Смешки от форума - 13

• 71 173
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • В къщурката на хълма на феите
"Здравейте, преди близо 4 месеца бяхме с приятелката ми у нас и тя поиска така да го кажа ... да я отвора. След което аз си го вкарах 1 път потече малко кръв и това беше всичко. (Беше 2 дена преди да е в овулация)  Първите 3 месеца си имаше редовен цикъл, но сега четвъртият е много слаб по-светъл. Има направени 4 теста за бременност, всеки месец по един и всичките отрицателни, но тя не спира да се притеснява и постоянно си мисли, че е бременна. Няма възможност за момента да отиде на гинеколог. Вие какво ще кажете ? Благодаря предварително."
да се застреля и да сложи край на мъките си .. какво друго да кажеш ..

# 511
  • Бургас
"Здравейте, преди близо 4 месеца бяхме с приятелката ми у нас и тя поиска така да го кажа ... да я отвора. След което аз си го вкарах 1 път потече малко кръв и това беше всичко. (Беше 2 дена преди да е в овулация)  Първите 3 месеца си имаше редовен цикъл, но сега четвъртият е много слаб по-светъл. Има направени 4 теста за бременност, всеки месец по един и всичките отрицателни, но тя не спира да се притеснява и постоянно си мисли, че е бременна. Няма възможност за момента да отиде на гинеколог. Вие какво ще кажете ? Благодаря предварително."
да се застреля и да сложи край на мъките си .. какво друго да кажеш ..

Лоша работа. Момчето направило услуга на приятелката си да я "отвори", а то какво стана - 4 месеца притеснения дали не я е отворил прекалено.

# 512
  • В къщурката на хълма на феите
Лоша работа. Момчето направило услуга на приятелката си да я "отвори", а то какво стана - 4 месеца притеснения дали не я е отворил прекалено.
Joy Joy Joy Joy

# 513
Ужасявам се от изрази "да я отворя", "разпечатам" и прочие...  Sick
Имам чуството, че тези деца никога няма да се докоснат до нещо истинско в живота... ooooh!

Crossing Arms

# 514
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и това е плашещо  Tired но пък обяснява защо има толкова много теми по медицински въпроси във форума  Tired четири месеца няма възможност да иде на лекар!

Цитат
4 теста за бременност, всеки месец по един и ... Няма възможност за момента да отиде на гинеколог.

# 515
  • София
Не е смешно, просто доста ме озадачи това изказване и жалко, ако е направено от млада жена.
По повод децата, чиито родители нямат сключен брак.

Цитат
Много правилно е написано определението и не е соц. терминология, може би звучи малко гадно, но е точно така. Логично е - деца родени в семейство без брак са извънбрачни, но това не означава че са не законни - такива са само тези без акт за раждане.

Но пък незаконните без акт за раждане си е бисер.  Joy

# 516
  • София
Не е смешно, просто доста ме озадачи това изказване и жалко, ако е направено от млада жена.
По повод децата, чиито родители нямат сключен брак.

Цитат
Много правилно е написано определението и не е соц. терминология, може би звучи малко гадно, но е точно така. Логично е - деца родени в семейство без брак са извънбрачни, но това не означава че са не законни - такива са само тези без акт за раждане.

Но пък незаконните без акт за раждане си е бисер.  Joy
"не законни " имаш предвид?! bowuu

# 517
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Трудно е легализирането на детето, мдааа. Оказва се, че и в брак да е родено, ако няма акт за раждане, пак е не законно Laughing.

# 518
  • Бургас
Трудно е легализирането на детето, мдааа. Оказва се, че и в брак да е родено, ако няма акт за раждане, пак е не законно Laughing.

Направо в родилното да им обличат едни раирани костюмчета на новородените и да ги пращат в затвори за малолетни престъпници. Какво е това незаконно появяване на бял свят.

# 519
Още една тема без точки и запетаи, но с много интересно заглавие

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=768710.0

# 520
Обаче дамата си е сложила съвестно местожителството под ник-а!

"Местожителство:
град София, община Столична"

# 521
  • Пловдив
То горе-долу станало да и идем на гости Simple Smile

# 522
Цитат
Изпитвах много силни болки в гърдите,сякаш ми горяха, но телесна температура нямах.

# 523
  • Варна/Лондон
Цитат
Изпитвах много силни болки в гърдите,сякаш ми горяха, но телесна температура нямах.
Зомби наръгано с кол? Laughing

# 524
Цитат
Снощи чух по радио една песен Първо започва с речетиф,

Общи условия

Активация на акаунт