"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 870
  • 740
  •   1
Отговори
# 510

Скрит текст:
Имам снимка с автограф от него smile3521 smile3521

Късметлийка!
Heart Eyes Heart Eyes

Ани
, ади сега изрязвай и този  Laughing Laughing

# 511
Medcezir yeni bölümden Yaman ve Mira

Оп, някой те изпревари Joy Joy Joy

# 512
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Joy Joy Joy Joy Joy
Къде ги намира Чачко такива екзотични фенове  Grinning

# 513
# 514
Здравейте Hug Hug Hug Hug

Нашето момче значи е писал пак в туитъра..

TEGV е благотворителна организация,която подпомага обучението на деца в Турция.. Peace Peace

Лилиии  Hug Hug Hug благодаря за разяснението.  Hug Hug Аз им намерих сайта и разбрах,ч е са някаква благотворителна организация за деца, но не разбрах точно с какво се занимават.  Peace

Момчето пише по един туит на месец и всички полудяват.  Joy Joy Joy

В интерес на истината добре е, че пуска такива туитове. Дали той, дали мениджърката му, няма значение. Като се има пред вид еуфорията, която настъпва след всяко изречение от негова страна, това си е популяризация на организацията, т.е. вид подкрепа.  Peace

Права си!  Hug Наистина настъпи еуфория с този Чачков туит.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И дано помогне на тази организация!  Peace

# 515
 Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Все такива, че се налага да ги режем hahaha hahaha hahaha

# 516
# 517
Ани, ангелчето съм аз. hahaha hahaha hahaha Мелек, Мелек, той е Левента. Mr. Green

Да, обаче тази вечер е той Melekİnsan CagatayUlusoy  hahaha hahaha hahaha

А не, ще се бием за крилата. Те са си за мен. Открадна ми сърцето сега и крилата ми ли ще вземе. Mr. Green

Зориии  Hug загазила си.  Hug Всичко ще ти вземе този ангел.  hahaha hahaha hahaha

# 518

Скрит текст:
Лили, гледам ти  авчето с Мурат. Ейййй, страхотен актьор е, като Демир ме плени в Аси с Туба. Много си ги харесвам, а за мен е най-добрия турски актьор играещ с очи и можещ да пресъздаде десетки различни душевни състояния само с поглед за отрицателно време.
Тони, де да бяха само турските. Mr. Green

Наде, Мурат е уникален с очите..Но моето фенство и към него почна след дъжд качулка..Докато се излъчваше Гордата Аси по турската телевизия,че и после Любов и наказание,аз блеех по другите канали и сериали..Харесвах излъчването на Мурат,но любовните му погледи не предизвикваха трепети в моето сърце..Да се прави на влюбен всеки може си казвха..Докато не попаднах на Мурат като Еджевит в Сускунлар.. Тигледала ли си го? Играта му там беше  перфектна..Без никакви кусури..От този сериал насетне Мурат ми стана любимият турски актьор..След Сускунлар на един дъх изгледах Гордата Аси,че после Любов и наказание.. Не само като актьор,но и като личност Мурат си е мъж на място..Разбира се,че съдя за личността му от репортажите му,които изчетох впоследствие..Житейската му философия,това,че е толкова земен и толкова сърдечен,ме накараха да го уважавам много..И да ти се похваля..

Скрит текст:
Имам снимка с автограф от него smile3521 smile3521

Лили, не съм гледала Мълчаливите, хвърлях му само по едно око. Много тежък ми се видя с тези дечица израстли в домовете и срещнали се след години. Май завърши и с трагичен финал. Confused
Какво да ти кажа за Мурат, страхотен е слабо казано. Мен ме впечатли в Аси, след това позаглеждах ЛИН, имаше и сериал с Берен, после хвърлях поглед и на Сускунлар, абе няма за мен такъв актьор играещ с поглед и има много изразителни очи.
Къванч пък ме е смаял с превъплъщенията си, особено промяната му до неузнаваемост в Съня на Пеперудата или нещо подобно беше и в Езел като Секиз. Знам всичките му роли, превлъплъщенията му бяха в двете крайности. Кенан който играе главна роля в Езел също е перфектен актьор.
Ако Чаатай черпи от опита на тези талантливи турски актьори няма да сгреши.
Мурат е много премерен в изказванията си, не лапа де що хвърчи, не си е изградил изкуствен балон на славата, абееее, страхотен е.
Браво, значи имаш автограф от него.
В една от неговите теми гледах много снимки на бг фенки с него, бяха отишли за среща с Мурат. Да не си и ти една от тях на снимките?

Ангел с Дяволско сърце. Joy

# 519
Ани,  Hug Hug Wink

Скрит текст:

Мноого благодаря!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голям сладур е батко Али яяяяяя!!!  Heart Eyes

# 520
Здравейте момичета, много новини, много коментари. Загубих се една седмица и съм изпуснала цели две теми Laughing Laughing
Имам доста да наваксвам, а междувременно прочетох и Серенада - Зюлфю Ливанели и С Русия в сърцето (Курт и Шура)-Нермин Безман, много съм доволна, препоръчвам горещо Heart Eyes Heart Eyes
Ако знаете и други добри заглавия препоръчвайте, вече ви се доверявам Laughing Laughing

# 521
 Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Все такива, че се налага да ги режем hahaha hahaha hahaha

Закъснях с ножицата  hahaha hahaha hahaha Чачко има фенове от всякакви възрасти и раси.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 522
Здравейте момичета, много новини, много коментари. Загубих се една седмица и съм изпуснала цели две теми Laughing Laughing
Имам доста да наваксвам, а междувременно прочетох и Серенада - Зюлфю Ливанели и С Русия в сърцето (Курт и Шура)-Нермин Безман, много съм доволна, препоръчвам горещо Heart Eyes Heart Eyes
Ако знаете и други добри заглавия препоръчвайте, вече ви се доверявам Laughing Laughing

Hug Hug Hug Изпревари ме със Серенадата.  Hug Аз тези дни ще я купувам.  Peace Тя е препоръчана от Чачко и Лили.  Hug

Аз ти препоръчвам Халед Хосейни, но се приготви да плачеш много.  ooooh! Но си струва!!!  Hug
И от турските автори Елиф Шафак и Орхан Памук!  Peace

# 523

Hug Hug Hug Изпревари ме със Серенадата.  Hug Аз тези дни ще я купувам.  Peace Тя е препоръчана от Чачко и Лили.  Hug

Ани Hug
Сега чета Черно мляко на Елиф, но честно казано не съм и голяма фенка, малко се заблудих от писаното за нея по сайтовете и си набавих няколко заглавия, Любов - едвам изчетох половината и я оставих, имам и Дворецът на бълхите и вече се чудя дали да я започвам. Друго на Халед освен А планините ехтяха има ли, четох я лятото и много ми хареса Heart Eyes Heart Eyes

Аз ти препоръчвам Халед Хосейни, но се приготви да плачеш много.  ooooh! Но си струва!!!  Hug
И от турските автори Елиф Шафак и Орхан Памук!  Peace

# 524
  • Пловдив
proji82, горещо ти препоръчва "Ловецът на хвърчила" на Халед Хосейни!
Ани, Елиф Шафак се чете трудно, но пък има казани мисли,които остават за дълго в ума ти!  Hug

Ех, Чачко се е разписал в Туитър и е настанала масова истерия! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт