Смешки от форума - 13

• 71 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Именно заради това казвам, че е несериозно.

# 466
  • До морето
Да бе, егати недосетливото бебе  ooooh!

# 467
Днес много ме развесели следното:
Цитат
Аз пък като кучкарка имам наблюдения върху останалите всеки ден и абсолютно всеки,който аз познавам си спазва всичко.Излизаме с един куп документи на кучето,всеки си носи пликчета и събираме изпражненията на любимците си,дори и да се е изходило на тревна площ,това няма значение,винаги ги връзваме,когато ги разхождаме на място където има хора,а често и в гората минават хора,тогава пак ги връзваме...

What a wonderful world пееше Армстронг...

Съжалявам, че се намесвам. Не можах да се сдържа.
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

а какво ли щеше да прави ако беше с каракачанка и прохождащо дете.

# 468
Въпреки маймуницата си струва да се прочете  Mr. Green
Цитат
Zdraveite.Izvinqvam se za latinicata no mi e razvalena kirilicata na kompiutara.Napravo na temata: s gadjeto mi(pochti 16g) na 1 Qnuari pravihme seks bez preezervativ,no s produljitelnost 15-20 minuti,daje i tolkova nqmashe.Ne sum svurshval nito v neq nito nikude.Sled tova,cikula i zakusnq s nqkolko dni,no i beshe suvsem normalen(protekul e okolo 5-6 dni).Moje li vse pak da ima risk za bremennost? Drugiq sluchai beshe na 7 Fevruari,togava pravehme prosto turkane(peting mislq che se kazvashe) chisto goli,no pak ne sum svurshval,pritesneniqta mi sa dali ot tezi dva sluchaq,ima opasnost ot zabremenqvane? Blagodarq na vseki koito otgovori.

# 469
Цитат
Zdraveite.Izvinqvam se za latinicata no mi e razvalena kirilicata na kompiutara.Napravo na temata: s gadjeto mi(pochti 16g) na 1 Qnuari pravihme seks bez preezervativ,no s produljitelnost 15-20 minuti,daje i tolkova nqmashe.Ne sum svurshval nito v neq nito nikude.Sled tova,cikula i zakusnq s nqkolko dni,no i beshe suvsem normalen(protekul e okolo 5-6 dni).Moje li vse pak da ima risk za bremennost? Drugiq sluchai beshe na 7 Fevruari,togava pravehme prosto turkane(peting mislq che se kazvashe) chisto goli,no pak ne sum svurshval,pritesneniqta mi sa dali ot tezi dva sluchaq,ima opasnost ot zabremenqvane? Blagodarq na vseki koito otgovori.
Joy
Определено си струва!

# 470
Това ли са младите хора?! Секс от 1 януари на 7 февруари.

# 471
  • 1st floor
Това ли са младите хора?! Секс от 1 януари на 7 февруари.
Ти пък на това секс ли му викаш? Laughing

# 472
  • Луната ни пази
Цитат
Синът ми днес надраскал една банкнота от 10 евро. Мога ли да изтрия химикала някак си, в пералнята дали ще стане? Доста е голямо поражението, написал си името човека, за спомен Embarassed

Ето по каква причина се перат пари....

# 473
  • В къщурката на хълма на феите
Трещерица ако това е умствения им потенциал, силно се надявам и това да им е секса

# 474
  • Бургас
Цитат
Joy
Определено си струва!

Тия хлапета все са привтресени да не са направили белята, иначе за предпазни средства и дума да не става. Масово правят секс без предпазни средства, после реват във форума.
И за какъв секс говори автора без "свършване" и с "търкане". Егати стъргането, егати чудото.

# 475
Е, как 15-20 мин. без финал??  newsm78

# 476
Цитат
Joy
Определено си струва!

Тия хлапета все са привтресени да не са направили белята, иначе за предпазни средства и дума да не става. Масово правят секс без предпазни средства, после реват във форума.
И за какъв секс говори автора без "свършване" и с "търкане". Егати стъргането, егати чудото.

Е може да е от ония дето изпитват оргазъм без да свършват. hahaha Пести матриал човека. Laughing

# 477
Практикуват тантрически секс! Mr. Green

# 478
  • В къщурката на хълма на феите
после тантрическа бременност ли ще кара въпросната възлюблена или?! Joy Joy

# 479
Заради "предника и з**ника"  Laughing

Цитат
оплаквам се, защото не мога да намеря проктолог жена във Варна, а пък трябва и да е добра...само мъже има, а пък не,че нещо /сигурно ще ме и наругаете,че не искам мъж след като е доктор, но всеки си има било то принципи, било то чувство за срам и просто не желая мъж да ми гледа и предника и з**ника/ и се ядосвам супер много, защото просто е абсурдно да са само мъже!?!?

Общи условия

Активация на акаунт