"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
В туитър някой е направил ужасен профил на Чаги, който има туитър да го спамва, много ми се ядоса

@narkotikcagatay
https://m.facebook.com/AntiCagatayUlusoy?refsrc=http%3A%2F%2Ft.c … id=9&_rdr#_=_

някой анти-фен  newsm78 Не се ядосвай.  Hug

Така или иначе избягвам да ги коментирам такива, само ги спамвам и това е, колкото почвече спамове има, толкова по-добре, така системата май автоматично ги премахва Laughing Laughing Laughing

# 541

Скрит текст:
Лили, гледам ти  авчето с Мурат. Ейййй, страхотен актьор е, като Демир ме плени в Аси с Туба. Много си ги харесвам, а за мен е най-добрия турски актьор играещ с очи и можещ да пресъздаде десетки различни душевни състояния само с поглед за отрицателно време.
Тони, де да бяха само турските. Mr. Green

Скрит текст:
Наде, Мурат е уникален с очите..Но моето фенство и към него почна след дъжд качулка..Докато се излъчваше Гордата Аси по турската телевизия,че и после Любов и наказание,аз блеех по другите канали и сериали..Харесвах излъчването на Мурат,но любовните му погледи не предизвикваха трепети в моето сърце..Да се прави на влюбен всеки може си казвха..Докато не попаднах на Мурат като Еджевит в Сускунлар.. Тигледала ли си го? Играта му там беше  перфектна..Без никакви кусури..От този сериал насетне Мурат ми стана любимият турски актьор..След Сускунлар на един дъх изгледах Гордата Аси,че после Любов и наказание.. Не само като актьор,но и като личност Мурат си е мъж на място..Разбира се,че съдя за личността му от репортажите му,които изчетох впоследствие..Житейската му философия,това,че е толкова земен и толкова сърдечен,ме накараха да го уважавам много..И да ти се похваля..
Скрит текст:
Имам снимка с автограф от него smile3521 smile3521

Скрит текст:
Лили, не съм гледала Мълчаливите, хвърлях му само по едно око. Много тежък ми се видя с тези дечица израстли в домовете и срещнали се след години. Май завърши и с трагичен финал. Confused
Какво да ти кажа за Мурат, страхотен е слабо казано. Мен ме впечатли в Аси, след това позаглеждах ЛИН, имаше и сериал с Берен, после хвърлях поглед и на Сускунлар, абе няма за мен такъв актьор играещ с поглед и има много изразителни очи.
Къванч пък ме е смаял с превъплъщенията си, особено промяната му до неузнаваемост в Съня на Пеперудата или нещо подобно беше и в Езел като Секиз. Знам всичките му роли, превлъплъщенията му бяха в двете крайности. Кенан който играе главна роля в Езел също е перфектен актьор.
Ако Чаатай черпи от опита на тези талантливи турски актьори няма да сгреши.
Мурат е много премерен в изказванията си, не лапа де що хвърчи, не си е изградил изкуствен балон на славата, абееее, страхотен е.
Браво, значи имаш автограф от него.
В една от неговите теми гледах много снимки на бг фенки с него, бяха отишли за среща с Мурат. Да не си и ти една от тях на снимките?

Скрит текст:
Ангел с Дяволско сърце. Joy

Скрит текст:
Наде,аз не бях на срещата с Мурат..Но си пишем с една  от организаторките на тази среща, и тя ми взе автограф от него..Да е жива и здрава!
Да,Сускунлар беше много тежък сериал за гледане,а финалът ...за него по-добре да не ти говоря..Мурат такава игра направи,но щом си го харесваш,наложи си да гледаш финалната сцена във това видео след 21 минута нататък..Ще разбереш за какво говоря..
Да,дано Чаатай ги взема тях за пример..

http://www.vbox7.com/play:5d6efc70d1

А за Къванч и аз мисля като теб.Наистина за превъплащенията си в ролите,си налага тотална промяна както във физическо,така и в емоционално отношение..Докато при Кена не се забелязват такива промени..Нито във външен вид,нито в играта му..
За написаното за Мурат newsm10 newsm10 newsm10

# 542
Този Мурат толкова го хвалите, че ще трябва да гледам и с него сериал сега.  ooooh! Моля вииии!!!  Stop  Joy

От мен лека нощ!!!  Hug Hug Hug

# 543
Искам да попитам дали ще се продължи с превода в viki.com защото има някакъф застой не се превеждали на английски език от няколко дена

# 544
  • в очите на дъщеря си
Аууууу, Чачко е писал в туитър, олееее нИ моЙ да бъде. Crazy Crazy Crazy Crazy

Прожи,  Hug

Лили, Hug

Писал е и стана лудницааааа  hahaha hahaha hahaha Но пък му излезна прозвище - ангелче в човешки вид.  Heart Eyes

Айди сега пък ангел. ooooh! ooooh! ooooh!

# 545
  • в очите на дъщеря си
Искам да попитам дали ще се продължи с превода в viki.com защото има някакъф застой не се превеждали на английски език от няколко дена

Има технически проблем с единият епизод и не може да бъде сегментиран , а с другият не разбрах точно , но се опитват да го оправят,

# 546
Краси, като я прочетеш кажи и ти.  Peace Да знам за кога да я планирам.  Joy
OK

# 547
Този Мурат толкова го хвалите, ще трябва да гледам и с него сериал сега. ooooh! Моля вииии!!!  Stop  Joy

От мен лека нощ!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Не, не го хвалим, казваме си истината, защото сме впечатлени от играта и таланта му.
Да бе, лично Чаатай е писал  в туитъра, друг път.
Ангел бил....... Confused

# 548
. Сцената в колата, гаснещите му очи Cry и текста накрая ме довърши. Sick Това е то талант и да ти е дадено по природа, да го можеш и да ти идва отвътре, невероятен е Мурат.

Така е! И аз не гледах Сускунларите не мога да гледам деца в затвор , много тягостен и тежък сериал и както беше с някакви зелено-сини филтри още по зле ми ставаше Peace

# 549
Нашиито ангелче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

И Лека нощ милички Heart Eyes Heart Eyes

# 550
 Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 551
  • Пловдив
Добър ден!
Прекрасен и приятен петък!

# 552
Добро утрооооо Peace петък е  Flutter време е за MEDCEZIR  Peace Peace Peace
Стели Hug  Blush  Stop Хубав ден и на теб мила Peace

# 553
  • близо до брега на морето
Добро утро момичета Hug Hug Hugпетък е-не остана,довечера сме на линия-часът и мястото на срещата е известно Peace Hug Hug Hug Hug

# 554
Добро утро в ПЕТЪК!!!   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт