Смешки от форума - 13

• 71 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Тук все още няма смешки, но съм сигурна, че ще се появят - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761220.msg27254696#msg27254696 Simple Smile

Е как да няма смешки.Има и още как
Цитат
аз мисля, че липсата на анален секс ще убие Вашата любов  Crying or Very sad разведете се, преди да са дошли децата!
Е аз като го пуснах тук в темата беше само първото мнение Simple Smile

# 61
От тогава до сега някъде за 2 часа и половина са навъртени 6 страници смЕх и забава.

# 62
Не можах да се сдържа
Цитат
На 1 г. и 3м. какво очакваш - да тича като Тереза Маринова?

Цитат
Засилва се като ходи, краката изостават, главата напред и хоп....... на земята.

# 63
Цитат
Днес пак ходихме на лекар понеже от няколко дена е много неспокоен и не иска да спи.Оказа се че венците са му надути - следователно ще вадим зъби.Това нормално ли е за бебе на 2 месеца и 13 дена?
Е кога никнаха тия зъби,че станаха и за вадене Joy Joy Joy
Ами не е смешно. Има бебета, които се раждат със зъби и е препоръчително да се извадят.  Peace

Защото...?

Това за пръв път го чувам и бих го причислила към смешките.

Цитат
Здравейте, изкарах някакъв вирус и бях на антибиотици,до вчера. Кърмя сина ми,но докато пиех лекарства му давах АМ,през това време се изцеждах и млякото ми е синио. Знам,че не е хубаво щом е синио.Tова обратим процес ли е,или до тук бяхме с карменето?...Помогнете ми,моля
Shocked

Синьо за момченце, розово за момиченце.

# 64
  • Пловдив
Цитат
Здравейте, изкарах някакъв вирус и бях на антибиотици,до вчера. Кърмя сина ми,но докато пиех лекарства му давах АМ,през това време се изцеждах и млякото ми е синио. Знам,че не е хубаво щом е синио.Tова обратим процес ли е,или до тук бяхме с карменето?...Помогнете ми,моля
Shocked

Синьо за момченце, розово за момиченце.
Бъркаш!!!! Не е синьо, а синио! Неграмотница Joy

# 65
Цитат
Днес пак ходихме на лекар понеже от няколко дена е много неспокоен и не иска да спи.Оказа се че венците са му надути - следователно ще вадим зъби.Това нормално ли е за бебе на 2 месеца и 13 дена?
Е кога никнаха тия зъби,че станаха и за вадене Joy Joy Joy
Ами не е смешно. Има бебета, които се раждат със зъби и е препоръчително да се извадят.  Peace

Защото...?

Това за пръв път го чувам и бих го причислила към смешките.
Встрани от основния цитат и с извинение за отклонението от темата, но моето дете се роди със зъб. Е, не точно в момента на раждането, но изби като беше на около седмица Wink

# 66
Силно се надявам, че не сте му го извадили...  Laughing

# 67
моля хората които нямат с какво да помогнат да вършат нещо друго вместо да вписват глупави коментари
А как очакваш да помогнем? Да я държим?

Човечето е в десятката.
Много образно си го представих.  Mr. Green

# 68
  • Бургас
"Та ти чакаш Ганьо да си вдигне смърдела от топлата седалка,която преди малко е  загрял с пръдня...."

hahaha

# 69
  • София
Силно се надявам, че не сте му го извадили...  Laughing
Алексче, вземи прочети някоя статия по въпроса.  
Зъбите при новородените се вадят и после отново никнат млечни зъби. Вадят се, защото нямат корени и могат да бъдат погълнати и по този начин бебето може да се задави, че и по-лошо.
Нетът е необятно пространство и можеш да се снабдиш с необходимата информация по темата.  Peace

# 70
Толкова ли е сложна тая информация, че не можеш да обясниш с две думи защо?

# 71
  • София
Толкова ли е сложна тая информация, че не можеш да обясниш с две думи защо?
Аз се допълних в горния пост, но ето специално за теб отново.
http://www.surreydentalhygieneclinic.com/index.php?option=com_co … ar&Itemid=494

Или казано простичко:
Някои деца се раждат със зъби. Те нямат корени и затова трябва да се извадят, тъй като има опасност да паднат и бебето да си задави с тях. На мястото им си растат нормални млечни зъби.

# 72
Мерси. Точно обратното пише на други места, че обикновено не се налага да се вадят. Но както и да е, това е офф топик.

# 73
  • София
Ако не се извадят, сами ще си паднат. Все тая.

# 74
Цитат
Д-р Красимира Жекова,завеждащ родилно отделение в Окръжна болница.Има частен кабинет на центъра.
За мен тя е светилищетов АГ

Общи условия

Активация на акаунт