Смешки от форума - 13

• 71 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Хах, аз никога не съм се сещала да сложа нещо месно в лещата.

# 541
Аз слагам някое изостанало парче, хем за аромат, хем вместо олио.
Извинявам се за спама.

# 542
Не е смешно, просто доста ме озадачи това изказване и жалко, ако е направено от млада жена.
По повод децата, чиито родители нямат сключен брак.

Цитат
Много правилно е написано определението и не е соц. терминология, може би звучи малко гадно, но е точно така. Логично е - деца родени в семейство без брак са извънбрачни, но това не означава че са не законни - такива са само тези без акт за раждане.

Но пък незаконните без акт за раждане си е бисер.  Joy
"не законни " имаш предвид?! bowuu
"Незаконни" се пише слято. Най-лесно се проверява по следния начин - ако е глагол, се пише отделно, ако е прилагателно - слято. / зная -  глагол => не зная , законен - прилагателно => незаконен /

# 543
Цитат
Ох, момичета ще си купуваме кола, май ще е климатик,а аз трябва да изкарам курсовете, но това ще е на  newsm78 другите скорости, вие какво мислите?

# 544
Цитат
Ох, момичета ще си купуваме кола, май ще е климатик,а аз трябва да изкарам курсовете, но това ще е на  newsm78 другите скорости, вие какво мислите?
Чешем се по каските и ние.

# 545
  • Луната ни пази
Цитат
колата автоматик ли е или аз пак гадая на боб!

# 546
Автоматик, да, момичето било замаяно още от снощното гости, като писало.  Wink

# 547
Цитат
аз на моят мъж му давам 2-3 пъти в месеца по 1 таблетка директно в устата... иначе не му слагам в поилката , защото не пие водата... и така , не забравяй витамин це защото на моят мъж му изпадаха зъбките... и акаше кръв...

# 548
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
аз на моят мъж му давам 2-3 пъти в месеца по 1 таблетка директно в устата... иначе не му слагам в поилката , защото не пие водата... и така , не забравяй витамин це защото на моят мъж му изпадаха зъбките... и акаше кръв...

кажи, че пише за животинка някаква.
че мъж на поилка не съм чувала, но знае ли се  ooooh!

# 549
  • Луната ни пази
Цитат

При положение, че не една и две жени съм чувала как наричат мъжете си "животно" (при това с щастлив брак), няма да се учудя да ги държат на поилка....

# 550
Цитат
Когато карах курсовете инструктора ни учеше че действията в автомобила се извършват чрез съединителя като плавно го отпускаш/имаше предвид смяната на скоростите човека/и в един проливен следобед една мацка,която се учеше да кара с мен ще пуска чистачките.Натиска тя съединителя пуска чистачките  и плавно отпуска съединителя и доволна пита:добре ли го направих?

# 551
Цитат
Мина време и този зъб се наложи да му се прави коронка, но след 1 година, тя падна и за да се задържи, се наложи да се забие пирон, който да я държи коронката.

# 552
Цитат
Мина време и този зъб се наложи да му се прави коронка, но след 1 година, тя падна и за да се задържи, се наложи да се забие пирон, който да я държи коронката.

С пневматичен чук!

# 553
Цитат

При положение, че не една и две жени съм чувала как наричат мъжете си "животно" (при това с щастлив брак), няма да се учудя да ги държат на поилка....

Голям смях му хвърлих, благодаря и на трите ви! Mr. Green Mr. Green  bouquet Как` Сийке, моля те да ни осветлиш какво е животното в крайна сметка, преди да ми се е затвърдила окончателно представата за човешко същество от м.род на поилка Blush

# 554
 smile3505
Ще ми се разсърдят...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт