hug Hug
Hug Hug Hug Ама много хубаво си пеят нашите герои  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Миме, хайде бе, няма ли да се преобличаш  WhistlingВсеки път ти поглеждам подписа с любопитство  Laughing Laughing

# 381
Ква е тая тишина...???????????Нерде сте... newsm78Неможе да е истина.... Crossing Armsи съм сигурна...,че на никой не съм давала извинителна бележка....  Naughty

Каква е тая бележка, бе?  #Crazy Да не си била на уроци по танци.  Joy Joy Joy Joy

# 382

Скрит текст:

Каква е тая бележка, бе?  #Crazy Да не си била на уроци по танци.  Joy Joy Joy Joy

Joy викам на Бойчето ще и хареса много и ще ми извини отсъствията.  Joy Joy Joy Иначе точно за тези танци, дето Яман ги играе на снимките ми трябват уроци, ама и на него също.  hahaha hahaha hahaha Сладур!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 383
Аз тази вечер ви замених с... smile3544

# 384
Хайде, още веднъж Ah Bu Ben

Зори, сигурна ли си, че на скайпа е Яманко. Да не си пишеш с Мира  Laughing Laughing Laughing

# 385
Вени  Hug Hug Hug и аз точно това щях да я питам Зори.  hahaha hahaha hahaha Камерата включена ли беше?  newsm78

Специално от мен за фенклуба на ...  Hug Hug Hug

# 386
Зори, сигурна ли си, че на скайпа е Яманко. Да не си пишеш с Мира  Laughing Laughing Laughing

hahaha Аз Мирка я усещам от далече, нали ми е любимка. Laughing

Айде нещичко и от мен:

# 387
  • близо до брега на морето
Вени wavey wavey wavey

# 388
Обаче забележете, всички пускаме клипчета на Яман и Мира, само Ани на Крачола... Thinking Ани?!?!?! Shocked Joy

Камерата е включена и пускам горещи кадри и на вас:

# 389
Зори, сигурна ли си, че на скайпа е Яманко. Да не си пишеш с Мира  Laughing Laughing Laughing

hahaha Аз Мирка я усещам от далече, нали ми е любимка. Laughing

Айде нещичко и от мен:

Скрит текст:

Зори  Hug днес и при мен и при теб има слънце явно.  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт