Смешки от форума - 13

• 71 801
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Аз избирам въшките пред сополите, категорично.  Joy

# 436
  • София
Цитат
според братовчедка ми това с въшките пак е било биологично оръжие.
строяват въшките в две редици и ги изпращат на самоубийствена мисия Joy Joy Joy Joy
Братовчедката да заповяда в нашата градина - ще я почерпим и с двете екстри.  Grinning

# 437
  • София

Цитат
Andariel, искам само да ти кажа, че не ти чета мненията и не възнамерявам да отговарям, в случай, че нещо коментираш по мой адрес.

# 438
  • София
Andariel, явно много си се постарала.  Joy Много си лоша.  Grinning

# 439
  • София
Цитат
Проблем със зъбите, не мога да дъвча суровите зърна, а и се притеснявам как се ми понесе стомаха ако е накиснат, перисталтиката и без това си имам бавно храносмилане и перисталкика.

Винаги е добре, като си накисваш стомаха, страхотно се отразява на перисталкиката.

# 440
Мани, че ако вземе и да ти се понесе нанякъде...  Laughing

# 441
Цитат
Проблем със зъбите, не мога да дъвча суровите зърна, а и се притеснявам как се ми понесе стомаха ако е накиснат, перисталтиката и без това си имам бавно храносмилане и перисталкика.

Винаги е добре, като си накисваш стомаха, страхотно се отразява на перисталкиката.

Joy

# 442
Аз избирам въшките пред сополите, категорично.  Joy

О, не, аз съм си за сополите Laughing Спомням си преди години, в училището на сина ми имаше въшки - тук-там, според думите на "госпожата". Аз, разбира се, бях над тези неща - как, "елитно" училище, хигиена в къщи - какви въшки? Отивам при приятелка - фризьорка, децата ни на едни години, аз с къса коса - почва тя да ми прави кичури и ооооо - "сори майкъл" - имаш въшки. Както и да е - каза ми тя какъв шампоан да взема, какво още да направя, направи ми страхотни сребристи кичури..... Прибирам се към вкъщи, чакам трамвая, леко разстроена от една страна за въшките, мислейки, че проблемът все пак не е толкова голям, но от друга - готина, сребристи кичури се веят, черно костюмче, сребриста блузка, абе, първа хубавица .... И чакайки, изведнъж усетих нещо да пълзи по голия ми врат - о, боже мой - това си беше жива въшка!!!! Само се молех в трамвая нещо такова да не ми пропълзи на открито.......  Joy Така че - сополите са ми по-добре дошли - хахахха Joy

# 443
Цитат
Ние известно време трябваше да се въздържаме и започнахме сега в 4тия месец. Първият път много ми пареше -отвътре и отвън, направо все едно моя си го беше намазал с люта чушка хахахах
Хахахах, колко забавно.  Sick

Цитат
Здравейте,

Надявам се да не ме разчленувате за (може би) глупавия въпрос

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 13:32 от Анонимен

# 444

Цитат
Здравейте,

Надявам се да не ме разчленувате за (може би) глупавия въпрос
hahaha

# 445
Цитат
Здравейте,

Моля Ви ппратете ми линка който обяснява как да пиша във форума по дадена тема.Много ми е спешно.

Цитат
От какво се пулочават контракците ?
(Питащата е в деветия месец.)

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 16:59 от Анонимен

# 446
копирам го от неграмотната тема, но си струва:

Цитат
мале и ние сме така,,вчера навърши 11 месеца,реве ми се вече,нищо не яде,,само търси да суче,,захранването беше трудно и неправилно,,намеса на бабата запушване на нослето ,,сега на моята глава,,от един месец сме на кухнята е не и не,,само кисела но не винаги,слагам го в проходилка пускам песни,и гледам да си отвори поне една лъжичка да опита,,и остава солети бисквити,банан,давам парченце ябълка хвърля,сирене хвърля,,сутрин кусва някоя лъжичка попара,,там слагам сирене,ако седне в мен е рев,,поне да опиташе дали ще му хареса,,хляб и давам яде го,,като и го топна в супичка или ядене върти го гледа го,,и хвърля,,какво да кажа че се подлъгах,,че до 6 месеца не тр вода,,да се дава,аз все още я кърмя,,сестрата която идваше в нас да я преглежда(родих я в Лондон) каза няма нужда от вода,,абе как няма бе на 6 месеца и откриха живак в урината,сокче давам с лъжичка,,5,6 и до там,,

# 447
  • В къщурката на хълма на феите
 #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked живак викаш .. интересно интересно

# 448
Живак в урината? Наистина уникална находка.
Трябва да изследват и ак...то-може да открият злато?

# 449
Може да има живак в урината, ама на кърмаче? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт