"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 806
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • близо до брега на морето
 wavey wavey wavey-как сте момичета,аз не мога да плета-затова ще действам по магазините Joy Joy Joy.Бойче,ми не му казвай на милото-има лесно Joy Joy Joy

# 631

Зори, за теб, изчъпкан и те чака. Grinning

# 632
# 633

Докато някои пълнят страници с флууд и грозотии, други действат на практика. Wink

Дано скоро я гътнат Мирка, че филмът да стане по-хубав! Във всяко едно отношение.

Shocked Shocked Shocked  ooooh! ooooh! ooooh!  Sick

# 634
Хайде честит петък и честит нов пост от Чачко:))
Çağatay Ulusoy ‏@cagatayulusoyy 4m

#kavuşmakiçin iyi seyirler herkese Simple Smile Karne alan bütün arkadaşlara tebrikler ;

# 635
  • близо до брега на морето
след ангелчето и дяволчето се разписа Joy

# 636
Две видеа от предишното посещение на Амела на сета на ПО за тези, които не са ги виждали досега.
Даже още в самото начало на сериала(още бяха по къси ръкави) бях публикувала нейни снимки с актьори от екипа при първото и посещение на сета.
Виждала съм я и на сета на АФК.

http://www.youtube.com/watch?v=3LXuis_TrTs

http://www.youtube.com/watch?v=MFSjZOSvZwg

# 637

#kavuşmakiçin iyi seyirler herkese Simple Smile Karne alan bütün arkadaşlara tebrikler ;

Вай бе  Joy Joy Joy Този човек се повреди, казвам ви  hahaha hahaha hahaha Нямаше да влизам до сериала, че имам работа, а гледай този Чачко къв е тутващ.  Joy Joy Joy

Приятно гледане на всички. И поздравява приятелите, които са взели нещо, но не знам какво е Karne. Може би Лили ще разясни като се появи. Мисля, че е нещо свързано със снощния туит и благотворителната фондация.  Peace

И Серенай  Peace

Не мога да си го преведа, може би нещо за нетърпение?  newsm78

# 638
# 639

Вай бе  Joy Joy Joy Този човек се повреди, казвам ви  hahaha hahaha hahaha Нямаше да влизам до сериала, че имам работа, а гледай този Чачко къв е тутващ.  Joy Joy Joy

Приятно гледане на всички. И поздравява приятелите, които са взели нещо, но не знам какво е Karne. Може би Лили ще разясни като се появи. Мисля, че е нещо свързано със снощния туит и благотворителната фондация.  Peace

Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И теб да те обявят за ангел една камара народ,  Crazy и ти ще се повредиш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 640

Вай бе  Joy Joy Joy Този човек се повреди, казвам ви  hahaha hahaha hahaha Нямаше да влизам до сериала, че имам работа, а гледай този Чачко къв е тутващ.  Joy Joy Joy

Приятно гледане на всички. И поздравява приятелите, които са взели нещо, но не знам какво е Karne. Може би Лили ще разясни като се появи. Мисля, че е нещо свързано със снощния туит и благотворителната фондация.  Peace

Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И теб да те обявят за ангел една камара народ,  Crazy и ти ще се повредиш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Той наш Чачко ще стане социален, казвам ви !  Wink А така ! Всеки ден да пуска по едно туитче !  Heart Eyes

# 641
Aии тук съм  Mr. Green,Бойче,то на мъжо няма да казваме я  Mr. Green
Всички ли сме на линия днес?

Дано скоро я гътнат Мирка, че филмът да стане по-хубав! Във всяко едно отношение.
Как така бе жената?какъв ще този филм без Серка  newsm78,двамата са си перфектни,свиквайте да ги гледате влюбени  Mr. Green Heart Eyes

# 642
Не вярвам, че Ча си пише туитите сам, по-скоро са от негово име уж, но написани от мениджърката му Ясемин.

# 643
Не вярвам, че Ча си пише туитите сам, по-скоро са от негово име уж, но написани от мениджърката му Ясемин.
може и така да е,но все пак сигурно го запознават с това което пишат

# 644

Зори, за теб, изчъпкан и те чака. Grinning

Милото ми сладурче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт