"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
wavey wavey wavey

Тук съм събрала музика от ПО. В оригинални изпълнения и в изпълнения на Яман и Мира.  Heart Eyes Както и 1-2 песни от клиповете, които са ми харесали.  Peace на някой, ако му върши работа  Hug Hug Hug

Medcezir-music

bouquet  bouquet  bouquet

А сега кажи кво значи хаштага,   Hug  че превода на GT пак е... ooooh! ooooh! Mr. Green

Абсолютно не мога да разбера  ooooh! за да ... стане нещо, но kavuşmak не знам какво е, може би е да стигна, да достигна, но НЕ съм сигурна изобщо.  Naughty  Mr. Green

Нещо такова ще е, щото и Гугъл каза - "за да се достигне"

Ами хади дано вече се достигнат  Mr. Green   Crazy Crazy

Вади ножицата.  Mr. Green

Скрит текст:

Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хаштага от англ. се превежда - за да бъдем заедно отново. Peace

В един онлайн речник kavuşmak се превежда като да се срещнем  Peace значи може и така да е - да се срещнем и да бъдем заедно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party А дано!!!  Hug

# 571
Което не значи, че, ще са.
Ще направят стъпки в тази насока но края на озета казва, че нещата още повече, ще се объркат с разкриване на истината на Оркун за баща му пред Мира.
Резултатите от анкетата са.....  Wink

# 572

Peace Peace Crazy

В един онлайн речник kavuşmak се превежда като да се срещнем  Peace значи може и така да е - да се срещнем и да бъдем заедно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party А дано!!!  Hug

Дано!  Peace Laughing

# 573
wavey wavey wavey

Тук съм събрала музика от ПО. В оригинални изпълнения и в изпълнения на Яман и Мира.  Heart Eyes Както и 1-2 песни от клиповете, които са ми харесали.  Peace на някой, ако му върши работа  Hug Hug Hug

Medcezir-music

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Значи има надежда  Party Всъщност те направиха първите крачки, ха дано и да се срещнат вече.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 574
Не, не са направили първите крачки, само Мира се опита но все не и се получаваше докато не седнаха да си поговорят на пейката в болницата. Той пък си сложи ластъка от нея но пак нямаше развитие на отношенията им и всичко остана във времето. Тепърва Яман, ще трябва да направи стъпка към нея след като я нарани  може би по начин, по който тя го направи но пазената тайна отново, ще създаде проблеми помежду им.
Не ми се вярва Едже да кара по дифолт, все пак гледаме турски сериал и макар да е римейк е адаптиран към турската зрителска аудитория, затова очаквам, и всичко, и нищо.

# 575

И Мерт са го изрязали отнякъде  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 576
New Cagatay with fans..SET

New Sebnem #Sude

Medcezir...SET

# 577
# 578

Значи има надежда  Party Всъщност те направиха първите крачки, ха дано и да се срещнат вече.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Peace    Има, има  Heart Eyes

Относно анкетата   Naughty    - четох, че резултата от анкетата не е реален, защото пишещите били много по-малко от гласувалите и всеки можел да даде своя глас дори и да не следи сериала.  Whistling Достатъчно било да влезне в темата, да види анкетата и да реши да гласува просто ей така.  Whistling Whistling

# 579
 Добър ден !

Само на едно се чудя , тези фенки искат автографи на стари плакати със снимки от преди 2-3 години .
Виждат го в реално време как се е видоизменил и стара снимка за спомен  Mr. Green

# 580
Точно така, резултата не е реален, но и причината за създаване на самата анкета също, или поне не и до доказване на обратното, и слава Богу не го мисля само аз, а болшинството. Wink

# 581
Малък Чачко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 582
Их, сега ме загложди любопитството какво са му подарили, че така се усмихва.  Laughing Laughing Laughing

Относно анкетата   Naughty    - четох, че резултата от анкетата не е реален, защото пишещите били много по-малко от гласувалите и всеки можел да даде своя глас дори и да не следи сериала.  Whistling Достатъчно било да влезне в темата, да види анкетата и да реши да гласува просто ей така.  Whistling Whistling

Дааам и аз това го четох някъде   Thinking Whistling

# 583
Всеки чете това, което иска да прочете според това, което му харесва или не. Joy
Краси права си, ще каже човек, че нямат снимки от сегашния му период та му поднасят стари за автографи, а може би го харесват повече както изглеждаше преди.

# 584
Тази е същата, която го дърпаше за якето.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Значи снимките са от няколко дни, освен ако тази не виси на сета денонощно.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт