Смешки от форума - 13

• 71 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Това според мен е работа на някой autocorrect.  Laughing

# 31
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
идвам без смешки, но никак не ми се иска да изпусна администрираното воайорство  Blush

# 32
  • Ямбол
Цитат
момичето иска да направи подарьк на приятеля си, св валентин е западния вариант на 8ми март

# 33
Цитат
Моя приятелка пък каза че е мазала венците на сина си с мастика ама не знам колко е полезна за бебетата
От рано ги започват Rolling Eyes

Цитат
Днес пак ходихме на лекар понеже от няколко дена е много неспокоен и не иска да спи.Оказа се че венците са му надути - следователно ще вадим зъби.Това нормално ли е за бебе на 2 месеца и 13 дена?
Е кога никнаха тия зъби,че станаха и за вадене Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 21:22 от Palmyra

# 34
  • Ланкър, планините Овнерог
Това за мастиката и аз съм го чувала.

# 35
  • В къщурката на хълма на феите
Цитат
момичето иска да направи подарьк на приятеля си, св валентин е западния вариант на 8ми март

баси и аз да не знам .. ся кво на мъж ми цветя трябва да купувам, тъй ли Mr. Green Mr. Green

# 36
  • Бургас
Хванах мъжа ми да маже венците на малката.А тя вместо да се мръщи се облизва.То крушата сливи не ражда

# 37
Хванах мъжа ми да маже венците на малката.А тя вместо да се мръщи се облизва.То крушата сливи не ражда
Joy Joy Joy Ако не бяхте в темата за смешките, щях да те цитирам  Hug

# 38
Шантави женки, еййййййй:
Цитат
Започваме я с нов филм и нов сериал !

Нашият любим актьор Енгин Акюрек
за пореден път ще ни омагьоса със своя талант !

Ще видим Текин, ще видим Йомер ...
но най-важното - ще видим Енгин Акюрек !

Естествено в сърцата ни ще останат завинаги
Кадир, Низипли, Мустафа Булут и Керим.

Всъщност основния виновник да обичаме
всички тях е отново  той - нашия Енгин  !

Нека сега да "седнем" в импровизираната ни заседателна зала
и започнем новата дискусия...

Темата
„Kara Para Aşk”

И ние сега засядаме на масата и ви отпочваме.

Стига бе! Rolling Eyes Може ли линк за тази тема? Simple Smile Може да знаят и каква е вината на Фатмагюл, въпрос, който задавам най-сериозно от почти 2 години. newsm78

Там изобщо не се обсъжда вината на Фатмагюл.Там 2/3 от жените припадат по Енгин(ама защото са влюбени в него като мъж,а се прикриват под претекст,че нямало по-талантлив от него) Joy Joy Joy,а другата 1/3 бъзикат влюбените.Та в общи линии това е.

Цитат
Малко повече действие, моля! - обожавам тази му поза. Smile))
Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 22:02 от Palmyra

# 39
  • Бургас
Joy Joy Joy Ако не бяхте в темата за смешките, щях да те цитирам  Hug
JoyТова и аз си го помислих.Поне съм на място.

# 40
Цитат
сложихте ли обе4ки на принцеските Smile аз много искам ве4е да и сложа ама ми казаха пролетта защото зимата ако дуп4им ушите и може да хване бронхит
  Crazy

# 41
Цитат
сложихте ли обе4ки на принцеските Smile аз много искам ве4е да и сложа ама ми казаха пролетта защото зимата ако дуп4им ушите и може да хване бронхит
  Crazy
Така си е...през дупките става течение и ето ти бронхит. hahaha

# 42
Цитат

баси и аз да не знам .. ся кво на мъж ми цветя трябва да купувам, тъй ли Mr. Green Mr. Green

Не забравяй, че 8-ми март е и празник на колежката... Laughing Колеги, в тази връзка, нямаш ли?

# 43
  • София
Цитат
Днес пак ходихме на лекар понеже от няколко дена е много неспокоен и не иска да спи.Оказа се че венците са му надути - следователно ще вадим зъби.Това нормално ли е за бебе на 2 месеца и 13 дена?
Е кога никнаха тия зъби,че станаха и за вадене Joy Joy Joy
Ами не е смешно. Има бебета, които се раждат със зъби и е препоръчително да се извадят.  Peace

# 44
  • Варна
Цитат
  Crazy

ooooh!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт