"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 853
  • 740
  •   1
Отговори
# 525

Ани Hug
Сега чета Черно мляко на Елиф, но честно казано не съм и голяма фенка, малко се заблудих от писаното за нея по сайтовете и си набавих няколко заглавия, Любов - едвам изчетох половината и я оставих, имам и Дворецът на бълхите и вече се чудя дали да я започвам. Друго на Халед освен А планините ехтяха има ли, четох я лятото и много ми хареса Heart Eyes Heart Eyes

А планините ехтяха е третата му книга издавана у нас и според мен най-слабата.  Peace Щом тя ти е харесала, значи Ловецът на хвърчила и Хиляда сияйни слънца ще ти харесат много, много повече.  Peace

На Шафак прочети Копелето на Истанбул  Hug На мен ми хареса повече от ЛюбовPeace Черно мляко ми казаха, че не е много хубава и не съм я чела, но много ми прехвалиха ЧестPeace Дворецът на бълхите не съм я чела, но чух, че е хубава.  Hug Нали знаеш, че е сложно да се препоръчват книги? Зависи в какъв момент си. Някоя книга днес може да не ти потръгне, а след няколко месеца или години да я изгълташ за 2 дни.  Peace

# 526
# 527

Ани Hug
Сега чета Черно мляко на Елиф, но честно казано не съм и голяма фенка, малко се заблудих от писаното за нея по сайтовете и си набавих няколко заглавия, Любов - едвам изчетох половината и я оставих, имам и Дворецът на бълхите и вече се чудя дали да я започвам. Друго на Халед освен А планините ехтяха има ли, четох я лятото и много ми хареса Heart Eyes Heart Eyes

А планините ехтяха е третата му книга издавана у нас и според мен най-слабата.  Peace Щом тя ти е харесала, значи Ловецът на хвърчила и Хиляда сияйни слънца ще ти харесат много, много повече.  Peace

На Шафак прочети Копелето на Истанбул  Hug На мен ми хареса повече от ЛюбовPeace Черно мляко ми казаха, че не е много хубава и не съм я чела, но много ми прехвалиха ЧестPeace Дворецът на бълхите не съм я чела, но чух, че е хубава.  Hug Нали знаеш, че е сложно да се препоръчват книги? Зависи в какъв момент си. Някоя книга днес може да не ти потръгне, а след няколко месеца или години да я изгълташ за 2 дни.  Peace

Да много си права, за една седмица изчетох и двете книги, но сега Черно мляко хич не ми върви за четене, сега се поразрових в хеликона и ще си поръчам другите на Хюсейни :love:Thanks  bouquet  bouquet

# 528
proji82, горещо ти препоръчва "Ловецът на хвърчила" на Халед Хосейни!
Ани, Елиф Шафак се чете трудно, но пък има казани мисли,които остават за дълго в ума ти!  Hug

Ех, Чачко се е разписал в Туитър и е настанала масова истерия! Mr. Green

Стели  Hug и аз и препоръчах Ловеца  Hug Hug Ох, като се сетя как я изчетох за ден и после една седмица бях много злееее  ooooh! ooooh! ooooh!

За Шафак - аз съм чела само Любов и Копелето. И ми върви бързо на мен, но 40-те правила на любовта съм си ги намерила в нета, че не ми се пишеха докато четях.  Peace Много е добра Шафак.

Едно видео - лекция за TED  Peace ако някой провява интерес и не го е гледал.  Peace Много готина жена.  Peace
Скрит текст:

# 529
 proji82
На мен от Елиф Шафак ми е любима Любов , в момента чета Светецът на неизбежната лудост пак на Елиф Шафак и до тук много ми харесва

# 530
Като се заговорихме и се заучдих що не направят сериал по някоя книга на Шафак?  newsm78 newsm78 newsm78

Тези двамата не бяха ли седнали обратно по време на сцената в серията?  Mr. Green

# 531

Скрит текст:
Лили, гледам ти  авчето с Мурат. Ейййй, страхотен актьор е, като Демир ме плени в Аси с Туба. Много си ги харесвам, а за мен е най-добрия турски актьор играещ с очи и можещ да пресъздаде десетки различни душевни състояния само с поглед за отрицателно време.
Тони, де да бяха само турските. Mr. Green

Наде, Мурат е уникален с очите..Но моето фенство и към него почна след дъжд качулка..Докато се излъчваше Гордата Аси по турската телевизия,че и после Любов и наказание,аз блеех по другите канали и сериали..Харесвах излъчването на Мурат,но любовните му погледи не предизвикваха трепети в моето сърце..Да се прави на влюбен всеки може си казвха..Докато не попаднах на Мурат като Еджевит в Сускунлар.. Тигледала ли си го? Играта му там беше  перфектна..Без никакви кусури..От този сериал насетне Мурат ми стана любимият турски актьор..След Сускунлар на един дъх изгледах Гордата Аси,че после Любов и наказание.. Не само като актьор,но и като личност Мурат си е мъж на място..Разбира се,че съдя за личността му от репортажите му,които изчетох впоследствие..Житейската му философия,това,че е толкова земен и толкова сърдечен,ме накараха да го уважавам много..И да ти се похваля..

Скрит текст:
Имам снимка с автограф от него smile3521 smile3521

Лили, не съм гледала Мълчаливите, хвърлях му само по едно око. Много тежък ми се видя с тези дечица израстли в домовете и срещнали се след години. Май завърши и с трагичен финал. Confused
Какво да ти кажа за Мурат, страхотен е слабо казано. Мен ме впечатли в Аси, след това позаглеждах ЛИН, имаше и сериал с Берен, после хвърлях поглед и на Сускунлар, абе няма за мен такъв актьор играещ с поглед и има много изразителни очи.
Къванч пък ме е смаял с превъплъщенията си, особено промяната му до неузнаваемост в Съня на Пеперудата или нещо подобно беше и в Езел като Секиз. Знам всичките му роли, превлъплъщенията му бяха в двете крайности. Кенан който играе главна роля в Езел също е перфектен актьор.
Ако Чаатай черпи от опита на тези талантливи турски актьори няма да сгреши.
Мурат е много премерен в изказванията си, не лапа де що хвърчи, не си е изградил изкуствен балон на славата, абееее, страхотен е.
Браво, значи имаш автограф от него.
В една от неговите теми гледах много снимки на бг фенки с него, бяха отишли за среща с Мурат. Да не си и ти една от тях на снимките?

Ангел с Дяволско сърце. Joy

Наде,аз не бях на срещата с Мурат..Но си пишем с една  от организаторките на тази среща, и тя ми взе автограф от него..Да е жива и здрава!
Да,Сускунлар беше много тежък сериал за гледане,а финалът ...за него по-добре да не ти говоря..Мурат такава игра направи,но щом си го харесваш,наложи си да гледаш финалната сцена във това видео след 21 минута нататък..Ще разбереш за какво говоря..
Да,дано Чаатай ги взема тях за пример..

http://www.vbox7.com/play:5d6efc70d1

А за Къванч и аз мисля като теб.Наистина за превъплащенията си в ролите,си налага тотална промяна както във физическо,така и в емоционално отношение..Докато при Кена не се забелязват такива промени..Нито във външен вид,нито в играта му..

# 532
proji82, горещо ти препоръчва "Ловецът на хвърчила" на Халед Хосейни!
Ани, Елиф Шафак се чете трудно, но пък има казани мисли,които остават за дълго в ума ти!  Hug

Ех, Чачко се е разписал в Туитър и е настанала масова истерия! Mr. Green

Стели  Hug и аз и препоръчах Ловеца  Hug Hug Ох, като се сетя как я изчетох за ден и после една седмица бях много злееее  ooooh! ooooh! ooooh!

За Шафак - аз съм чела само Любов и Копелето. И ми върви бързо на мен, но 40-те правила на любовта съм си ги намерила в нета, че не ми се пишеха докато четях.  Peace Много е добра Шафак.

Едно видео - лекция за TED  Peace ако някой провява интерес и не го е гледал.  Peace Много готина жена.  Peace
Скрит текст:

Ани именно заради въпросното интервю и аз се запалих по нея, но както казах не останах много впечатлена, но както и да е, може би не й е дошъл момента да я разбера, както тя самата споменава в книгите си Simple Smile За това си интервю иначе си казах тогава - тази жена някой ден ще получи нобелова награда Heart Eyes Heart Eyes  

# 533

Ани Hug

На Елиф Шафак съм й изчела всичките книги и ги препоръчвам горещо,нищо,че последната й издадена книга у нас,,Светецът на неизбежната лудост,, ме споходи с много черни мисли..

# 534
В туитър някой е направил ужасен профил на Чаги, който има туитър да го спамва, много ми се ядоса

@narkotikcagatay
https://m.facebook.com/AntiCagatayUlusoy?refsrc=http%3A%2F%2Ft.c … id=9&_rdr#_=_

# 535
  • в очите на дъщеря си
Аууууу, Чачко е писал в туитър, олееее нИ моЙ да бъде. Crazy Crazy Crazy Crazy

Прожи,  Hug

Лили, Hug

# 536
На Елиф Шафак съм й изчела всичките книги и ги препоръчвам горещо,нищо,че последната й издадена книга у нас,,Светецът на неизбежната лудост,, ме споходи с много черни мисли..

Лили, толкова ли е тежка?  Rolling Eyes Ако ще ми докарва черни мисли ще я чета през лятото, че иначе ще се депресирам.  ooooh! Mr. Green

proji82
На мен от Елиф Шафак ми е любима Любов , в момента чета Светецът на неизбежната лудост пак на Елиф Шафак и до тук много ми харесва

Краси, като я прочетеш кажи и ти.  Peace Да знам за кога да я планирам.  Joy

# 537
Аууууу, Чачко е писал в туитър, олееее нИ моЙ да бъде. Crazy Crazy Crazy Crazy

Прожи,  Hug

Лили, Hug

Писал е и стана лудницааааа  hahaha hahaha hahaha Но пък му излезна прозвище - ангелче в човешки вид.  Heart Eyes

# 538
В туитър някой е направил ужасен профил на Чаги, който има туитър да го спамва, много ми се ядоса

@narkotikcagatay
https://m.facebook.com/AntiCagatayUlusoy?refsrc=http%3A%2F%2Ft.c … id=9&_rdr#_=_

някой анти-фен  newsm78 Не се ядосвай.  Hug

# 539
Оххххх, Лили, в момента ми се стичат сълзи. Rolling Eyes
След АФК за първи път се разстройвам така на сериал. Сцената в колата, гаснещите му очи Cry и текста накрая ме довърши. Sick Това е то талант и да ти е дадено по природа, да го можеш и да ти идва отвътре, невероятен е Мурат.
За този сериал знам, че го финишираха предварително и беше с АФК в една класация за трагично завършили сериали. Rolling Eyes Въобще през лятото на 2012 година завършиха много сериали с трагични финали както и първия сезон на КГ.
Права си за Кенан, няма драстични промени във визията и в играта му но и той е добър.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 23:14 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт