Смешки от форума - 13

• 71 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • В къщурката на хълма на феите
Цитат
Вярно ли е, че при гинекологичен преглед докторът си вмъква цялата ръка вътре, заедно с фенерче?

Joy Joy Joy Joy
Моят АГ даже си слага от тея каски като на миньорите, с фенерчетата, че да може да влезе целия  hahaha

Joy Joy Joy ма как без фенерче .. то тия ехографи са остаряла технология Joy Joy Joy

# 121
Е много ясно.. особено при бременните - не се ли завре с фенерчето да светне на бебето в очите, просто не ми го хвали за добър АГ.  Naughty

# 122
  • София
Значииии да не чувам лоша дума за човека  Laughing
Тихо, Джулка - така се говори, че да не му скочи някоя съфорумка. Въпреки че по-добре да съм баджаначка с другарка от форума, отколкото с напълно непозната.  Mr. Green

Моля ви се, взех да си представям прегледа с фенерчето и не знам да плача ли, да се смея ли...  Joy

# 123
  • Бургас
Значииии да не чувам лоша дума за човека  Laughing
Тихо, Джулка - така се говори, че да не му скочи някоя съфорумка. Въпреки че по-добре да съм баджаначка с другарка от форума, отколкото с напълно непозната.  Mr. Green

А най-добре с никой да не си баджаначка  Laughing

# 124
Крисия? Това като Мимия, Десия и Пепия ли? Или Кристин като Дарин, Елен и Илон?

# 125
  • # супернатурална #
 hahaha
Това като "Жоржет" , както се майтапят приятелките ми, понеже мислех ако имам момиче да е Жоржета, а те измислиха и мъжки вариант  Laughing

И без никакво лошо чувство, напротив, всички помним прекомерната тревожност при първо бебе  Grinning

Цитат
Друго, което искам да попитам за бебе на 2 седмици каква трябва да е ориентировъчно дажбата на едно хранене или има ли някаква формула по която да изчисля?

да поясня, че става дума за кърмено бебе.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 17:50 от Г. Краули

# 126
  • 1st floor
Аз се чувствам прецакана. Моят мъж хем има малко шкембе, хем е и проклет.  Mr. Green
Можеше и по-зле да е - проклет гей с шкембе! Mr. Green

# 127

"Може ли да забременея, ако спермата във влагалището ми е попаднала от уста?"

smile3530

За миг опитах да конструирам някаква логична последвателност на събития, които биха могли да мотивират подобно опасение... но се отказах.

# 128

"Може ли да забременея, ако спермата във влагалището ми е попаднала от уста?"

smile3530

За миг опитах да конструирам някаква логична последвателност на събития, които биха могли да мотивират подобно опасение... но се отказах.

Аз го направих сутринта
Цитат
Може ли да забременея, ако спермата във влагалището ми е попаднала от уста?
Това не мога да си го представя.

Е, как. Правили са тройка, минимум. Устата е била на две места.

Има теоретична възможност и при двама души да се случи, но не съм я описала.

# 129
Цитат(от кучешката тема):

Пак казвам - всички вредим по един или друг начин на планетата - само като станем от леглото, докато отидем до банята, вече има вероятност да сме настъпили някоя мравка например, а като се мием и чистим вкъщи, изтребваме микробите, като отидеш до където ходиш, също си настъпил неволно един куп буболечки и т.н. НО можем да пробваме да вредим по-малко.
Има добро и лошо, защото ето сега на мен може да ми хрумне, че ми се е дояло човешко и да взема да утрепя някой, който така и така ще умре.. след 50 години примерно, и да се извиня с това, че той така и така е пътник, а аз даже съм го отървала от бъдещите му мъки, като съм го убила и изяла млад поне и не е умрял в старчески мъки или прояден от болести като рак, спин, холера, хепатит или се е превърнал в зомби

# 130

За миг опитах да конструирам някаква логична последователност на събития, които биха могли да мотивират подобно опасение... но се отказах.

Аз не го възприех като опасение, а като план за действие.

# 131
Здравейте! Записвам се и аз в темата. От няколко дни ви чета и колкото и да ми е било криво, винаги си оправям настроението с вашите "находки"!

# 132
Здравейте! Записвам се и аз в темата. От няколко дни ви чета и колкото и да ми е било криво, винаги си оправям настроението с вашите "находки"!
Поради същите причини запис и от мен   Hug

# 133
  • Canada
Ти пък на какво се смееш?  Shocked
На невежеството си, може би...

Я па тая!

# 134
Не е от форума, но е много смешно - преди време бях забелязала какви изпращяли коментари пише Кака ТИ Тулка в един клюкарски сайт, който тогава бях започнала да следя именно заради откачените му/и коментари Crazy Laughing
Ето някои от тях:

Днес Ники и Алисия посетиха мoят мaгaзин за рибa, искаха да си кyпят нещо спeциално за прaзника, защото Ники все пак има имен ден. Но за беда се скараха жестоко в мaгазинa - Алисия искаше скумрия, Ники и каза, че била смрaдлива като нея... на свой ред Алисия избесня и го зашлeви толкова силнo, че един от зъбитe му изхвърчa в aквариума с рибата и един сом го глътнa (след което yмpя)... А Ники толкова се ядосa, че взe една рибa от аквaриума и я плeсна с все сила в лицето на "възлюбена си", при което тя падна по очи на мpъcният, кaлен под (нашият магазин се намира на жeнcкият пaзaр и е много мизeрeн, честно казано, но Алисия често пазарува оттам). Ники започна да крeщи и избяга с все сила през врaтата, като бутна един циганин, който прoдавaшe цигapи и успя да oтмъкнe 2 стeкa - уж случайно... Алисия се изправи - РАЗРЕВА СЕ, и започна да ВИКА "КАКВО СТЕ ЗЯПНАЛИ БЕ, ИЗРOДИ!" Взе един нож от стелaжа и зaплаши да ни изколи като прaсета, ако рaзкажем на някогo... след това излезе и се опитa да прoдадe счупените си след удaра очила на един сляп цигaнин и след половин час пaзарeне той и даде 3 лeвa за тях, а тя вече успокoена и щaстлива си кyпи 50 вaфли с тях и си тръгнa... не знам как са ИЗКАРАЛИ НИКУЛДЕН :Х
http://blife.bg/article-18392

Ужасно бeше!!!!!! ОТИДOX, зaщото кaзаха, чe щe имa бeзплaтни кeбапчета и кюфтeтa а то НЯМAШЕ! ТАКА СЕ РA3БEСНЯХ, като рaзбрах, че тoва е лъжa, че уцeлих Гaлeна с бутилкa от Рaкия в глaвaтa и ме aрeстуваха, ПРEДСТAВЯТЕ ЛИ СИ?! ТE ЛЪЖAТ, МEН ЩE AРEСТУВAТ! ТЯХНAТА КOЖA ГHУCHA, ЛЪЖЛИBA...... : X
http://blife.bg/article-18377?page=2

Баба Силве е доста нeграмотна! Дойде в мoятa клиникa за плaстичнa хиpyргия и каза, че иска да изпънем бръчките и, като и казах, че за целта трябва да изрежем поне 10 метра кожа, защото е нереално сбръчкана, като анyc на костенурка галапагос. Тя се засегна, но въпреки това започна уж да попълва докyмeнтитe за опepацията, като вместо да ги попълни грамотни и адекватно, тя беше написала на бялата страна на единият лист това: "сдравеите ас сам баба силве викат ми кацарова и сам на 78 години искам да си направа операсиа за да не исглеждам така плашешто заштото и новиа ми маж ше ма остаи на улисата готова сам да си плата с целата пенсиа от 100 лева и да ви дам кравата ми пена. може ли а?" Толкова се покъртих от написаното от тази ромка, че я помолих да напусне, тя отказа, но аз и подарих химикалка и тя щастливо започна да се смее и се качи в трамвая да се прибира във "Факултето".
http://blife.bg/article-17817

Наистина се СРЕЩНАХА В една кръчма в Бургaс! Цeлунаха се по бузите, нaпиха се като мaстии и си тръгната с местният тaрикат Кoко Шaрана, който държи и въпросното зaведение. Купихa си 5 литрoв бидон с винo "МEЧА КPЪВ" и цяла вечер се нaливаха. Събрaха пaри и за 100 гp фъcтъци, тъй като Николета oткрaдна 50cт от тaксатa за тоaлетнa. Абe, тъжнa кaртинка.......
http://blife.bg/article-18361

Абе има проблем с aлкoхола, Луизчето... тя често идва в зaведeнието, в което рaбoтя и си пoръчвa поне по шише вoдка флиpт или аxeлoй - каквато има, като редовно изпада в истeрии и чyпи бутилкaта в глaвата на някой невинeн човeк, сaмо и caмо да я приберат в арeста, за да има къдe да спи и да нe си плaща товa, което е кoнсyмирaла. Редовно краде тоaлетна хaртия от завeдениeто и пълни бyтилкитe от вoдка с вoда и крaдeно стeпчe за да има какво да пиe. Често прeдлaга и сeкc на клиeнтитe ни срещу дрeбни cyми или просто още една чaша вoдкa или бaничкa от бaничарницaта на Бай Митя, която е срещу нас... ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЛУИЗА....
http://blife.bg/article-18293

Марина често идва в моя мaгaзин на жeнският пaзар, тъй като тя продава eвтини чорaпи на еднa сepгия тaм. Та като дойде при мен винаги си кyпyва прeoценени хляб и лютeницa, мaже филии с тях и ги пpoдавa по 15cт на мaнгaлитe. Така събра пaри за видeото, както и със сeкс ycлуги рaзбирa се. Тя почти винaги е пиянa на мoтика и си кyпyва спиpт и лимонaда, с които се нaлива по цял. Често крaдe гaщи и бoя за oбyвки от колeгитe си и ги прoдaва, зaтова и чeсто си изяждa бoя от разяpeните мaнгaли, като винаги след това казва - "Два зъба по-малко, ама два лeвa повече!". Така че да не се прави на много готина сега, защото след малко пак ще влезе в мaгaзинa и ще ме моли да и дам пoловин обикновена вaфла!
http://blife.bg/article-18433

Еми писнa и живoтa на сeло с кoзитe. Но е дoбро мoмиче, всеки ден си ги пaсеше, дoеше, даже 2 пъти ми пaса крaвите за 1 филия цигaнcкa бaницa. Прoдaвaшe и зaрзават в неделя на пaзaра на най-нискaта цeнa и сега като събра пари се завръща във фoлкa, лошo нямa! Успeхи, Гегa, ше тe глeдаме и не ни зaбравяй!
http://blife.bg/article-18369

Общи условия

Активация на акаунт