Смешки от форума - 13

• 71 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • До морето
Ами ако трябва да съм честна, аз не стигнах до преждата, четох отгоре, отгоре и просто ми се стори прекалено. Сега като видях линка и прочетох цялото мнение- да, нереално е, ама вече се бях изказала  Blush Mr. Green

# 421
Хора, това не може да е истина  Sad Абсурд, просто, някой си прави та*ак с бг-мамите  Rolling Eyes
Разбира се, е не е истина. Личи си на места много. Па преждата, па конците, днешните жени се скъсват да навиват чилета с прежда, нали?

Аз преди два месеца навивах  Mr. Green
Ама милото ли ти държа? Щото има и вариант без да ти държат.

# 422
  • Бургас
Хора, това не може да е истина  Sad Абсурд, просто, някой си прави та*ак с бг-мамите  Rolling Eyes
Разбира се, е не е истина. Личи си на места много. Па преждата, па конците, днешните жени се скъсват да навиват чилета с прежда, нали?

Не, милото ме подкрепяше морално от другия край на дивана  Laughing

# 423
  • В къщурката на хълма на феите
Не, милото ме подкрепяше морално от другия край на дивана  Laughing
hahaha hahaha hahaha

# 424
  • София
Май трябваше да уточня, че постът си е изцяло майтап, насочен към обсебващите половинките си дами.  Wink

Джулка, учи се как действат някои жени и зарежи тия морални подкрепи.  Mr. Green А сега намажи филийката и скокни да занесеш на любимия лека следобедна закуска.

# 425
  • До морето
Да де,ама от после разбрах, добре че съм се в темата  bowuu

# 426
  • Бургас
Май трябваше да уточня, че постът си е изцяло майтап, насочен към обсебващите половинките си дами.  Wink

Джулка, учи се как действат някои жени и зарежи тия морални подкрепи.  Mr. Green А сега намажи филийката и скокни да занесеш на любимия лека следобедна закуска.

Да бе, ей сега скачам  Laughing
Не аз, ами той на мен трябва да ми носи филии, щото като огладнея ставам агресивна..........все пак плета и имам няколко чифта куки у нас. Да си прави сметката...... Laughing

# 427
Наистина ли толкова много хора не разбраха, че това си е вид смешка, но написано с много добро чувство за хумор? newsm78

# 428
  • Бургас
Наистина ли толкова много хора не разбраха, че това си е вид смешка, но написано с много добро чувство за хумор? newsm78

Е, разбрахме де - просто се майтапим по повод на смешката  Grinning

# 429
Тонка, мерси, много свежо. И аз искам такава жена. Къде ги раздават Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 430
Цитат
Пък аз съм потресена от малоумщините на украинците да избият един куп улични животни...
Изпаднала работа! Явно брутализма не ги притеснява, а ги влече. Не ме учудва, че се тепат по между си, след като разбрах как постъпват с животните. Дали не е карма това сега?!

Все бях учила история ама ей на-никога не е късно да разбера защо започват войните. Карма заради лошо отношение към  уличните животни...
Дали и в Англия няма да почнат да се бият скоро, щото там са евтаназирани  9000 кучета за една година???

# 431

Аз го разбрах от първо четене. Много се смях, наистина добро попадение!

# 432
Цитат
Малко извън темата- незнам дали сте забелязали, но едно време в детските градини всички хващахме въшки, а сега всички са със сополи-според братовчедка ми това с въшките пак е било биологично оръжие.

# 433
  • В къщурката на хълма на феите
Цитат
според братовчедка ми това с въшките пак е било биологично оръжие.
строяват въшките в две редици и ги изпращат на самоубийствена мисия Joy Joy Joy Joy

# 434
  • Пловдив
Изглежда трябва да се избере поне едно зло в детските градини да върлува или въшки, или сополи, утре в други ден може да е кихавица или разтройство. Кой знае какво ще е следващото биологично оръжие, което да изпробват върху децата. Майките обаче от колко поколения не се дават на градинския терор и се справят и с въшки и със сополи.

Общи условия

Активация на акаунт