Смешки от форума - 13

• 71 884
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Доби, аз съм автора на абревиацията . Заигравката е точно такава.
Ама всеки го разчита както му се харесва .Simple Smile

Blush съжалявам, явно разговорния турско-български ми е близък Blush
имали сте предвид ГПВ, а аз на уличници ви направих  ooooh! срам

# 151
  • Варна
Аз пък мисля да направя тема, в която да благославяме Реджеп Иведик  Party

Ще направя всичко възможно да съм първата записала се!  smile3521

Ааааа, Пърпъл, ей тука станахме на кълбета вече...  Naughty

# 152

Аз си мислех, че сте се събрали любителки на малки и големи, сладки котета. Случайно отворих темата и разбрах, че е за Истанбул  Blush

# 153
  • София

Аз си мислех, че сте се събрали любителки на малки и големи, сладки котета. Случайно отворих темата и разбрах, че е за Истанбул  Blush

Все пак всичко тръгна точно от истинските котки. В Истанбул ги има много - повечето гледани и охранени. Наред със забележителностите снимаме и тях, а някои откачалки и цели теми с котки правят (справка -  подписа ми).  Grinning  По-късно се роди и закачката с К.О.Т.К.И.-те.  Wink

# 154
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Цитат
Здравей, народе на България. Я съм едно такова чудо. Пиша ви в 00:07 тази нощ и се надявам чрез вашите мнения и съвети да стигна до някъде.

Та. Малко информация за мен. На 18 г. съм, от малък град, бедно семейство, умствено затлъстени кръг от хора (в лошия смисъл), град с 16 х. д., в най-доброто училище в града, но с ниски оценки. Следващата година ми предстои да завърша 12 клас, а аз както съм я захласал, дано и това да доживея. Видиш ли, братче, още от сега мисля, баче ли, къде-как да се измъкна от таз моя орисия. Мани ти друго, ама не щеш ли, черешката на тортата е, че язе съм цигане. Да, ШОК! Циганин, ром, како сакайте ме нарича, все ми е тая.

Та да караме по същество. То се е видело, че ще е дълго, но дано да получа тука съвестни коментари, че да не се бъзикате само с мене, точно за това аз пиша много - а вие ще напишете нещо полезно.

Дойде момента да пиша и я в този ГЪЗАРСКИ "мамски" форум, нищо, че не съм мама (дано да не съм единствения). Та дадох ви коствена информаиция. Искам когато завърша, живот и здраве от Бога, да се махна възможно най-скоро и дим да ме няма, да се връщам само по празници при фамилята от 2-ма бащи, 9 майки, 7 братя, 13 сестри и 23104130492830498 братовчеда (шегувам се разбира се), не знам защо, ма съм единствено дете, а толкова исках братче или сестриче, че да има кого да бия със възглавница.
Разбрахте много неща за мен. Искам да замина след като завърша даскало. Ясно е, че ще съм само със средно образование, и евентуално ще работя всичко, което мога и ми е по силите. Сподедобре приета от мене.

Та, това е. Дано да сте разбрали същественото и най-вече, ужания ми хумор. Благодаря! Smile
П.п. ако имате въпроси, питайте!лете, вие къде сте, как е там. Колко пари г/д трябва да започна да спестявам още отсега, за да знам. Къде точно да отида, и т.н. всякаква такава информация за държави, аджаба и такива мъдрости е
Rolling Eyes ooooh! Whistling Crazy Mr. Green И още и още.....в темата:
Скрит текст:

# 155
Цитат
Здравейте,нуждая се от вашата помощ.

Искам да сменя и трите си имена: Собствено,бащино и фамилно.
Не съм пълнолетна,под 18 години съм,но и двамата ми родители са съгласни.

Името обаче не е българско,виждате името на профила ми: Дам Йе Ул.
Искам да се казвам така,но се боя,че ще възникне проблем ..

# 156
  • София
 Joy  Joy  Joy
Как да не иска човек да се прекръсти с това чудесно име, каквото и да означава то.

# 157
Въх...То това си е и за една друга тема със странни имена. Горките й родители. Или горкото дете, ако родителите му са избрали толкова ужасно име, че е съгласно и на Дам Йе Ул.

# 158
  • София
Момето е пуснало тема в друг форум. Доколкото схванах, това корейско име принадлежи на филмова героиня.  Mr. Green Повечето потребители разумно я съветват да излезе от филма. Други пък я питат защо не се прекръсти на Цун Кай Хуй. Тя пък се тръшка, че й се подиграват и не подхождат сериозно към проблема й. Веселбата е пълна.  Laughing

# 159
Ама зашо не я вземат на сериозно?!? Ей, лоши хора...

# 160
Цитат
Другата ми идея е за бутиково магазинче за детски дрехи. За да съм по-конкретна дрехи които се срещат рядко тип гъзария но на добри цени.

Явно това са дрехите в стил "малък пич" и "малък гъзар", които срещам непрекъснато из "Продавалник".

# 161
  • Бургас
Аз пък смятам да открия магазин за официални анцузи за нацепени батки.

# 162
Ще споделите ли темата с Дам каква беше?

# 163
Цитат
Здравейте,нуждая се от вашата помощ.

Искам да сменя и трите си имена: Собствено,бащино и фамилно.
Не съм пълнолетна,под 18 години съм,но и двамата ми родители са съгласни.

Името обаче не е българско,виждате името на профила ми: Дам Йе Ул.
Искам да се казвам така,но се боя,че ще възникне проблем ..
Потребителката първо пита в тийн-а и там получи подобни реакции. Явно тук е очаквала нещо различно. Освен нещата, които тонкабонка е забелязала, въпросната Дам е изиграна от някакво Сузи, което било лоша актриса. bowuu

# 164
  • София
Аз пък смятам да открия магазин за официални анцузи за нацепени батки.

Хахахаха  Mr. Green Много ме разсмя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт