Смешки от форума - 13

• 71 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
преди около 14 дни правих аборт...та 1-2-3след това правихме анален секс със свършване разбира се от зад...та от тогава до днес ...чак сега правихме пак...няма как да стане нещо нали???

# 106
  • София
 Joy  Joy  Joy
Една мацка от общежитиено ми навремето ходеше по стаите да пита дали може да е забременяла от любов в задния двор.  Crazy

# 107
  • Бургас
Цитат
преди около 14 дни правих аборт...та 1-2-3след това правихме анален секс със свършване разбира се от зад...та от тогава до днес ...чак сега правихме пак...няма как да стане нещо нали???

По-лошо от това не може да стане  ooooh!

# 108
  • Пловдив
tonkabonka - стига се вманиачава с това вадене на зъб. Защото не се вади винаги и понякога си е истински млечен зъб. Питах стомотолози. Стана ми любопитно и питах.

# 109
Цитат

По-лошо от това не може да стане  ooooh!
Shocked Shocked  Blush майко мила

# 110
# 111
# 112
Цитат
То пък мъж след 35-те,ако няма лек корем или е гей,или адски проклет.

Алооооооу, съфорумките, я пак пуснете по една снимка на мъжОВЕте си, да видим кой по каква причина е слаб, няма вече шест-пет, работата е ясна  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 113
# 114
Цитат
То пък мъж след 35-те,ако няма лек корем или е гей,или адски проклет.

Алооооооу, съфорумките, я пак пуснете по една снимка на мъжОВЕте си, да видим кой по каква причина е слаб, няма вече шест-пет, работата е ясна  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Боже, моя дали не е пък гей  hahaha hahaha

# 115
Моят със сигурност е проклет,така че има вероятност и да не е гей... #Crazy

# 116
  • София
Аз се чувствам прецакана. Моят мъж хем има малко шкембе, хем е и проклет.  Mr. Green

# 117
 Twisted Evil Всичко ще си кажете вие ...

# 118
Цитат
Вярно ли е, че при гинекологичен преглед докторът си вмъква цялата ръка вътре, заедно с фенерче?

Joy Joy Joy Joy
Моят АГ даже си слага от тея каски като на миньорите, с фенерчетата, че да може да влезе целия  hahaha

# 119
  • Бургас
Аз се чувствам прецакана. Моят мъж хем има малко шкембе, хем е и проклет.  Mr. Green

Значииии да не чувам лоша дума за човека  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт