"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 068
  • 740
  •   1
Отговори
# 495

Ох, Вени от 10-15 минути се ровя в Т и им чета глупостите  Joy Joy Joy Много са смешни тези феновете на Чачко.  Joy Joy Joy Има и някакви по-умерени, но повечето са ....  Joy Joy Joy само повтарят, че е Ангел и това е  hahaha hahaha hahaha

Все едно не знам какво написа, та полудяха.  ooooh! Joy Joy Joy Това е защото пише рядко сигурно.  Mr. Green

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Peace Crazy Crazy Crazy

Само някой да резне тоя брадатко Stop Mr. Green

Не се бях сетила докато не го каза.  hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 496
Ча е върха! Много ме зарадва новият му туит. Flutter

ЗориHug ти писа ли, че е ангелче?  Mr. Green Mr. Green Той ще спре да пише съвсем, ако изобщо пише той.  Peace

Не. hahaha Писах му, че много съм се зарадвала на новият му туит и че е страхотен. обичаме го и поздрави от БГ. Laughing

# 497

ЗориHug ти писа ли, че е ангелче?  Mr. Green Mr. Green Той ще спре да пише съвсем, ако изобщо пише той.  Peace

Не. hahaha Писах му, че много съм се зарадвала на новият му туит и че е страхотен. обичаме го и поздрави от БГ. Laughing

Hug Hug Ангел без крилца е той.  Mr. Green Mr. Green

Особено на тази снимка:

# 498
Ани, ангелчето съм аз. hahaha hahaha hahaha Мелек, Мелек, той е Левента. Mr. Green

# 499
Ани, ангелчето съм аз. hahaha hahaha hahaha Мелек, Мелек, той е Левента. Mr. Green

Да, обаче тази вечер е той Melekİnsan CagatayUlusoy  hahaha hahaha hahaha

# 500
Hug Hug Hug Hug HugБойче,Ани,Иве,Вени Hug Hug Hug-като няма какво да правим, да си дръпнем по една прегръдка Hug
Да си дръпнем кЪт си рекла.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Иве.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugСега Бойчето,мисли да си ляга...,че днес бях на работа..  newsm61 Но ще нанкам щастливо и спокойно... PeaceЩот знам....УТРЕ Е ПЕТЪК... newsm44 newsm44 newsm44  Ангелче бил....викат....а?????? newsm53

# 501

А не, ще се бием за крилата. Те са си за мен. Открадна ми сърцето сега и крилата ми ли ще вземе. Mr. Green

# 502

Ако Серенай беше написала този туит, дали нямаше да й лепнат някой смъртен грях  Whistling Mr. Green

# 503

Да, обаче тази вечер е той Melekİnsan CagatayUlusoy  hahaha hahaha hahaha
Ако Серенай беше написала този туит, дали нямаше да й лепнат някой смъртен грях  Whistling Mr. Green

Laughing Laughing Wink

Бойче, лека нощ!
 Hug

# 504
Здравейте Hug Hug Hug Hug

Нашето момче значи е писал пак в туитъра..

TEGV е благотворителна организация,която подпомага обучението на деца в Турция.. Peace Peace

# 505

TEGV е благотворителна организация,която подпомага обучението на деца в Турция.. Peace Peace

Лили,  Hug Hug Hug

Ча
се е разписал и днес  Laughing

# 506
  • близо до брега на морето
 Hug

Hug Hug Hugмерси за пояснението-Лили smile3525 smile3525 smile3525

# 507

Лили, гледам ти  авчето с Мурат. Ейййй, страхотен актьор е, като Демир ме плени в Аси с Туба. Много си ги харесвам, а за мен е най-добрия турски актьор играещ с очи и можещ да пресъздаде десетки различни душевни състояния само с поглед за отрицателно време.
Тони, де да бяха само турските. Mr. Green

Наде, Мурат е уникален с очите..Но моето фенство и към него почна след дъжд качулка..Докато се излъчваше Гордата Аси по турската телевизия,че и после Любов и наказание,аз блеех по другите канали и сериали..Харесвах излъчването на Мурат,но любовните му погледи не предизвикваха трепети в моето сърце..Да се прави на влюбен всеки може си казвха..Докато не попаднах на Мурат като Еджевит в Сускунлар..Ти гледала ли си го? Играта му там беше  перфектна..Без никакви кусури..От този сериал насетне Мурат ми стана любимият турски актьор..След Сускунлар на един дъх изгледах Гордата Аси,че после Любов и наказание.. Не само като актьор,но и като личност Мурат си е мъж на място..Разбира се,че съдя за личността му от репортажите му,които изчетох впоследствие..Житейската му философия,това,че е толкова земен и толкова сърдечен,ме накараха да го уважавам много..И да ти се похваля..

Скрит текст:
Имам снимка с автограф от него smile3521 smile3521

# 508

В интерес на истината добре е, че пуска такива туитове. Дали той, дали мениджърката му, няма значение. Като се има пред вид еуфорията, която настъпва след всяко изречение от негова страна, това си е популяризация на организацията, т.е. вид подкрепа.  Peace

# 509

Общи условия

Активация на акаунт