"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 808
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Ааа аз съм тук за сега  Heart Eyes Mr. Green
 Boika Boqnova, Hug
Ани и Ивето ми се губят  newsm78
И за тебе мило..... Hug Hug Hug Hug  Никой да не изчезва ..... Naughty ще се вкиснем...сериозно.... smile3516 Редиците да са опнати и всички да са на лице още в20ч...  Praynig Praynig Praynig Praynig
и аз това викам,ама виж,никой няма  Cry Hug
Hug Hug Hugще се появят-има време Hug Hug

Бойче, може ли към 20,30?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Praynig Praynig Praynig  Joy Joy Joy

Mira | Yaman ~ Over The Love

Тц.... HugТи си ми особено важна..... PeaceКой,ще ми превежда....танца от озета??????Сложен ми идва немОйм се справим сама.... Hug Hug HugФенките му кЕ ме лъзнат нещо и току виж пак съм попаднала у банята без време..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 661
 Boika Boqnova, Hug
И за тебе мило..... Hug Hug Hug Hug  Никой да не изчезва ..... Naughty ще се вкиснем...сериозно.... smile3516 Редиците да са опнати и всички да са на лице още в20ч...  Praynig Praynig Praynig Praynig
Не вярвам,че го казвам на жена..... ooooh! ooooh! ooooh!АМА.... Joy Joy JoyМац.....все у гащите ти гледам.... smile3508 smile3508 smile3508 И аз искам.... Praynig Praynig PraynigГоличко Чачково гръбче ....... smile3506 smile3506 smile3506

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 662
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Докато някои пълнят страници с флууд и грозотии, други действат на практика. Wink

Дано скоро я гътнат Мирка, че филмът да стане по-хубав! Във всяко едно отношение.

Shocked Shocked Shocked  ooooh! ooooh! ooooh!  Sick
Това явно беше пожелание за приятно гледане  ooooh!

Явно ти е голям проблем съществуването на мнения и желания различни от твоето.  Laughing
Не ми харесва нито образът на Мира, нито изпълнението на СС. Трябва да си мълча ли?
Харесвам Чаатай Улусой, харесвам и останалия каст. Смятам, че заслужават нещо по-добро за главна женска роля. Пък Яман и Мира изобщо не ми стоят като двойка. Колкото по-рано извадят Мира от филма, толкова по-добре за самия филм! Това е моето мнение и имам право да го споделям, точно колкото и вие. Нищо лично! Peace

# 663

Скрит текст:
Ще Ви кажа нещо, което е извън тематиката на основната тема.
До днес не смятах, че има причина да го правя, но преди малко след като научих, че се случи днес и с друга съфорумка макар и от различно естество да са адресираните към нас лични съобщения реших, че ми се отдава възможност да споделя това точно тук и сега, в тази тема.
Преди дни на лични получих странно съобщение с неясно съдържание от лице от женски пол и ник който ми е непознат. За да ми пише по такъв повод за себе си смятам, че лицето виртуално е запознато с моя изказ щом се обърна към мен на лични а и след като не получих отговор на зададения от мен въпрос съвсем ми се изясни картинката и какво се случва всъщност.
Може би някои от Вас, ще си кажете, че това не Ви интересува и Ви занимавам с лични неща, които не Ви касаят и справо бихте си го казали, нооо това може да се случи и на Вас.
Искам да е ясно, че каквото имам да напиша за сериала и героите му го правя и, ще го пиша само, и единствено тук както досега, не на лични. Там не обсъждам нито ПО, нито героите, нито сета и влизам в темата заради самия сериал.
Внимавайте с кого си кореспондирате на лични, защото може би има лица с по два ника и не се знае всъщност кой стои зад дадения ник във всеки един момент и не се поддавайте на провокации.
Всичко това Ви го написах с най-добри чувства.

Новото начало от края.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 20:01 от Neidjal

# 664
 Boika Boqnova, Hug
Не вярвам,че го казвам на жена..... ooooh! ooooh! ooooh!АМА.... Joy Joy JoyМац.....все у гащите ти гледам.... smile3508 smile3508 smile3508 И аз искам.... Praynig Praynig PraynigГоличко Чачково гръбче ....... smile3506 smile3506 smile3506
Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImboБойче,отново ме разсмя със сълзи Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001
Значи....Мими.... newsm78Харесва ми....  Peace, че другото ми е много дълго.... HugА аз като го писах.... ooooh! не знаех дали да се смеем или да плачем.... Hug Работата сериозно ми замирисва на "диспансер".... Peace За себе си говорех само.... Hug споко.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 665
  • близо до брега на морето
хайде-озета започна,приятно гледане на тези които го гледат вече Hug Hug Hug

# 666
Neidjal,много гадно, Hug ,благодаря че го сподели  Peace
Бойче,голям смях правиш  Joy Mr. Green,немоА да са запра  hahaha
Ани мен и в 20:35 ме устройваш  Hug
Ивеее,така викам,че на морето ме чуха сигурно,къде сиии  Thinking

Приятно гледане и от мен и хубав нет  Hug

# 667
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ  Hug Hug Hug Hug

# 668
  • в очите на дъщеря си
Ехоуууу, и аз съм тук.

Наде, мн багодаря за инфото. Peace

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 20:52 от ·٠•Sasy•٠·

# 669

Ето я и любимката ми,мене много ме кефи  Heart Eyes

Peace И моята,и моята. Laughing

# 670
Здравейте!  wavey
Влезнах в сесия и нямам никакво време да влизам за жалост, защото изпитите са ми почти един след друг. Но как да пропуснеш Чаги.  Crazy Mr. Green
Приятно гледане на всички! Hug

# 671
  • в очите на дъщеря си

# 672

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Бойче, ето малко и отпред да го погледаш

Приятно гледане на всички, които изпитват удоволствие от сериала.  Hug

# 673
Чачи Чачи Чачи  Whistling

# 674
и аз съм тук  Peace Peace Peace хвърлям по едно око на озета Peace

от сета:

Общи условия

Активация на акаунт