Смешки от форума - 13

• 71 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Може да има живак в урината, ама на кърмаче? newsm78
newsm10

Цитат
Живак: кръвните нива на живак, не трябва да надвишават 3,6 μg/дл, докато нивата в урината не трябва да превишават 15 μg/дл.

# 451
 newsm78
Цитат
Момичета, имам ужасно тъп въпрос! В какво разтваряте АМ??? В каквото и да пробвам, направо гърми... не мога да го разбъркам спокойно!!!

# 452
Цитат
Мога ли да даря кръв, ако на 21.02  са ми взимали кръв за изследване на хормоните?

# 453
Цитат
мойта 4о4ка ве4е 4 пъти пада и то направо на паркета  Rolling Eyes не съм викала бърза помощ не съм си и помисляла Smile пла4е за около 2,3 мин и това е Smile после си виках 4е ще се е уплашила и няма да се върти но уви Smile няма страх от нищо

Цитат
днес пак падна докато отидох до тоалетна хем съм и сложила възглавница и пак я избутала и паднала,изрева и аз без гащи излизам от тоалетната и като отидох при нея дигнах я а тя стои и ми се смее  Very Happy 4елото и беше 4ервено ама сега и няма нищу помислих 4е ще и излезе цицина ама няма нищо

Не е смешно, но не мога да не си споделя. Става въпрос за бебе на 6 месеца.  #Crazy

# 454
# 455
Бебето ѝ пада, а тя слага усмихнати емотикони, това не го разбирам.

# 456
А като пуснат тема "Помощ! Бебето падна от леглото!", пак им се подигравате.

# 457
  • Варна
Бебето ѝ пада, а тя слага усмихнати емотикони, това не го разбирам.
А пък аз се дивя на загрижената майчица, дето обезопасява бебе на 6 месеца само с възглавница. doh  И не си взима поука след поредното падане.

А като пуснат тема "Помощ! Бебето падна от леглото!", пак им се подигравате.
Това се пуска след първото падане. Въпросната майка и бебе вече имат опит. Mr. Green

# 458
На това казах "ужас":
Цитат
пла4е за около 2,3 мин и това е Smile после си виках 4е ще се е уплашила и няма да се върти но уви Smile няма страх от нищо

# 459
Днес много ме развесели следното:
Цитат
Аз пък като кучкарка имам наблюдения върху останалите всеки ден и абсолютно всеки,който аз познавам си спазва всичко.Излизаме с един куп документи на кучето,всеки си носи пликчета и събираме изпражненията на любимците си,дори и да се е изходило на тревна площ,това няма значение,винаги ги връзваме,когато ги разхождаме на място където има хора,а често и в гората минават хора,тогава пак ги връзваме...

What a wonderful world пееше Армстронг...

# 460
Какво им става на тези "майки"? В потрес съм днес.  Shocked Имам съседка с бебе, която слага бебето в кенгуру и го закача на закачалката, като се налага да се отдалечи от него. Не че толерирам това, но е по-добре от варианта с паданията. А и закачалката е стабилна и бебо страшно се кефи, като е там. Сори за спама. Embarassed

# 461
  • Бургас
Какво им става на тези "майки"? В потрес съм днес.  Shocked Имам съседка с бебе, която слага бебето в кенгуру и го закача на закачалката, като се налага да се отдалечи от него. Не че толерирам това, но е по-добре от варианта с паданията. А и закачалката е стабилна и бебо страшно се кефи, като е там. Сори за спама. Embarassed

После да няма тема "Помощ. Увиснах бебето на закачалката, ама тя падна върху бебето барабар с мазилката. Препоръчайте добър майстор".

И нещо готино:
"Кажи му, че вчера са ти излезли резултатите от изследванията и че имаш нещо, протичащо безсимптомно при жените, но водещо до трайна импотентност при мъжете Sad Веднага на лекар и пълни изследвания, ама от ония, дето им завират клечка, дето си трябва..."

Joy

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 12:52 от miss july

# 462
Абе тези 6-месечни бебета нямат ли друго безопасно място за оставяне - кошара, кош за кола и т.н. Несериозно ми се струва някак дете на 6 месеца да пада едва ли не ежедневно.

# 463
  • До морето
Какво им става на тези "майки"? В потрес съм днес.  Shocked Имам съседка с бебе, която слага бебето в кенгуру и го закача на закачалката, като се налага да се отдалечи от него. Не че толерирам това, но е по-добре от варианта с паданията. А и закачалката е стабилна и бебо страшно се кефи, като е там. Сори за спама. Embarassed

#Crazy

# 464
  • Варна
Несериозно ми се струва някак дете на 6 месеца да пада едва ли не ежедневно.
Доколкото схванах майката го оставя на легло (не кошарка), подпира го с възглавница и разчита след няколко падания бебето да го "хване страх" и да проумее, че не бива да се движи.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт