Смешки от форума - 13

• 71 147
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ех, пусто.... оставам си тогава с моята представа (макар и вероятно грешна Mr. Green, ще ме радва дълго поне)....

# 556
  • София
Ех, пусто.... оставам си тогава с моята представа (макар и вероятно грешна Mr. Green, ще ме радва дълго поне)....

Oтговорът е в подписа на Как' Сийка.  Wink

# 557

Oтговорът е в подписа на Как' Сийка.  Wink

tooth   bouquet

# 558
ШЕОМРАБЕ  Joy Joy Joy

Цитат
Здравейте, по принцип не съм привърженик на секса без какъвто и да е бил вид защита но от скоро време много мой приятели и познати ме посъветваха да пробвам секса без кондом, така и направих.
Ето и следната ситуация, към 12-1 часа тази нощ цикъла на приятелката ми приключи и решихме да пробваме секс без презерватив, ротацията беше следната, след проникване при продължение на няколко секунди аз подсушавах върха на пениса си за всеки случай, решихме да го направим последен път след което да спрем, усетих онова чувство при което си на секунди от еакулация затова го извадих и го задържах за 5-6 секунди след което се насилих да свърша, знам че риск винаги има, но все пак бих искал да знам какъв е шанса, искрено ви моля без излишни коментари и сплашвания.
Благодаря ви.

# 559
ШЕОМРАБЕ  Joy Joy Joy

Цитат
Здравейте, по принцип не съм привърженик на секса без какъвто и да е бил вид защита но от скоро време много мой приятели и познати ме посъветваха да пробвам секса без кондом, така и направих.
Ето и следната ситуация, към 12-1 часа тази нощ цикъла на приятелката ми приключи и решихме да пробваме секс без презерватив, ротацията беше следната, след проникване при продължение на няколко секунди аз подсушавах върха на пениса си за всеки случай, решихме да го направим последен път след което да спрем, усетих онова чувство при което си на секунди от еакулация затова го извадих и го задържах за 5-6 секунди след което се насилих да свърша, знам че риск винаги има, но все пак бих искал да знам какъв е шанса, искрено ви моля без излишни коментари и сплашвания.
Благодаря ви.

Joy Joy Joy Joy Joy

# 560
  • Бургас
ШЕОМРАБЕ  Joy Joy Joy

Цитат
Благодаря ви.

Joy Joy Joy Joy Joy

Мама трябва да му забрани да си играе с тези "приятели" и да прави секс на "ротационен" принцип  Grinning
Тези хлапета егати измъчения секс дето правят - то не е търкане, стъргане, отваряне, ротации и насилствено свършване, че и на всичкото отгоре - после се притесняваме цяла година дали от последния секс преди 6 месеца не сме забременили момата.

# 561
Цитат
Когато карах курсовете инструктора ни учеше че действията в автомобила се извършват чрез съединителя като плавно го отпускаш/имаше предвид смяната на скоростите човека/и в един проливен следобед една мацка,която се учеше да кара с мен ще пуска чистачките.Натиска тя съединителя пуска чистачките  и плавно отпуска съединителя и доволна пита:добре ли го направих?

Нямам шифъорска книжка, е сега разбрах, че чистачките трябва да пусна със съединител Laughing
Образовах се, че явно трябва да си търся кола климатик, а не автоматик hahaha #Cussing out

# 562
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 ooooh!

Цитат
На столетниците , след 100 години , нови зъби започват да растат. Аз лично вярвам , че пра пра пра предците ни са живели много над 100 , може би преди последния ледников период , когато е било апогея на бозайнците , но вероятно и климата е бил различен.

и това да добавя  Crazy ник е, ако някой се чуди  Hug

Цитат
мики-маос

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 15:38 от st. Dobri

# 563
ooooh!

Цитат
На столетниците , след 100 години , нови зъби започват да растат. Аз лично вярвам , че пра пра пра предците ни са живели много над 100 , може би преди последния ледников период , когато е било апогея на бозайнците , но вероятно и климата е бил различен.

и това да добавя  Crazy ник е, ако някой се чуди  Hug

Цитат
мики-маос

Какъвто ника, такъв и коментара по-горе Sunglasses

# 564
  • Пловдив
Това изглежда забавно. Откъде е?

# 565
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Това изглежда забавно. Откъде е?

темата за хормоните в пилешкото и ранния пубертет
тя се засука към готвенето на свекървата, после мина към това кое е балканска кухня и кое не, а сега чий роднина колко дълго е живял

# 566
Гледам да не се дразня много при неграмотно писане, но когато е ник ... Как да взема насериозно мнението на потребител с грешно написан ник?  Rolling Eyes

# 567
  • София
ШЕОМРАБЕ  Joy Joy Joy

Цитат
Ето и следната ситуация, към 12-1 часа тази нощ цикъла на приятелката ми приключи и решихме да пробваме секс без презерватив, ротацията беше следната, след проникване при продължение на няколко секунди аз подсушавах върха на пениса си за всеки случай, решихме да го направим последен път след което да спрем, усетих онова чувство при което си на секунди от еакулация затова го извадих и го задържах за 5-6 секунди след което се насилих да свърша, знам че риск винаги има, но все пак бих искал да знам какъв е шанса, искрено ви моля без излишни коментари и сплашвания.[/size]
Благодаря ви.

Joy Joy Joy Joy Joy

Мама трябва да му забрани да си играе с тези "приятели" и да прави секс на "ротационен" принцип  Grinning
Тези хлапета егати измъчения секс дето правят - то не е търкане, стъргане, отваряне, ротации и насилствено свършване, че и на всичкото отгоре - после се притесняваме цяла година дали от последния секс преди 6 месеца не сме забременили момата.

rotfImbo rotfImbo Не,не,не е истина!  Joy

# 568
  • В къщурката на хълма на феите
не, не, не .. вие честно ли .. вече почвам да се чудя тия днешните подрастващи, дали в родилното първо не минават през някоя лоботомия и чак след това да ги връщат на майките им ..

# 569
Цитат
Нормално ли е да намирам грейпфрут и мандарини цели в памперса?

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт