"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро!  Party Party Party

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:22 от Venetat

# 556
  • Стара Загора
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug

# 557

Добро утро в любимия петък!  Hug Hug Hug

# 558
# 559
# 560

New #Kenan #Nevin and #Hasan ... SET

New Mine Tugay #Ender

New Nihan #Gamza

New Batuhan Ekşi #Doruk from his new Play

# 561
Добрутру и хубав ден на всички! Grinning

# 562
 wavey wavey wavey

Тук съм събрала музика от ПО. В оригинални изпълнения и в изпълнения на Яман и Мира.  Heart Eyes Както и 1-2 песни от клиповете, които са ми харесали.  Peace на някой, ако му върши работа  Hug Hug Hug

Medcezir-music

# 563
wavey wavey wavey

Тук съм събрала музика от ПО. В оригинални изпълнения и в изпълнения на Яман и Мира.  Heart Eyes Както и 1-2 песни от клиповете, които са ми харесали.  Peace на някой, ако му върши работа  Hug Hug Hug

Medcezir-music

Hug Тенкс,Анитка !   bouquet

# 564
Хаштага за днес #kavuşmakiçin  Peace  newsm78

# 565
  • близо до брега на морето
wavey wavey wavey

Тук съм събрала музика от ПО. В оригинални изпълнения и в изпълнения на Яман и Мира.  Heart Eyes Както и 1-2 песни от клиповете, които са ми харесали.  Peace на някой, ако му върши работа  Hug Hug Hug

Medcezir-music
На мен ми вършат идеална работа Hug Hug Hug-няма да се ровя постоянно. Hug Hug Hug

# 566
wavey wavey wavey

Medcezir-music

bouquet  bouquet  bouquet

А сега кажи кво значи хаштага,   Hug  че превода на GT пак е... ooooh! ooooh! Mr. Green

# 567
wavey wavey wavey

Medcezir-music

А сега кажи кво значи хаштага,   Hug  че превода на GT пак е... ooooh! ooooh! Mr. Green

Абсолютно не мога да разбера  ooooh! за да ... стане нещо, но kavuşmak не знам какво е, може би е да стигна, да достигна, но НЕ съм сигурна изобщо.  Naughty  Mr. Green

# 568
wavey wavey wavey

Medcezir-music

Абсолютно не мога да разбера  ooooh! за да ... стане нещо, но kavuşmak не знам какво е, може би е да стигна, да достигна, но НЕ съм сигурна изобщо.  Naughty  Mr. Green

Нещо такова ще е, щото и Гугъл каза - "за да се достигне"

Ами хади дано вече се достигнат  Mr. Green   Crazy Crazy

Вади ножицата.  Mr. Green

# 569
Хаштага от англ. се превежда - за да бъдем заедно отново. Peace

Общи условия

Активация на акаунт